23 Eylül Cuma 2022 Spor Ekranı: Bugün Hangi Maçlar Var?

23 Eylül Cuma gününün maçları tüm sporseverler tarafından merak ediliyor. Futboldan basketbola günün önemli karşılaşmalarının detayları araştırılıyor. ‘Bugün hangi maçlar var?, Hangi maç hangi kanalda yayınlanıyor, saat kaçta?’ gibi soruların yanıtlarını sizler için derledik. İşte 23 Eylül Cuma 2022 maç takvimi… İyi seyirler…

🏐 Fenerbahçe HDI Sigorta-Hatay B.Şehir Bld. / 14.00

Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de heyecan, 23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında oynanacak grup etabı karşılaşmaları ile başlıyor. İlk maç Fenerbahçe HDI Sigorta ile Hatay B.Şehir Bld. arasında. maç TRT Spor 2 ve TRT Spor Yıldız'dan yayınlanacak.

🏀 Petkimspor - Galatasaray NEF / 16.45

Bu yıl ikincisi düzenlenen Frutti Extra Cup'ta yarı final maçları başlıyor. Petkimspor ile Galatasaray NEF karşılaşıyor. Tivibu Spor maçın yayıncısı.

🎾 S.Tsitsipas - D.Schwartzman / 17.00

2022 Laver Cup'ta Tsitsipas'ın rakibi Schwartzman. Maç, Eurosport ve Bein Sports 4'ten canlı yayınlayacak.

⚽️ Gürcistan - Makedonya / 19.00

Gürcistan ile Kuzey Makedonya UEFA Uluslar Ligi 5. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Karşılaşma S Sport 2'den yayınlanacak.

🏀 Fenerbahçe Beko - BC Prometey

Ukrayna temsilcisi BC Prometey ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Beko, bu maçı kazanması halinde turnuvayı birinci sırada tamamlamayı garantileyecek. Maçı Pınar Karşıyaka YouTube canlı yayınlıyor.

🎾 A.Murray - A.De Minaur / 21.00

2022 Laver Cup'ta 

Andy Murray,

Alex de Minaur ile karşılaşacak. Maç, Eurosport ve Bein Sports 4'ten canlı yayınlayacak.

⚽️ Almanya - Macaristan / 21.45

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta Almanya evinde Macaristan'ı konuk ediyor. Mücadele S Sport ve S Sport + ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

⚽️ İtalya - İngiltere / 21.45

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 3. Grup'ta 5. hafta maçında İtalya ile İngilterekarşı karşıya gelecek. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

⚽️ Bosna Hersek - Karadağ / 21.45

UEFA Uluslar Ligi'nde Bosna Hersek, Karadağ'ı konuk edecek. Mücadele S Sport + 'dan canlı olarak yayınlanacak.

🎾 Federer/Nadal - Sock/Tiafoe / 23.00

İsviçreli efsane tenisçi Roger Federer, Londra'da düzenlenen Laver Kupası'nda kortlara veda edecek. Efsane tenisçi son maçında kortu İspanyol raket Rafael Nadal ile paylaşacak. Maç, Eurosport ve Bein Sports 4'ten canlı yayınlayacak.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi