23 Aralık Günlük Burç Yorumları: Bugün 23 Aralık Burçları Neler Bekliyor, Nelere Dikkat Edilmeli?

23 Aralık günlük burç yorumları merak ediliyor. Astroloji severler bugün astrolojik olarak nelerle karşılaşabileceklerinin ihtimalini araştırıyor. Astrolojide Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık gibi burçlar yer alıyor ve birçok insan güne başlamadan önce burç yorumlarını okuyor. Venüs 19 Aralık 2021’de 26 derece Oğlak burcunda gerilemeye başlayacak ve bu, 29 Ocak 2022’ye kadar devam edecek. Peki, 23 Aralık Venüs- Oğlak retrosu'nun Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcuna etkileri neler? 23 Aralık günü burçları neler bekliyor? İşte 23 Aralık 2021 Perşembe günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumlarını okumak rutin bir hal almıştır. Günlük Burç Yorumları insanların gün içinde yapması ve yapmaması gereken ne varsa astrolojik anlamda uyarılarda bulunur. Venüs 19 Aralık 2021’de 26 derece Oğlak burcunda gerilemeye başlayacak ve bu 29 Ocak 2022’ye kadar devam edecek. Peki bu süreçte neler olacak? 23 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor? Astrolog Murat İpek, 23 Aralık Venüs- Oğlak retrosu'nun Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcuna etkilerini açıklıyor.

23 Aralık Günlük Burç Yorumları

Koç

Kararlı, net ve doğru bir tavır edinmeye dair güçlü bir istek içerisinde olabilirsiniz. Sorunlarınızı irdeliyor ve bunların öznesi olan kişilere dair radikal kararlar almaya çalışıyorsunuz. Kendinize bir iyilik olarak hayatınızdan çıkaracağınız insanlar olabilir. Sabırlı ve dikkatli halleriniz ve hataları görmezden gelmeyişiniz size birçok farklı ödül kazandırabilir. Bir süredir sıkışıp kalmış olan bir konuda ya ipleri kesecek ya da sonuna kadar gideceksiniz.

Boğa

Uzun bir süredir size zarar veren bir sorunu nihayet kabullenmeye başlıyorsunuz. İmkansız diye bir şey vardır ve savaşmak her zaman mantıklı değildir. Objektif olmak ilk etapta size biraz kötümser bir yaklaşımmış gibi gelebilir fakat zamanla diğer seçenekleri de görmeye başlayacaksınız. Kendinizi suçlamak ve sorunların hayatınızı yönetmesine izin vermek sizi geriye atacaktır. Kendinizi toparlamanız için bazı azarları işitmeniz gerekebilir.

İkizler

Sorunlarınızı çok fazla deşmeyi bırakmanız iç huzurunuzu sağlamanıza yarıyor. Çok verimli olmasa da ruhsal olarak dinlendirici ve keyifli bir zaman dilimi sizi bekliyor. Huzurlu ve neşeli haliniz sosyal olarak da daha fazla ilgi görmenize neden olabilir. Özel hayatınızda romantizm rüzgârları esebilir, yeni biriyle tanışabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir veya var olan ilişkinizde güzel gelişmeler ve ilerlemeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç

Sizi yoran, çabalarınıza karşılık sunmayan şeylerden ve kişilerden vazgeçme eğilimindesiniz. Fikirler ve planlar açısından farklılıklara gidebilirken bazı insanların da sizden uzaklaştığını fark edebilirsiniz. Size uygun olan, sizinle kalacaktır. Biraz tedirgin ve anlaşılmaz hissediyor olabilirsiniz. Olumsuz duygular çevrenizde olsa da bunları kabul etmemek kalıcı olmalarının önüne geçebilir. Olanları bir tecrübe olarak görmek, en makul seçenektir.

Aslan

Maddi planda yeni bir yön arayışında olabilirsiniz. Finansal kaynağınızı değiştirecek veya geliştirecek yaklaşımlar oluşturabilirsiniz. Hayatınızdaki olumlu gelişmeler sadece dünyevi konularla sınırlı kalmıyor, zihin yapınız da size daha fazlasını getirecek şekilde olumluya koşullanıyor. Yeni ilişkiler ve bağlantılar kurmak bu gelişime açık döneminizde size çok fazla şey katabilir.

Başak

Şüpheci tarafınızın baskın olduğu bir gün olabilir. Daha kırılgan olmanız sebebiyle doğruluğunu ispatlayamadığınız senaryolara dayanarak kendi kalp kırıklıklarınıza yol açabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda neyi nasıl yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. İçinizi burkan bazı vedalar edilebilir. Değiştiremeyeceğiniz olumsuzluklar karşısında rahatlamak için mekanizmalar geliştirmeye çalışın.

Terazi

Doğru kararlar aldığından emin olmak ve seçimlerinizin sonuçlarını görmek istediğiniz bir zamandan geçiyorsunuz. Özellikle kararlarınızda bir değişiklik yapmanın mümkün olmadığı durumlarda geleceği öngörmeye çalışmak tamamen vakit kaybıdır. Sonuç ne olursa olsun bunun sizi kötü etkilemeyeceği bir bakış açısı kazanmanız gerekiyor. Maddi kayıplar yaşansa dahi sizi etkilemeyecek düzeyde kalacaktır.

Akrep

Enerji seviyeniz yüksek ve bunu doğru kullanmanız istekleriniz doğrultusunda hızla ilerlemenize yola açacaktır. Hayalini kurduğunuz şeyleri hayata geçirmek için imkân desteği arıyorsanız size vakit kaybettirmeyecek kadar kısa bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Eğer reddettiğiniz veya sonlandırdığınız ilişkiler varsa, şu an sizin için en iyi arkanıza bakmamak olabilir.

Yay

Sosyal ilişkilerinizde biraz daha geri planda kalmış gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızdakileri suçlamadan önce son zamanlardaki tavırlarınızı gözden geçirin. Saklamak istediğiniz bir duygu veya düşünce siz farkında olmadan tavırlarınıza yansıyor ve bu da insanların size karşı cephe almasına yol açıyor olabilir. Aşkın her zaman bir kovalamaca oyunu olmadığını hatırlamanız gerekiyor, akışına bırakmak en iyisi.

Oğlak

Uzun süredir sonlandırmayı düşünüp bunu başaramadığınız ilişkiler, düşünceler ve kişilerle ilgili sorunlar bugün daha çok gündemde olabilir. Sorunları çözmeye çalıştığınızda kendinizi bir kısır döngünün içinde buluyorsanız, mekân değişikliği iyi gelebilir. Doğayla yakınlaştığınız bir anda aslında bazı şeylerin gerçekten bir problem teşkil etmediğini fark etmek, ruhsal açıdan iyileştirici olacaktır.

Kova

Sıkışmış hissedip hareket edemediğinizde, uzaklaşamasanız bile konfor tanımınızın dışında bir şey yapmak buz kırıcı bir etki yaratabilir. Normalde açılmayacağınız kişilerle konuşmak ve şüpheli olduğunuz etkinliklere katılmak, iyi veya kötü bir deneyim kazandıracak ve sizi farklı bir konuma getirecektir. Şikâyetlere değil de çözüm önerilerini odaklanmaya başladığınızda bile değişimi fark edebilirsiniz.

Balık

Aklınız daha çok dünya işlerinde olabilir, zihninizin buraya odaklı olması gönül işlerinde de sizi daha yüzeysel biri haline getirebilir. Yeniliklere açık olmak, size bazı ufak fırsatlar sunabilir fakat gerektiğinde hayır diyebileceğinizden emin değilseniz, uzak durmak daha yararlı olabilir. Sizi mutlu edecek maddi bir hediye veya ödül bekleyebilirsiniz. Bugün duygusallığa pek yer vermiyorsunuz.

Oğlak Burcunda Venüs Retrosu

Öncelikle Oğlak burcu malum disiplin ve gerçeklik burcudur. Yani dünyevi olan ne varsa içinde bulundurur ve çok doğal olarak Venüs’ün o kıpır kıpır aşk, sanat, zevk vb. diyen yanı ile pek de ilgili değildir. Venüs açıkçası Oğlak burcunda “Aşk emek ister, benim için elle tutulur ne yaptın?” diye soruverir insana. Eh, bir de üstüne geri gittiğinde çok doğal olarak bu ve buna benzer konularda kendimizi sorgularken bulabiliriz.

Söylemeye gerek yok, aşk gezegeni gerilerken tabii eski aşk, ilişki defterlerini önümüzde açabilir. Zamanında kalbimizi çalanlar zombi gibi kalkıp hayatımıza girmeye kalkabilirler. İtibar etmeyin derim. Bunun yanında kaçırdığımız para fırsatlarını da tekrar yakalamamız adına güzel fırsatları da gösterebilir bize.

Sağlık konusunda ise deri, diş, kemik yapımız ve buna bağlı kas sistemimize dikkat etmemiz gerekecek. Keza, cinsel yolla bulaşan hastalıklara ve hormonlara da dikkat etmek gerekebilir. Venüs retrosu boyunca lütfen her başlıkta sağlığınıza dikkat edin. Estetik ameliyatlar, güzellik için yapılacak olan eylemlerden uzak durun, bu süreçte yaptıklarınız yerini bulamayabilir, aman dikkat!

Ne olursa olsun, Venüs takla da atsa sonuçta iyicil bir gezegen. O nedenle bize özellikle 2022’de sıkı bir tazelenmeyle gireceğimizi, değişimin şart olduğunu bir kere daha gösterecek.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

2022 Yılının En Şanslı Burçları Kimler? 2022 Yılında Hangi Burç Hangi Konularda Şanslı Olacak?
2022 İçin Bilmemiz Gereken Astrolojik Tarihler: 2022'de Neler Olacak?
Venüs Retrosu Nedir? Para ve Aşktan Yana Kimlerin Yüzü Gülecek? İşte Venüs Retrosu'nun Burçlara Etkileri...

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu