22 Yaşındaki Nevide Çiçek'le Aşk İddialarına Karışan Kaya Çilingiroğlu Genç Sevgilisini Öpmelere Doyamadı

Hülya Avşar'la yaptığı evlilikle konuşulan Kaya Çilingiroğlu ağzından kaçırdığı ihanetle hafızalara yerleşmiş ve magazin manşetlerine uzun süre malzeme olmuştu.

Kaya Çilingiroğlu’nun magazin dünyasında büyük yankı uyandıran itirafı 'Ferrari' sorusunu 'Feraye' olarak anlaması ihaneti su üstüne çıkartmıştı.

Hülya Avşar ile 8 yıl süren evliliklerinden Zehra isimli 26 yaşında bir kızları olan çift özel hayatlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Hülya Avşar’la 2005 yılında ve Feraye Tanyolaç’la 2014 yılında boşanan Kaya Çilingiroğlu, 5 sene süren ikinci evliliğiliyle oğlunu kucağına almıştı.

Hülya Avşar ile görüşmeye devam eden ve kızları Zehra ile verdiği pozlarla gündeme gelen Kaya Çilingiroğlu geçtiğimiz ay bomba bir aşk dedikodusuna karışmıştı.

26 yaşındaki kızı Zehra'dan 2 yaş küçük ve Mehmet Ali Erbil'in eski sevgililerinden olan Nevide Çiçek'le arasında aşk iddiaları çıkan Kaya Çilingiroğlu herkesi şoke etmişti.

Detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik 👇

Aralarında 38 Yaş Var: Kaya Çilingiroğlu'nun Mehmet Ali Erbil'in Eski Sevgilisiyle Aşk Yaşadığı İddia Edildi!

60 yaşındaki Çilingiroğlu geçtiğimiz gece kameralara genç bir hanımefendiyle yakalandı. Aşk haberlerini doğrulayan futbol yorumcusu görüntülendiği hanımefendi sorulunca "hanımefendi de kız arkadaşım, ilişkimiz çok yeni" açıklamasında bulundu.

Milliyet'in haberine göre; genç aşkıyla objektiflere yansıyan 60 yaşındaki futbol yorumcusu, sevgilisini öpmelere doyamadı.

İlginizi Çekebilir:

Ülkemizdeki Instagram Kullanıcılarının Miktarını Öğrenen Gülben Ergen Takipçi Sayısını Tiye Aldı
Instagram Yasağı Yeni Şarkısının Tanıtımına Denk Gelen İrem Derici X Kullanıcısına Verdiği Yanıtla Güldürdü
Konserinde Kendisine Yapılan Saygısızlığı Fark Eden Süperstar Ajda Pekkan Müziği Kesip Nezaket Dersi Verdi

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
07.08.2024

ben anlamıyorum ya ne buluyorsunuz böyle yaşlı insanlardan 🤮🤮🤮

07.08.2024

para, şöhret.

07.08.2024

midem bulanıyor böyle şeyleri duyunca kızı 26 yaşında sevgilisi 22, birde yokmu bu 22 yaşındaki kızın anası babası dayısı amcası...

07.08.2024

Karşılıklı rıza olduğu sürece isteyen istediği yaştaki kişiyle birlikte olsun ama bu ünlü erkekler yeni sevgilileri ile iyice Müge Anlı'daki çarpık ilişkilere benzer oldu. 50+ erkekler ve katalogdan seçilmiş gibi estetikli 20'lik para avcıları.

TÜM YORUMLARI OKU (13)