Onedio Logo

22 Yaşındaki Ayşe'yi Öldürmüştü: Katil Zanlısı Eski Polis Memurunun Kaynağı Bilinmeyen 12 Bitcoin’i Varmış

Kapak Görseli

Türkiye dün yine korkunç bir kadın cinayetine sahne oldu. Polislikten ihraç edilen Cemil Koç, İstanbul’da lüks bir villada 22 yaşındaki Ayşe Tokyaz’ı öldürüp cansız bedenini bavul içinde yol kenarına attığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Gazeteci Emrullah Erdinç, Cemil Koç’un geçtiğimiz yıl polislikten ihraç edildiğini, son görev yeri olan Diyarbakır’da bir kişinin ölümüne karıştığı iddiasıyla yargılandığını, kaynağı bilinmeyen ve tanesi 4 milyon 832 bin 838 lira olan 12 Bitcoin’e sahip olduğunu yazdı.

İstanbul’da üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Ayşe Tokyaz korkunç bir cinayete kurban gitmişti.

İstanbul’da üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Ayşe Tokyaz korkunç bir cinayete kurban gitmişti. Görseli

Tüm detaylar 👇

6 Kişi Gözaltında: 22 Yaşındaki Üniversite Öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın Cesedi Yol Kenarında Valizde Bulundu!
6 Kişi Gözaltında: 22 Yaşındaki Üniversite Öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın Cesedi Yol Kenarında Valizde Bulundu!

Gazeteci Emrullah Erdinç, korkunç cinayetin katil zanlısı eski polis Cemil Koç hakkında ilginç iddialarda bulundu.

Gazeteci Emrullah Erdinç, korkunç cinayetin katil zanlısı eski polis Cemil Koç hakkında ilginç iddialarda bulundu. Görseli

2024 yılında polislikten ihraç edilen Cemil Koç’un, uyuşturucu kullanmak, gasp, ölüme sebebiyet gibi 4 ayrı suç kaydı varmış. Koç son görev yeri olan Diyarbakır’da bir kişinin ölümü nedeniyle de hakim karşısına çıkmış.

Ayrıca İstanbul’da lüks bir hayat yaşayan eski polis, toplam değeri yaklaşık 58 milyon lira olan 12 Bitcoin’e sahipmiş. Cemil Koç’un Bitcoin’leri nasıl elde ettiği ise bilinmiyor.

Emrullah Erdinç'in paylaşımı 👇

twitter.com

'Eski Polis,

Lüks Villa,

Valizde Bir Cinayet

22 yaşındaki Ayşe Tokyaz’ın cansız bedeni Eyüpsultan’da, bir valizin içinde bulundu.

Peki, cinayet nasıl oraya çıktı.

Ayşe’nin kardeşi Esra Tokyaz, kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, Ayşe’nin en son birlikte görüldüğü kişi olan eski polis memuru Cemil Koç’un Küçükçekmece’deki villasına ulaştı. Çilingir yardımıyla girilen evde kan izlerine rastlandı.

Güvenlik kamerası görüntülerine göre Ayşe, Cemil Koç’la birlikte villaya girmişti. Ertesi gün ise Cemil Koç, bir valizle birlikte villadan çıktığı görüldü. Polis, kamera kayıtlarından iz sürerek valizin Eyüpsultan’daki boş bir alana bırakıldığını tespit etti. Açılan valizin içinden Ayşe Tokyaz’ın cansız bedeni çıktı.

Otopsi ön raporuna göre Ayşe Tokyaz bıçaklanmamış ama özellikle başına aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetmişti.

Peki Cemil Koç kim?

– Eski polis memuru.

Uyuşturucu kullanmak, gasp, ölüme sebebiyet gibi 4 ayrı suç kaydı var.

– 2024 yılında meslekten ihraç edildi.

– Son görev yeri Diyarbakır’da bir kişinin ölümüne karıştığı iddiasıyla yargılandı.

– Lüks bir havuzlu villada yaşıyor, ve parasının kaynağı olarakta daha öncesinde nasıl elde ettiği bilinmeyen 12 Bitcoin gösteriliyor.

Cinayetin ardından, cesedi ortadan kaldırması için 3 kişiye 50.000 TL verdi. Ama o kişiler valizi gömmeye cesaret edemedi, Eyüpsultan’da boş bir araziye bırakmayı tercih etti.

Karanlık ilişkileri ve geçmişiyle dikkat çeken bir isimdi…

Ve şimdi, Ayşe Tokyaz’ın ölümünden sorumlu.'

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Denizin Ortasında Kayalığa Çarpmıştı: Muğla’daki Lüks Yat Erden Timur’a Aitmiş
Dünyanın En Eğlenceli Ülkeleri Listesinde Zirve İspanya’nın: Türkiye Kaçıncı Sırada?
Bu Gece Tüm Camilerin Işıkları Sabaha Kadar Yanacak: Sela 00.13’te Okunacak
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Kapıkule Sınır Kapısı'nda Konuşan Gurbetçiler Sözleriyle Yine Tepki Çekti
Kapıkule Sınır Kapısı'nda Konuşan Gurbetçiler Sözleriyle Yine Tepki Çekti
Bebeklerini Vegan Beslediği İçin CİMER’e Şikayet Edilen Anne Açıklama Yaptı
Bebeklerini Vegan Beslediği İçin CİMER’e Şikayet Edilen Anne Açıklama Yaptı
Nusr-et'in Yalıkavak Şubesindeki Menüsü ve Fiyatları Dudak Uçuklattı
Nusr-et'in Yalıkavak Şubesindeki Menüsü ve Fiyatları Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
15.07.2025

kadın cinayetlerinde kadını eleştirmek küfür etmek gibi algılanıyor. linç yiyeceğimi bile bile yazıyorum. Su gibi güzel kız, üniversitede okuyacak kadar eğitim seviyesi de var. Bu suratından leş akan kıro herifi kendine nasıl layık bulupta yüz veriyorsun ya aklım almıyor. Herkes instagram hayatı yaşamak zorunda değil arkadaşlar, davul bile dengi dengine, 3 kuruş parası var diye böyle kendinizden bilmem kaç yaş büyük leş herifleri yanınıza yaklaştırmayın lütfen ya. cidden aklım almıyor, sokakta görsem yol değiştireceğim oç nun bu kızın yanında ne işi olabilir.

15.07.2025

İşte hızlı yoldan zengin olayım, lüks arabalarda gezeyim, lüks hediyeler alıp fiyaka yapayım sosyal medyada çok üzgünüm ama kızlarımız hep bu yüzden heba oluyor. Daha önce aleyna çakırda da gördük bunu ümitcan uygun pisliğinin kurbanı oldu. Sırf mütevazı köy hayatından kaçıp şehirde lüks yaşamak için. Çok üzülüyorum kadınlarımız için böyle pisliklerin elinde iki kuruş için heba ediyorlar kendilerini. Acı ama gerçek çok yazık..

15.07.2025

Olay tam olarak öyle değil ikizi polise başvuruyor polis hiç bir şey yapmıyor üstüne düşmüyor sonra bu cani adam kızı öldürdükten sonra bir arkadaşından yardım istiyor,daha sonra o arkadaşı gidip ihbar ediyor.. Yani sadece bu cani değil olayın üstüne düşmeyen görevini yerine getirmeyen tüm polisler cezasını çekmeli..

15.07.2025

Nasıl, nereye anlatabilsekki şunları. Kimsesiz yetim gibi yaşıyoruz ülkede. Birbirimizi tutalım diyoruz en başta hemcinslerimiz vuruyor. Nerden tutsak elimizde kalıyor. 😔😔

15.07.2025

Neden suç makinelerinin sevgilisi var, hâlen anlamakta güçlük çekiyorum.

15.07.2025

çünkü para olan her yerde omurgasız kadınlar var. adamın suçu kadar kızında suçu var. adamı içeri atmak yetmez versinler topluma cezasını toplum versin. ve işin tuhaf yanı adma öldürmek ile suçun var ama dışardasın. bunu dışarı salan hakim savcıyıda sorgulayacan yoksa devlet devlet değil gözümde.

TÜM YORUMLARI OKU (28)