22 Temmuz'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ayrılığı hala konuşulan Wanda Nara, plajda keyifli anlar yaşadığı fotoğrafları paylaştı. Öte yandan, Icardi'nin aynı gün bir gece kulübünde yalnız başına görüntülenmesi sosyal medyada dikkat çekti.

Yine Depresyona mı Girdi? Wanda Nara Tatilin Keyfini Çıkartırken Icardi'de Moraller Sıfır Gibi

2. Tescilli güzelimiz Azra Akın geçtiğimiz gün eşi Atakan Koru ve çocuklarıyla deniz keyfi yaparken görüntülendi. Akın, minik kızı Arya'nın denizle tanışma anlarını habersiz görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösteren bir açıklama yaptı.

Taze Anne Azra Akın Dünya Tatlısı Kızı Arya'nın Plajda Habersiz Çekilmesinden Sonra Tepki Gösterdi!

3. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi.

MASAK Raporu Sonrası Tahliye Beklentisi Artmıştı: Mahkemeden Dilan Polat Kararı!

4. Tuba Büyüküstün'ün Zeytin Ağacı dizisinin galasında Seda Bakan'a olan tavırlar gündem olmuştu. Tartışma yaratan görüntülerin hala konuşulduğu bu zamanda ortaya çıkan bir başka röportaj da sosyal medyada dikkat çekti.

Yalnızca Gala Değilmiş: Tuba Büyüküstün Röportaj Anında da Seda Bakan'a Olan Tavrıyla Tepki Topladı!

5. Tutuklu halde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye talebinin mahkeme tarafından reddedildiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Red kararının avukatlar tarafından onaylanmadığını söyleyen Canan Toprak'sa Emrullah Erdinç'in paylaşımıyla beraber iddiaları yalanladı!

Emrullah Erdinç Gerçeği Açıkladı: Canan Toprak, Dilan Polat'ın Tahliye Talebinin Reddi İddiasına Ateş Püskürdü

6. Yasemin Tatlıses dünya tatlısı ikizleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in 6 ay videosuyla gözlerden kalpler çıkardı yine...

Yasemin Tatlıses İkizlerinin 6. Ayını Birbirinden Sevimli Halleriyle Kutlayınca Nazar Boncukları Havada Uçtu!

7. Akın Akınözü'nün tıpkı kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü hayatını kaybetmişti. Biricik annesini son yolculuğuna uğurlayan ünlü oyuncunun gözyaşları sel oldu...

Hercai'nin 'Miran'ı Akın Akınözü Kaybettiği Annesinin Tabutunun Başında Gözyaşlarına Boğuldu

8. Yaptığı her paylaşımla ayrı bir olayın fitilini ateşleyen magazin yorumcusu Bircan Bali bu sefer de bür süredir kafayı katığı Mert Demir'e konser ücretleri üzerinden yüklenme kararı aldı.

Laf Üzerine Laf: Her Sözü Ayrı Bir Olay Olan Magazinci Bircan Bali, Mert Demir'e Kafayı Fena Taktı!

9. Birsen Altuntaş, geçtiğimiz günlerde "ortalıkta adam kalmadı" açıklaması yapan Hafsanur Sancaktutan'ın en popüler "adamlardan" biriyle aşk yaşadığını iddia etti, ortalık karıştı!

"Adam Kalmadı" Diyen Hafsanur Sancaktutan'ın En Popüler 'Adamlardan' Biriyle Aşk Yaşadığı İddia Edildi!

10. Hande Erçel, geçtiğimiz gün annesini kanserden kaybeden meslektaşı Akın Akınözü'nü hiç tanımamasına rağmen cenazede yalnız bırakmadı. Kendi annesi Aylin Erçel'i aynı sebeple kaybeden Erçel'in ince hareketi sosyal medyada büyük takdir topladı.

Hande Erçel'den İnce Hareket: Hiç Tanışmadığı Akın Akınözü'nü Annesinin Cenazesinde Yalnız Bırakmadı!

11. Aylardır gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya & Mert Demir aşkını ilk kez Demir'in annesi yorumladı! Tüm alçakgönüllüğüyle Serenay'ı öven anne, evlilik sorularına da cevap verdi. "Keşke herkesin kaynanası böyle olsa" dedirtti!

Koşun Kaynana Konuştu: Mert Demir'in Annesi 'Müstakbel Gelini' Serenay Sarıkaya'yı Yere Göğe Sığdıramadı!

12. Annesini kanserden kaybeden Akın Akınözü'nün tabutun başında ağladığı anlar yürek dağlamıştı. Kendisini hiç tanımayan Hande Erçel'in bile katıldığı cenazede tüm gözler Hercai'deki başrol partneri Ebru Şahin'i ve Hercai ekibini aradı...

Başsağlığı Bile Dilemedi: Ebru Şahin, Hercai'deki Partneri Akın Akınözü'nün Annesinin Cenazesine Katılmadı!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Müge Anlı'da Eşinin Peynir ve Turşu Karşılığında Kendisini Sattığını Söyleyen Jigolo Görenleri Şoke Etti!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!