22 Nisan Pazartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. 

İşte 22 Nisan Pazartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile ilgili sosyal medyada yayılan bir video tartışmalara neden oldu. Erbaş, kendisine Arapça olarak sorulan bir soruyu anlayamayınca tercüme yapılmasını istedi, sorulan soruya da Türkçe yanıt verdi. Diyanet’in resmi sitesindeki özgeçmişinde “İleri seviyede Arapça ve Fransızca bilmektedir” yazan Ali Erbaş’ın bu hareketi sosyal medyada “Diyanet İşleri Başkanı Arapça bilmiyor mu?” Sorularına ve tartışmalarına neden oldu.

Sosyal Medyada Tartışma Yaratan Konu: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Arapça Bilmiyor mu?

Aylardır gizemini koruyan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı nihayet belgelendi. Bir mekandan el ele çıkan çift, etrafa resmen gülücükler saçtı!

Milletçe Rahat Bir Oh Çekebiliriz: Gizemli Aşıklar Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Nihayet El Ele Görüntülendi!

Hakaret, küfür, argo içeren bazı kelimelerin kullanılması elbette hoş karşılanan şeyler değil. Ancak bir farkla... Eğer o durumu veya duyguyu ifade eden küfürlü bir kalıp varsa buna tolerans gösterebiliyoruz. Bir konsept hesap da Twitter'daki yerinde küfürlü paylaşımları derleyerek aldı yürüdü.

İçlerindeki Cuk Oturan Küfürlerle Daha da Komik Hale Gelen İsyan Dolu Tweetler

Survivor All Star'ın en olaylı iki yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasındaki yakınlık ailelerine kadar giderken iki isim arasından hala su sızmıyor. Son olarak Aleyna'nın annesinin uyarısı sonrası ikili pek bir araya gelmezken Yunus Emre, Aleyna'ya sulu bir şaka yaptı.

Eşi Uyarmıştı: Survivor Yunus Emre'den Uzak Duramadığı Aleyna'ya Sulu Şaka!

Bir yıl içinde 1 milyon dolar kazanabileceğini kanıtlamak için kendini evsiz ve beş parasız bırakan YouTuber Mike Black, sağlığının hızla bozulmaya başladığını söyledikten sonra projeyi yarıda bırakmak zorunda kaldığını açıkladı.

Evsiz İnsanların da Para Kazanabileceğini Kanıtlamak İçin Sosyal Deney Yapan YouTuber, Projeyi Yarıda Bıraktı

Yayın döneminde bomba etkisi yaratan Kızıl Goncalar enfes hikâyesi ve oyunculuklarıyla Pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ederken, finans profesörü Özgür Demirtaş X hesabından dizinin her oyuncusu için ayrı yorum yaptı.

Övmeye Doyamadı: Özgür Demirtaş, Kızıl Goncalar Oyuncularına Tek Tek Yorum Yaptı!

Geçtiğimiz haftalarda YouTube'daki 343 Digital kanalında yayınlanan Röveşata programına konuk olan Acun Ilıcalı'nın 'dertten çok param var' açıklaması gündem oldu.

Zenginlik Kokan Açıklamalarına Yenisini Ekleyen Acun Ilıcalı "Allah Başka Dert Vermesin" Dedirtti

İtalya Serie A'nın 33. haftasında Milan'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Inter, 86 puana ulaşarak bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

İnter, İtalya Ligi'nin Bitimine 5 Hafta Kala Şampiyonluğunu İlan Etti

Canlı yayınlar doğaları gereği her türlü sürprize açıkken bir Twitch yayıncısı yüzüne balgam atan adam yüzünden bunu zor yoldan öğrendi. Saldırganı hızla bulan karma ise son gülenin kim olduğunu gösterdi.

Yayıncının Yüzüne Balgam Atan Adama Işık Hızında Tecelli Eden Adalet İçinizi Rahatlatacak

Fenerbahçe'nin deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'den sarı lacivertli takıma büyük gönderme geldi.

Fenerbahçe Puan Kaybetti, Galatasaraylı Icardi’den Göndermeli Paylaşım Geldi

Popüler İçerikler

Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
Nagehan Alçı: “Burada Yaşayan Suriyelileri Toptan Suriye'ye Göndermek İnsan Haklarına Aykırıdır”
Ekonominin Patronu Mehmet Şimşek'ten Asgari Ücret Açıklaması: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değil"