22 Eylül'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. İstanbul'da bir otelde sahne aldığı anlarda kalp krizi geçiren Metin Arolat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ünlü şarkıcının yakın arkadaşı Armağan Çağlayan, Balçiçek İlter'in programında gözyaşları içinde acısını anlattı.

Armağan Çağlayan Vefat Eden Yakın Arkadaşı Metin Arolat'ın Acısını Hıçkırarak Gözyaşlarıyla Anlattı!

2. Geçtiğimiz yıl boşanan Arzum Onan'ın yeni bir aşka yelken açtığı epey gündem olmuştu. Evlilik hakkındaki soruları yanıtlayan ünlü güzelin ardından gözler eski eşi Mehmet Aslantuğ'a çevrilmişti. Magazin Burada'ya açıklamalarda bulunan Mehmet Aslantuğ, bakın bu yeni aşk için neler söyledi...

Medeniyette Son Seviye: Mehmet Aslantuğ, Eski Eşi Arzum Onan’ın Yeni Aşkını İlk Kendisine Açıkladığını Duyurdu

3. Eşi Engin Polat'ın tahliye olmasından kısa süre sonra Instagram'a koşan Dilan Polat yaptığı her paylaşımla ayrı olay olmayı başarıyor. Olaylı fenomen bu sefer de güncel kıyma fiyatlarını görünce şekilden şekile girmesiyle dile düştü.

Zamanından Engin’inden Dünyaları İsteyen Dilan Polat, 9 Ay Sonra Et Fiyatlarını Görünce Sesi İçine Kaçtı!

4. Bir otelde çıktığı sahnede henüz ilk şarkısını söylerken fenalaşan Metin Arolat geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre, sanat dünyasını yasa boğan ölümle ilgili bu sefer de zayıflamak için kullanılan iğne ve hep iddiası ortaya çıktı!

Metin Arolat'ın Ölümünde Zayıflamak İçin Kullanılan Hap ve İğne İddiası Ortaya Çıktı!

5. Arzu Sabancı'nın gelini Nazlı Sabancı ve gelin adayı Hande Erçel, geçtiğimiz gün Sima Tarkan'ın İtalya'da düzenlenen düğüne katıldı. İki ayrı törende de yer alan müstakbel eltilerin sadece tek karede buluşması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynana Arzu'nun Gözü Yaşlı: Müstakbel Eltiler Hande Erçel ve Nazlı Sabancı, Sima Tarkan'ın Düğününde Buluştu!

6. 21 Eylül gecesi sahnede geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Metin Arolat, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye akın eden ünlüler gözyaşlarına hakim olamadı.

Son Yolculuğuna Uğurlandı: Sahnede Kalp Krizi Geçiren Metin Arolat'ın Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

7. Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk olan Kemal Doğulu, yıllardır küs olduğu kardeşi Kadir Doğulu'nun üye olduğu "tarikat" hakkında konuştu! Gelin, bu merak edilen "Bektaşilik" meselesinin detayları neymiş beraber bakalım!

Kemal Doğulu, Yıllardır Küs Olduğu Kardeşi Kadir Doğulu'nun Üye Olduğu "Tarikatı" Hülya Avşar'a Anlattı!

8. Gülben Ergen'le derdi tasası bitmeyen Seren Serengil, bu sefer de Metin Arolat'ın cenazesinde gözyaşlarına hakim olamamasına kafayı taktı! Gülben Ergen'e "rol çalma" ithamında bulunan Serengil, sosyal medya kullanıcılarına ilallah ettirdi.

Metin Arolat'ın Cenazesinde Gözyaşlarına Boğulan Gülben Ergen'e Ezeli Düşmanı Seren Serengil'den Ağır Sözler!

9. Cezaevinden tahliye olduklarından beri ilgi çekmek için ellerinden gelen her şeyi yapan ve hiçbir şey olmamışçasına sosyal medyaya tam gaz geri dönen Polatlar, bu sefer de yaptırdıkları dövmelerle dikkat çekti!

Bir Bu Eksik Kalmıştı: Geçim Sıkıntısı Yaşadığını Söyleyen Dilan ve Engin Polat Manidar Dövmeler Yaptırdı!

10. Titizliği ve neşeli halleriyle tanınan sunucu Kadir Ezildi ve nişanlısı Gamze Türkmen İstanbul'da ikinci bir nişan töreni gerçekleştirdi.

Fenomen Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen İkinci Nişanlarını İstanbul'da Yaptı, Nişana Kayınvalide Damga Vurdu!

11. Saba Tümer'le "Bu Yaz" programına konuk olan İrem Derici, daha önce defalarca belirttiği "Çocuk istemiyorum" konusunda yeni bir itirafta bulundu!

"Ağlayan Şeye Tahammülüm Yok" Diyen İrem Derici'den Çocuk Sahibi Olma İtirafı!

12. Orkun Işıtmak'ın Pembe Yalanlar programına katılıp yalan makinesine bağlanan, aniden yüklenen erilliğiyle de gündemden düşmeyen Kerimcan Durmaz, kadınlarla cinsellik konusunda yeni bir itirafta bulundu!

Aniden Yüklenen Erilliğiyle Dikkat Çeken Kerimcan Durmaz'dan Yalan Makinesinde "Kadınlarla Cinsellik" İtirafı!

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!