22 Ekim'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Caner Özyurtlu'nun geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Vural Çelik için yayınladığı veda yazısıyla tepki çeken Gülse Birsel hakkında haftalar önce yaptığı yorum yeniden gündem oldu!

Vural Çelik'e Vedası Tepki Çekmişti: Caner Özyurtlu’nun Gülse Birsel İçin Yaptığı Yorum Yeniden Gündem Oldu!

2. Bir dönem aşk yaşayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in şimdilerde Sabancı aile üyeleriyle yeni aşka yelken açmaları sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü!

Sabancı Aile Üyeleriyle Aşk Yaşayan Eski Sevgililer Hande Erçel ve Kerem Bürsin Dillere Fena Düştü!

3. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Hayasızca hareketler' de bulunma suçundan re'sen soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu kardeşler önce gözaltına alınmış daha sonra serbest bırakılmışlardı. Dilan Polat ve Sıla Doğu bu kez de Instagram hesaplarını gizledi.

Hayasızca Hakaret Suçundan Gözaltına Alınıp Sonra Serbest Bırakılan Sıla Doğu ve Dilan Polat Hesabını Gizledi!

4. Kendinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlendikten sonra Amerika’ya yerleşen Meltem Miraloğlu, rehin tutulduğunu iddia etmişti. Onur Akay'ın haberine göre, ünlü oyuncu sınır dışı edildi.

Çocuk Gelini Canlandırmıştı: “Rehin Tutuluyorum” Diyen Meltem Miraloğlu Amerika'dan Sınır Dışı mı Edildi?

5. Geçtiğimiz aylarda evinde düşüp beyin kanaması geçirip bir süre sonra da entübe edilen Reha Muhtar eski sağlığına kavuşmaya başladı. Uzun zaman yoğun bakımda yatırılan Reha Muhtar aylar sonra ilk kez görüntülendi.

"Herkes Her Şeyimi Aldı": Beyin Kanaması Geçirip Entübe Edilen Reha Muhtar Aylar Sonra İlk Kez Görüntülendi!

6. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın “Aşk Biter Mi?” tiyatro oyununda birlikte rol aldığı Kerem Alışık ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Aşka Düştü: Evrim Alasya'nın Kerem Alışık ile Aşk Yaşadığı İddia Edildi!

7. Avrupa Yakası'nın efsanelerinden Hümeyra ve Peker Açıkalın'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Vural Çelik için yayınladığı veda yazısıyla tepki çeken Gülse Birsel hakkındaki söylemleri yeniden gündem oldu.

Vedadan Sonra Eski Defterler Açıldı: Hümeyra ve Peker Açıkalın'ın Gülse Birsel Yorumları Yeniden Gündem Oldu!

8. Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, 19 yaşındaki kızı Melek Bal Ertuğrul'un nasıl yasaklı maddeye başladığı üzerine açıklama yaptı. Madde bağımlılığını terör saldırısına benzeten Akyürek'in, Magazin Burada'ya verdiği röportaj dikkat çekti.

Kızı Melek Bal'ın Ciddi Sorunlarını İtiraf Eden Umut Akyürek Madde Bağımlılığını Terör Saldırısına Benzetti!

9. Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yle beraber taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya geldiği iddia edilen kızı Selenay'la pozu tepkilerin odağı olmuştu. O dönemki yaşadıklarıyla Deniz Akkaya'nın da hedefine oturan Çıra, Pınar Kerimoğlu'nun programında ilk kez cevap verdi.

Kızı Selenay'la Pozu Tepki Toplayan Gökhan Çıra, Kendisine Ateş Püsküren Deniz Akkaya'ya İlk Kez Cevap Verdi!

10. Aramızda Kalmasın' kameralarına konuşan İbrahim Tatlıses çocuklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce magazin gündemine sayısız kez evlatlarıyla yaşadığı sorunlarla gelen Tatlıses kızı Dilan Çıtak'tan razı olmadığını dile getirdi.

Çocuklarıyla Yaşadığı Gelgitli İlişkilerle Çok Konuşulan İbrahim Tatlıses Kızı Dilan Çıtak'tan Razı Olmadı

11. İzmir Konak Belediyesi'nden 20 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 5 milyon TL ödeme alacağı iddia edilen ve epey de tepki çeken Şevval Sam'dan açıklama geldi.

12.

5 Milyon TL Alacak mı? İzmir Belediyesi'nden Alacağı Konser Fiyatıyla Tepki Çeken Şevval Sam'dan Açıklama!

13. Müjde Uzman'ın hikayesinde paylaştığı kediyle pozu ve etiketlediği kişi kafaları karıştırdı! Kızılcık Şerbeti'nden yeni ayrılan Müjde Uzman'ın yepyeni bir aşka yelken açıp açmadığı merak konusu oldu!

Kızılcık Şerbeti'nden Yeni Ayrılmıştı: Mentali Toplayan Müjde Uzman Ünlü Oyuncuyla Yeni Aşka mı Yelken Açtı?

14. Kaan Yıldırım'la birlikteliklerini evlilike taçlandıran Pınar Deniz geçtiğimiz günlerde bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Yavaş yavaş karnı belirginleşen güzel oyuncu kameralara konuştu.

Erkek Çocuk Bekleyen Pınar Deniz İlk Defa Kameralara Konuştu: "Ben Değil Kaan Aşeriyor"

15. Geçtiğimiz ay Ahu Tuğba'nın cenazesine katılmadığı için tepki çeken Bülent Ersoy olay yaratan sözlerle gündeme damgasını vurmuştu. 'Cenazeme kimse gelmesin. Kendi başıma giderim' şeklinde çıkışan Ersoy'un konuyla ilgili cevabı ise olay oldu.

"Cenazeme Kimse Gelmesin" Diyen Bülent Ersoy Sorular Karşısında Verdiği Cevapla Fena Afallattı

16. Yüzü olduğu marka için poz veren Beren Saat'in yüzündeki büyük değişim sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Kendinden başka herkese benzeyen güzel oyuncu dillere düşmekten kurtulamadı!

Bir Estetik Kurbanı Daha: Beren Saat'in Yüzündeki Büyük Değişim Görenlere Küçük Çaplı Bir Kalp Krizi Geçirtti

17. Hem oyunculuğu hem de özel hayatıyla sık sık adından bahsettiren Kerem Bürsin'in Sabancı ailesinden bir isimle aşk yaşadığı öğrenilmişti. 'Aslı Şafak'la İşin Aslı' isimli programa konuk olan oyuncu ilişkilerindeki en büyük sıkıntıyı açıkladı.

Sabancı Torununa Olan Aşkıyla Aileye Adım Atan Kerem Bürsin'in İlişkilerinde Yaşadığı En Büyük Sıkıntı Ne?

Popüler İçerikler

Osimhen'nin Röveşatası Kaç Metre? Galatasaray'ın Yıldız Golcüsünün Antalyaspor'a Attığı Gol Gündemde
Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
Yenidoğan Çetesi Mağduru Annenin Kan Donduran Sözleri: “Bebeklerin Çığlıklarını Unutamıyorum”