22 Ekim 2023 Pazar Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. 

İşte 22 Ekim Pazar akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…

ABD, vatandaşlarına 'Lübnan'a seyahat etmeyin' uyarısı yaparak, ülkeden ayrılmak isteyenlerin 'öngörülemeyen güvenlik durumu' nedeniyle hemen ayrılması gerektiğini bildirdi.

ABD Şimdi de Lübnan’daki Vatandaşlarını Uyardı: “Hemen Oradan Ayrılın”

Haklarında “Kara para aklama' ve “Vergi kaçırma” iddiaları bulunan ve malvarlıklarına el konarak yurt dışına çıkmaları yasaklanan Engin Polat ve Dilan Polat, Fenerbahçe - Hatayspor maçında saha içi panolarına reklam verdi.

Dilan Polat ve Engin Polat, Şirketinin Reklamını Fenerbahçe Stadı’na Verdi

İsrail-Filistin savaşı bütün yıkımıyla devam ederken bir yandan Lübnan Hizbullahı'nın İsrail'in kuzeyinden saldırı yapma ihtimali konuşuluyordu. Bu konuya ilişkin açıklamalar yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hizbullah'a meydan okudu. '2006 Temmuz Savaşı'nı özleyeceksiniz' diyen Netanyahu, iki cephede savaş verdiklerini ve başka saldırılara da hazır olduklarını belirtti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Hizbullah'a Meydan Okudu!

29 Ekim Cumhuriyet bayramına sayılı gün kaldı. Sosyal medyada pek çok kullanıcı, Cumhuriyet'imizin 100. yıldönümü için şimdiden anma hazırlıklarına başlamışken, bundan 25 yıl önce 1998 yılında yapılan 75. yıldönümü kutlamasını görenler gözyaşlarına hakim olamadı. Videoyu izleyenler bu sefer gerçekten 'nerede o eski günler' dedi.

1998 Yılında Cumhuriyet'in 75. Yıldönümü İçin Yapılan Kutlamanın Coşkusu Gözlerinizi Dolduracak

Yolda kendi videosunu çekmek için kamerasını ayarlayan ve kaydı başlatan genç bir kızın, arkasındaki evin balkonunda oturan yaşlı bir adamla olan konuşması Twitter'da sinirleri zıplattı. Yaşlı adamın durup dururken genç kıza söyledikleri gören herkesi sinir küpüne çevirdi.

Sokakta Kendi Kendine Kombin Videosu Çeken Türbanlı Kıza Sataşan Yaşlı Adam Sabrınızın Sınırlarını Zorlayacak

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Hatayspor galibiyeti sonrası basın mensuplarının karşısına geçti. Gakatasaray Başkanvekili Erden Timur'un Ali Koç hakkındaki iddialarına sert çıkan Baki, 'Lale Orta olayı vahim iddia. Başkanımız hukuki hak arayışına hafta içi başlayacak' dedi. Baki, yaz transfer döneminde Erden Timur'la konuştuklarını söyleyerek, 'Şimdi hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor. Alzheimer başlangıcı olabilir' açıklamalarında bulundu.

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki Erden Timur'u Topa Tuttu!

Yakın çevresini dolandırarak 100 milyon TL ile Portekiz'e kaçtığı iddia edilen Kıvanç Talu'nun yedek hesabından açıklama yaptığı ileri sürüldü. Söz konusu açıklamada her şeyin açıklığa kavuşması için tarih verildi. Detaylar 👇

100 Milyon TL'lik Vurgunla Kaçtığı İddia Edilen Kıvanç Talu'nun Yedek Hesaptan Açıklama Yaptığı İleri Sürüldü

Hayat Şarkısı dizisinde Bahar bebeğin muhteşem oyunculuğu sosyal medyada gündem oldu... Minik yaşında yetenek akan tavırlarına sosyal medya kayıtsız kalamadı! Buyurun detaylara 👇

"Hayat Şarkısı" Dizisinde Bahar Bebeğin Oyunculuğu Tüm Sektöre Taş Çıkarttı

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yıldızı parlayan oyuncu Zeynep Koçak, yıllar içerisinde geçirdiği değişim ve estetikler ile çok konuşuldu. 41 yaşındaki Koçak'ın son pozları ise takipçilerini şaşırttı.

41 Yaşına Giren ÇGHB Yıldızı Zeynep Koçak Son Pozları ile "41 Kere Maşallah" Dedirtti

'Günde bazen 750 bin TL harcıyorum' açıklamasıyla gündem olan ve ardından vergi kaçırmadan kara para aklamaya değin çeşitli iddiaların ortaya atıldığı Dilan Polat, son zamanların en çok konuşulan ismi. En son eşi ile tüm mal varlığına el konulan Dilan Polat'ın geçmişteki bir videosu yeniden gündem oldu. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'tan bir takipçisi için telefonda 600 bin TL istemesi tekrardan gündeme geldi.

Tüm Mal Varlığına El Konulan Dilan Polat'ın, Eşi Engin Polat'la Eski Bir Videosu Yeniden Gündem Oldu

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, hastanelere yakıt temin edilmemesinin 38’i çocuk, 1100 böbrek yetmezliği hastasının hayatını tehdit edeceğini bildirdi.

Gazze’de Korkunç Bekleyiş: Yakıt Gelmezse 38’i Çocuk 1100 Kişi Ölecek

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR

Anma etkinlikleri ölen biri için yapılır. Cumhuriyet öldü mü ki siz anma etkinlikleri diyorsunuz. Anmıyoruz Kutluyoruz.

23.10.2023

Harika bir tespit..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ