22 Aralık Perşembe Günü Venüs Uranüs Üçgeni Gerçekleşiyor! Burçlara Etkileri Neler Olacak?

22 Aralık Perşembe günü gökyüzünde Venüs Uranüs üçgeni gerçekleşecek. Bu olay umutsuz günleri bir nebze olsun geride bırakacağımızın bir göstergesi. Etkiler birkaç gün öncesinden başlayan Venüs ve Uranüs üçgen açısı önümüzdeki günlerde yaralı kalplere iyi gelecek.

Yeni yıla girmeye hazırlanırken gökyüzünün hediyeleri devam ediyor.

19-25 Aralık haftası Oğlak burcu yeni ayı nedeniyle biraz gergin etkiler alıyor. Bu haftaya başlamakta bitirmekte hiç keyifli olmayacak. Ancak hafta ortasında Jüpiter'in Koç burcuna geçişinin ardından şans kapıyı çalıyor.

20 Aralık Salı Günü Jüpiter Koç Burcuna Geçiyor! Burçlara Etkileri Neler Olacak?

Venüs Uranüs üçgeni de aşk ve duygusal konularda küçük sürprizlere gebe!

Birkaç gün boyunca büyük bir savaştan çıkmış gibi huzurlu bir yorgunluk içerisinde olabiliriz. Yorgunluğumuzu alacak şey de sevdiğimizin omzu olacak. Yeni aşklar ve flörtler başlayabilir. Kendinizi sevdaya kaptırıp, aşk dolu romantik anlar yaşayabilirsiniz. Küçük mutlulukların ruhunuza nasıl iyi geldiğini hissedeceksiniz.

Koç Burcu

Koç burçları için bu hafta 2023 yılının fragmanı gibi olacak. Aşk hayatları canlanıyor ve parasal anlamda şanslılar. Aslında gönlünüzden ne geçiyorsa gerçekleştiğini görebilirsiniz.

Boğa Burcu

Boğa burçları aşktan yana şanslı oldukları bir dönemdeler. Hiç beklemedikleri sürpriz gelişmeler yaşayabilirler.

İkizler Burcu

İkizler burçları için sosyal ancak halsiz bir dönem. Evet, tam da istediğiniz gibi her şey hızlı ve hareketli ilerliyor ancak bir tadınız yok gibi... Merak etmeyin, bu his bu hafta bitiyor. Gereksiz harcama yapmamaya özen gösterin.

Yengeç Burcu

Yengeç burçları iş konusunda bir huzursuzluk var ve iş yerindeki insanlarla aranız gergin olabilir. Aşk konusunda huzur bulacaksınız. Biraz sorumluluklardan uzaklaşmaya bakın.

Aslan Burcu

Aslan burçları için aşkta şanslı zamanlar. Yıldızınız parlıyor. Bu hafta bazı gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak karşınıza yeni bir partner çıkması da çok olası. Geçmiş ilişkilere takılı kalmayın.

Başak Burcu

Başak burçları bu hafta yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da yeni bir flört edinebilirsiniz. Romantizm size sıkıcı gelmesine rağmen ilk kez bu kadar aşka doymak istiyorsunuz.

Terazi Burcu

Sevgili Terazi burçları, tıpkı Koçlar gibi sizin için de bu hafta yeni yılın bereketini temsil ediyor. Hafta sonuna doğru sürpriz bir mutluluk yaşayabilirsiniz. Aşk konusunda adaylarınız olabilir.

Akrep Burcu

Akrep burçları için bu hafta varsa birlikte oldukları kişi ile tutkulu bir an yaşayabilecekleri ya da tam da hayallerindeki gibi bir aşk yaşayabilecekleri birini bulabilirler. Diğer yandan sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın.

Yay Burcu

Yay burçları hareketli bir hafta sizi bekliyor. Eğlence dorukta ve aşk duygusu zirvede olacak. Parasal anlamda destek almanız gerekebilir. Merak etmeyin şans sizden yana!

Oğlak Burcu

Oğlak burçları bu hafta ödemeler ve parasal imkansızlıklar varsa güzel desteklerle halledilebilir. Önümüzdeki günler sizin için de romantik sürprizler söz konusu olacak.

Kova Burcu

Sevgili Kovalar yeni bir çevre ve davetler size iyi gelecek. Bu hafta sonu iyicil destekleriniz var mutlaka yeni ortamlara girin ve insanları tanımak için fırsat verin.

Balık Burcu

Balık burçları için Satürn burcunuza girmeden önceki son huzurlu günler olabilir. Bu yıl sizin için zor geçecek. Bu son birkaç haftayı değerlendirmeyi unutmayın.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Astrolojide Jung Asteroidi Nedir? Asteroit Jung Burcunuza Göre Psikolojiniz Nasıl?
Sıkışmış ve Kronik Halsiz Hissediyorsanız Çakralarınız Bloke Olmuş Olabilir! Kötü Enerji Nasıl Temizlenir?
Aşkta Bir Türlü Yüzünüz Gülmüyorsa İlişkide Devamlı Sınava Tabi Tutulduğunuzu Gösteren Konumlarınız Olabilir!
Aleyna Tilki'nin Doğum Haritasına Göre Ona Şöhret ve Zenginlik Veren Özel Konum Nedir?

Popüler İçerikler

Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
İşverenler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan Kölelik Yasası İstemiş
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!