21. Yüzyılda Cinsiyet Eşitsizliğinin Halen Devam Ettiğini Tüm Çıplaklığıyla Gözler Önüne Seren Çarpıcı Video!

Kadın ile erkek arasındaki bir yarıştaki eşitsizlik 21. yüzyılda halen devam ediyor. Hayat yarışı engellerle doludur. Aynı yol koşulsa, amaç aynı olsa dahi kadınların bu yolda önüne çıkan engeller daha fazla! İşte bu farkındalığı oluşturmak adına hazırlanan müthiş bir video izleyeceksiniz...

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
03.12.2018

yorumlara bakiyorum ne anlamislar sonra durup guluyorum. Erkekler gene Naziler gibi takilip milleti tasliyorlar. Bir evde kadin isten gelip evin isleriyle ilgilenirken erkek ayagini uzatip yatiyorsa ben o adamdan tiksinirim. Mesela kendi babamdanda tiksinirim. O insanda calisti butun gun yoruldu. Senin ayricaligin ne yatabiliyorsun. Gotunu kaldir sende yardim et is yuku bolunsun birlikte dinlenin. Sirf bu yuzden evlenmeyi dusunmuyorum. Ben hem calisip hemde eve gelip 2 kisinin ev isini yapamam. Yaparim ama yapmam Turkiyedede malesef kadinlar her bi boku yaptigi ve saygi deger pitircik ogulcuklarina bir is ogretmedigi icin. Ben kimsenin buyutmedigi adami buyutemem kusura bakmasinlar.

03.12.2018

Bilmiyorum ve bilemem tabii ama belki babanız annenizden daha çok yorucu bir işte çalışıyordur. Ve belki bu yüzden annenize göre daha çok para alıyordur. Ve belki yine bu yüzden anneniz ev işlerini yaparken kocam biraz dinlensin diye düşünüp hiç gocunmuyordur. Durum siz de bu değilse bile bazı evlerde böyle olabilir. Ayağını uzatıp oturuyor diye her erkekten nefret etmeyin derim.

Pasif Kullanıcı
02.12.2018

Hayır durum şöyle oluyor, erkek sabah 8 akşam 6 işe gittiği için o koşuya katılamıyor bile.

02.12.2018

sdsknadjf bi bitmediniz aq

Pasif Kullanıcı
03.12.2018

Ne kadar dar düşünüyor bazıları "kariyer istiyorsa çalışmak istiyorsa cocok yopmoyocok" "çocuk istiyorsa colosmoyocok" sistemin bozuk olduğunu kabul edip sistemi düzeltmek için bir şeyler yapmak yerine anca boyun eğer itaat edersiniz köle gibi. Devlet bir tağuttur,devleti ilahlaştırıyorsunuz. Çalışma saatleri azaltılsın, insani standartlara getirilsin, kadınlara verilen doğum izni Avrupa standartlarında olsun, iş yerlerinde kreş ve okul öncesi, etüd gibi destekler sağlansın vs. Bin tane çözüm varken işinize gelmiyor tabi kadının çalışması evde otursun sizin odalığınız cariyeniz olsun. Kadın bilgili kültürlü olmasın, çünkü çocuklarına da öğretir, birileri aptal nesil yetiştiremez sonra. Mağara genleriyle yaşıyorsunuz yemin ederim evrilememişsiniz.

03.12.2018

Yalnız şuan bahsettiğiniz konu eşitlikten politiğe doğru kaymış, eğer iş üzerinden konuşacaksak genel olarak bir işsizlik sıkıntısı yaşıyoruz ayrıca hangi konuda Avrupa standartlarını yakalamışız ki? Bin tane değil bir tane bile çözüm yolunun olmadığı karanlık bir dönemdeyiz, bu dönem için beklentileriniz çok ütopik. Ciddi miktarda birikmiş iş bulamamış üniversitesi mezunumuz mevcut, işsizlik ve kötü iş şartları sadece kadınlara özgü değil. Kültürden bahsetmişsiniz üniversitelerin genelinin kütüphanesi var, yılda kaç kitap okuyorsunuz? Kitap okumuyorsunuz demek istemedim yanlış anlamayın ama okuduğunuz kitaplarında geneli aşk/romantik tür basit kurgu kitaplar. İngilizce biliyorsanız yabancı kütüphaneler pdf tarzında da kitap yayını yapıyor. Yani özetle şu dönemde kültür edinemiyorum sırf bu devlet yüzünden demeyin, isteyen bu internet döneminde istediği çoğu bilgiyi edinebilir.

TÜM YORUMLARI OKU (29)