21 Temmuz'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Tuba Büyüküstün'ün Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonu galasında Seda Bakan'a olan gergin halleri epey dikkat çekmişti. Görüntülere kayıtsız kalamayan Demet Akalın, Bakan'ı överken Büyüküstün'ü gömme kararı aldı.

Galada Soğuk Rüzgarlar Esmişti: Demet Akalın, Seda Bakan'ı Överken Tuba Büyüküstün'ü Fena Gömdü!

2. Sahnede giydiği kıyafetleri yüzünden belli bir kesim tarafından sürekli linç edilen Hadise, Harbiye konserinde verdiği kapak gibi cevaplarla gündem oldu. Ünlü şarkıcı bu sefer de eleştirelere annesini göstererek çıkıştı.

Kapak Üstüne Kapak: Kıyafetleri Yüzünden Eleştirilen Hadise Bu Sefer de Anneciği Üzerinden Cevap Verdi!

3. Bir döneme damgasını vuran Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla adını duyuran Ayşenur İnam, pek çoğumuzun yakından tanıdığı fenomen bir isimle yeni bir aşka yelken açtı!

Koşun: Kısmetse Olur Yarışmacısı Ayşenur İnam Gönlünü Yakından Tanıdığımız Bir Fenomene Kaptırdı!

4. İbrahim Tatlıses'le 15 yıllık küslüğünüz geçtiğimiz günlerde sineye çeken Yıldız Tilbe gündeme bomba gibi düşen karenin ardından ilk kez açıklama yaptı. Bayrakların suya inmesinden sonra jest yapan Tatlıses ise konser öncesi konuşan Tilbe'nin sahnesine 100 adet kırmızı gül gönderdi.

Yıldız Tilbe 15 Yıl Sonra Barış İmzaladığı Dostu İbrahim Tatlıses'le Karesi Sonrası İlk Kez Konuştu!

5. Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Sıla Doğu parmaklıklar ardındaki kardeşi Dilan Polat için paylaşım yapmaya devam ediyor. Doğu önceki gün doğum günü olan kardeşi Dilan'ın özel gününde paylaşımlar yapıp duasını yineledi.

Sıla Doğu Cezaevindeki Kardeşi Dilan Polat'ın Doğum Günününde Eski Albümleri Açıp Duygusallaştı!

6. Birkaç gündür Demet Akalın ve Gülben Ergen'le ağır şekilde sataşmasıyla gündemimizde yer alan Seren Serengil bu sefer oklarını Atatürk hazımsızlığı yaşayıp sahneye çıkmayı reddeden Yunan şarkıcı Despina Vandi'ye çevirdi.

Despina Vandi'nin Atatürk Fiyaskosunu Yeni Fark Eden Seren Serengil Lafı Gediğine Fena Koydu!

7. 9 Temmuz'daki Zeytin Ağacı galasından patlayan görüntüler gündeme büyük oturmuştu! Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün'ün "sorun yok, aramız iyi" temalı paylaşımıyla olay kapanacak gibi duruyordu ki Seda Bakan, kaosu kendi elleriyle beslemeye karar verdi!

Hani Sorun Yoktu? Galadan Sonra Tuba Büyüküstün'ü Gömen Yorumları Beğenen Seda Bakan Kaosu Elleriyle Besledi!

8. Hande Erçel'le başrolünde yer aldığı Rüzgara Bırak filminin çekimleri yeni biten Barış Arduç, kızı Jan Asya'yla Çeşme semalarında keyif çatarken görüntülendi!

Baba Kız Aşkı Diye Bir Şey Var: Barış Arduç'un Kızı Jan Asya'nın Kendisine Cilveler Yaptığı Anlar Kalp Eritti!

9. Fit vücudu ve yaz tatilinin tadını çıkarttığı bikinili paylaşımlarıyla gündeme gelen Demet Akalın, bu sefer de eşi Okan Kurt'un yeni saç imajını diline dolayarak gündeme geldi.

Icardi Bu Saçın Patentini Alsa Yeridir: Demet Akalın'ın Eşi Okan Kurt Boyattığı Saçıyla Karısının Diline Düştü

10. Akın Akınözü, kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü'nü kaybetti. Bu üzücü haberin ardından sosyal medyasında yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı.

Akın Akınözü Annesi Özlem Akınözü'nün Vefatının Ardından Yaptığı Paylaşımla Yürekleri Parçaladı

11. Attığı her adım olay olan Şeyma Subaşı, bu sefer de eski eşi Acun Ilıcalı'yla aşkını yad ettiği anlarla gündeme geldi!

Duygular Şelale: 7 Sene Önce Acun Ilıcalı'yla Evlendiği Yere Dönen Şeyma Subaşı Eski Aşkını Yad Etti!

12. Zeynep Bilgehan'a verdiği röportajda Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Hülya Koçyiğit, sinema oyuncusu olarak estetiğe nasıl baktığını açıkladı.

Tipi Değişecek Diye Ödü Kopuyormuş: Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Hülya Koçyiğit'ten Estetik Açıklamaları

13. Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı, kızları Süreyya ve Pera'yı nihayet buluşturdu! Bir araya gelen güzel kızların boncuk gözleri de benzerliği de hayran bıraktı 🧿

Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı Kızlarını Buluşturdu: Boncuk Gözlü Pera ve Süreyya Güzelliğiyle Hayran Bıraktı

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!