21 Şubat'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Oyuncu Aras Bulut İynemli'nin abisi Orçun İynemli bir süredir şiddet ve uyuşturucu satıcısı iddialarıyla gündeme geldi. İddiaları ortaya kişi ise Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli'ydi. Ağızları açık bırakan suçlamalarda bulunan Eda İynemli ilk kez Söylemezsem Olmaz programına konuştu. Zaman zaman boğazı düğümlenen Eda İynemli yine akılalmaz şeyler söyledi!

👇

İynemli Ailesi Mobbing mi Uyguladı? Aras Bulut'un Abisinden Şiddet Gören Eda İynemli İlk Kez Konuştu!

2. Amerikalı rapçi, rock yıldızı, şarkıcı ve oyuncu Casie Colson Baker, sahne adıyla Machine Gun Kelly (MGK) geçtiğimiz saatlerde paylaştığı fotoğraflarıyla gündem oldu. Neden mi? Çünkü nişanlısı Megan Fox'un kolunu dövme kaplatmasından sonra MGK, üst gövdesini komple siyaha boyadı.

👇

Megan Fox'un 'Ruh İkizi' Machine Gun Kelly, Üst Vücudunu Kaplayan Yeni Dövmesiyle Olay Yarattı

3. Yer aldığı her projede dikkat çekmeyi başaran ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu bu kez babasıyla gündeme geldi. Kendisi koyu bir Galatasaraylı olan İsmail Hacıoğlu'nun babası Mehmet Hacıoğlu'nun ise Fenerbahçe'de oynadığı ortaya çıktı.

👇

İsmail Hacıoğlu'nun Babasının Fenerbahçe'de Oynadığını Öğrenince İnternetten Aldığınız Verim İkiye Katlanacak

4. TV ekranlarının en çok izlenen ve sevilen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi, farklı isimlerle farklı sezonlarda yayınlanmaya devam etmişti. Yine de ilk yayınlandığı "Kurtlar Vadisi" versiyonunun yerini hiçbiri tutamadı desek çok da yanlış olmaz. Dizinin müptelaları dizide önemli bir yer tutan Cerrahpaşalıları da unutmadı elbette. Cerrahpaşalıların ablası rolünde olan Şıvga Gerez yıllar sonra yeniden gündem oldu.

👇

Kurtlar Vadisi'nde Cerrahpaşalıların Ablasını Canlandıran Şıvga Gerez Yeni Mesleği ve Görüntüsüyle Gündem Oldu

5. Magazin dünyasının en gözde isimlerinden biri haline gelen Serenay Sarıkaya attığı her adımla manşetlere taşınmayı başarıyor. Paylaşımlarıyla hepimize "sen neler yapıyorsun" dedirtmeyi başaran ünlü güzelin tatil pozları yine yeniden düşman çatlattı!

👇

Yazı Hayat Kurtarma Kiti İlan Eden Serenay Sarıkaya Tatildeki Kusursuz Fiziğiyle Yine Düşman Çatlattı!

6. İnci Taneleri'ndeki Dilber rolüyle ortalığı sallayan Hazar Ergüçlü'nün bir türlü çıkaramadığı çoraplarıyla pozları dillere fena düştü!

👇

Göz Kanatan Çoraplarından Bir Türlü Kopamadı: İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü Dillere Fena Düştü!

7. Çiçeği burnunda anne ve baba İdo Tatlıses ile biricik eşi Yasemin Tatlıses 1 aylık bebeklerini ilk kez bırakıp baş başa dışarı çıktı.

👇

İkiz Bebeklerini Kucaklarına Alan Yasemin ve İdo Tatlıses Çifti Doğumdan Sonra İlk Kez Baş Başa Görüntülendi

8. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, oyunculuğu kadar sosyal hayatıyla da gündeme geliyor. Yaptığı açıklamalarla da sık sık konuşulan ünlü oyuncu, bir başka ünlü oyuncu ile akrabalık bağını Milliyet'e anlattı.

👇

Bu Açıklamayı Beklemiyorduk: Bergüzar Korel Ünlü Oyuncuyla Akrabalık Bağını Açıkladı!

9. Ekranlara damgasını vuran İnci Taneleri dizisi "Dilber" karakterinin pavyondaki dansıyla epey ses getirdi. Ülkemizdeki pavyon konusunu yeniden tartışmaya açıldığı dönemde bir yorum da Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan'dan geldi. İnci Taneleri'ne övgüler yağdıran Erdoğan “Ülkenin dans konuşması hoşuma gidiyor" dedi.

👇

İnci Taneleri'ne Övgü Yağdıran Mustafa Erdoğan Dilber'in Pavyondaki Dansına da Değindi!

10. 'Issız Adam' lakabı üstüne yapışıp kalan Cemal Hünal nereye gitse yakasını hem Survivor'dan hem de Issız Ada'daki adadan neden ayrıldın sorusundan kurtaramıyor. Bu durumdan sıkılan oyuncu aynı yorumları gördüklerine ne yanıt verdi.

👇

Cemal Hünal Hem Survivor Adasından Hem de Issız Adam’daki Ada’dan Neden Ayrıldığını Soranlara Tepki Gösterdi!

11. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Giuseppe Meazza Stadyumu'nun tribünlerinde dünyaca ünlü rapçi Kanye West yer aldı. Eşi Bianca Censori ile birlikte Inter - Atletico Madrid karşılaşmasını tribünden izleyen Kanye West geceye damga vurdu.

👇

Inter - Atletico Madrid Maçını Stadyumda İzleyen Kanye West Şampiyonlar Ligi Gecesine Damga Vurdu

12. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisinin genç yıldızı Demirhan Demircioğlu'nun sosyal medyadaki havalı pozlarını görünce şaşıracaksınız!

👇

Bahar Dizisinin Aziz Uras'ı Genç Yıldız Demirhan Demircioğlu'nun Havalı Pozları!

13. Ünlü şarkıcı Hadise, İstanbul'da rahat rahat gezemediğini söyleyerek 'Allah başka dert vermesin' dedirtmişti. Hadise olmanın zorluklarından bahseden ünlü ismin bu söylediklerine farklı bir yorum ise Aramızda Kalmasın programından, Müge Dağıstanlı'dan geldi.

👇

'Hadise Olmasaydı' Diyerek Veryansın Eden Hadise'nin Sözlerinin Kaan Yıldırım'a Gönderme Olduğu Düşünüldü

14. Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrolü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Set ekibi arasında dizinin Zeynep’i, Mina Demirtaş’ın doğum günü kutlaması yapılırken çekilen görüntülerde Cüneyd rolünü canlandıran Mert Yazıcıoğlu'nun eğlenceli halleri hayran bıraktı.

👇

Kızıl Goncalar'ın Kamera Arkası Görüntülerinde Mert Yazıcıoğlu'nun Sempatik Halleri!

15. İrem Derici'nin yeni çıkan 'Delil' şarkısına yapılan küfürlü edit viral oldu. İrem Derici ise şarkısına yapay zeka ile yapılan yeni edite tepkisiz kalmadı.

👇

İrem Derici, Şarkısına Yapılan Emaneti Çıkarıp Adaletin İçinden Geçtiği Küfürlü Edite Tepkisiz Kalmadı

16. Ünlü şarkıcı Nev'in Antalya'da gerçekleşecek olan konseri olaylı bitti. Sahneye alkollü çıktığı iddia edilen Nev'in şarkıları söylemediği ve tepkiler üzerine de küfür edip sahneyi terk ettiği iddia edildi.

👇

Küfür mü Etti? Sahneye Alkollü Çıktığı İddia Edilen Ünlü Şarkıcının Konseri Karıştı!

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!