21 Mayıs'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Serenay Sarıkaya, dün akşam yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti'nin ikinci sezonunu gerçek hayatta çekti diyebiliriz. Bir mekanda eğlenmeye giden Sarıkaya, eski sevgilileriyle pişti oldu. Hem Kerem Bürsin, hem de Çağatay Ulusoy'un olduğu mekandan ayrılan Serenay esprilerin mezesi oldu. Bu sırada Çağatay Ulusoy ve Kerem Bürsin'in de tanışıp konuştuğunu öğrendik...

Serenay Sarıkaya'nın Eski Sevgilileriyle Pişti Olduğu Gece Kimler Geldi Kimler Geçti Goygoyuna Meze Oldu

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı çiftinin evlendiği haberi hepimizi şaşkına çevirmişti. Hiçbir hazırlık görmediğimiz çiftin birden evlenmesini beklemediğimiz gibi, gizlice evlenmelerini de beklemiyorduk. Merak ettiğimiz düğün fotoğrafları ise sonunda ortaya çıktı!

Yangından Mal Kaçırır Gibi Evlenen Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın Düğün Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Sosyetenin en dikkat çeken isimlerinden Arzu Sabancı ve gelini Nazlı Sabancı'nın arasının ne kadar iyi olduğunu artık söyleme gereği duymuyoruz. Gelin-kaynana bu sefer de birlikte Mardin turuna gitmişler. Karşılıklı menengiç kahvesi içtikleri anı da paylaşmayı unutmamışlar!

Nazlı Sabancı ve Kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın Mardin'de Menengiç Kahvesi Keyfi Yaptığı Anlar

Birçok Türk kadın oyuncu 77. Cannes Film Festivali'ne boy gösterdi. Magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasına giren ünlü güzellere pek çok eleştiri de geldi. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu!

Demet Akalın da Cannes Festivalinde Boy Gösteren Türk Güzellere Bir Kılıf Buldu!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Fatih Ünal'ı Doğukan Güngör iki gündür magazindeki yerini alıyor. Sevgilisi olduğu iddia edilen bir hanımefendi ile görüntülenen Doğukan Güngör, ısrarla ilişkisi olduğunu reddetmesiyle herkese "Gerçek hayatta da Fatih'miş" dedirtti. Gelin bakalım bu kadar ısrara siz inanacak mısınız sevgili olmadıklarına!

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör Sevgilisi Olmadığını İspat Etmek İçin Verdiği Çabayla Tat Kaçırdı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Cannes Film Festivali'nde ülkemizi birçok ünlü isim temsil etti. Kimilerinin kombinleri gözlerden kalpler çıkarırken kimilerinin ki epey eleştirildi. Gündemde bu konu varken sert yorumlarıyla çıkagelen Esra Dermancıoğlu açıklamasıyla tepkilerin odağı olunca çareyi yeni bir açıklama yapmakta buldu.

Cannes'da Ülkemizi Temsil Eden Kadınları Topa Tutan Esra Dermancıoğlu Tepkiler Sonrası Açıklama Yaptı

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin bir süredir minik bebeklerini kucaklarına almak için gün saydığını biliyorduk. 2024 yılının ünlü bebişlerine biri daha eklendi. Ünlü çiftimizin anne-baba olduğu haberini aldık. Atiksoy riskli bir şekilde doğuma alındıktan sonra ilk çocuğunu kucağına almanın mutluluğunu yaşadı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay Çifti Riskli Doğumun Ardından Minik Kızlarına Kavuşup Anne Baba Oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev'i olarak karşımıza çıkan ünlü oyuncu Müjde Uzman, hastaneden paylaştığı fotoğraf ve açıklamalarla hepimizi korkuttu. Uzun uzun açıklamalar yapan Uzman'ın isyan ederek "tükendim" demesi dikkat çekti.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman Arkadaşlarına ve Çevresine Uzun Uzun İsyan Ederek "Tükendim" Dedi

Mardin'e giden Serenay Sarıkaya, her şeyi boş verip çilingir sofrasına oturdu! Keyfine diyecek olmayan güzel oyuncu, Ahmet Kaya türküsüyle masayı şenlendirdi!

Sesine Kurban: Her Şeyi Boş Verip Mardin'de Çilingir Sofrasında Türkü Söyleyen Serenay Sarıkaya Hayran Bıraktı

Geçtiğimiz saatlerde hayattan, arkadaşlarından ve çevresinden yakındığı upuzun, sitem dolu paylaşımlar yapan ve mecalinin kalmadığını söyleyen Müjde Uzman'ın "tükenmişlik sendromuna" yakalandığına dair haberler hızla yayıldı. Uzman, kendisi hakkında "tükenmişlik sendromu" başlığı altında haber yapan magazin hesaplarına ateş püskürdü...

Tükendim Dediği İçin "Tükenmişlik Sendromu" Haberleri Çıkan Müjde Uzman, Magazin Hesaplarına Öfke Kustu!

Popüler İçerikler

Babalarının Cinsliklerini Paylaşarak Takipçilerini Dumura Uğratan Evlatlar
“Gerçekten Gözümüzde Büyütmüşüz”: Gülse Birsel’in Yeni Kitabında Bazı Kadınları Yermesi Fena Kızdırdı!
Müge Anlı, Programından Hoşlanmadığını Söyleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Yanıt Verdi!