21 Ekim'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Amerika’da yaşayan FETÖ lideri Fethullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldüğü bildirildi. Armağan Çağlayan, Gülen'in ölümünü sosyal medya hesabından kutladı.

Armağan Çağlayan, Fethullah Gülen'in Ölümünü Sosyal Medyadan Kutladı

2. Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, kıymetli sanatçı Vural Çelik'in ölümünün ardından Gülse Birsel'den oldukça tepki çeken bir veda gelmişti. Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler, linç yiyen Gülse Birsel'e destek çıktığı bir açıklama paylaştı.

Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler, Vural Çelik'e Vedasıyla Linçlenen Gülse Birsel'e Destek Çıktı!

3. Cezaevinden çıktıktan sonra gününü gün eden Dilan Polat ve ablası Sıla Doğu dudak dudağa öpüştükleri görüntülerle tepki çekmişti. Kız kardeşlere "hayasızca hareket" suçundan soruşturma başlatıldı.

Dudak Dudağa Öpüşmüşlerdi: Sıla Doğu ve Dilan Polat'a "Hayasızca Hareket" Suçundan Soruşturma Başlatıldı!

4. Ponzi sistemiyle 150 milyon TL'lik dolandırıcılık yapan Beril ve Kıvanç Talu'nun davasında yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Fenomen Kıvanç ve Beril Talu'nun Ponzi Sistemiyle 150 Milyon TL Dolandırıcılık Yaptığı Davada Yeni Gelişme!

5. Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in dün gece 21.20'de öldüğü bilgisi geçildi. "Fetö" lakabını ilk kullanan sanatçı Defne Joy Foster'ın seneler önce Melih Gökçek'le arasında geçen diyalog tekrar gündem oldu.

İlk "FETÖ" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu

6. Gülse Birsel, Avrupa Yakası'nın kıymetli oyuncularından Vural Çelik'in ölümü ardından herkesin tepkisini çeken bir paylaşımda bulunmuştu. Büyük bir kesim tarafından linçelenen Birsel'e, Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik'ten sert bir çıkış geldi!

"Haddini Aşan Açıklamalar": Vural Çelik'in Ailesinden Linçlenen Gülse Birsel'e Sert Çıkış!

7. ''Ayazın Sonu Güneş'' isimli dizinin genç oyuncularından Elif Hilal Yalçın, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Fahriye Evcen'e olan benzerliğiyle sosyal medyada bir hayli konuşulan genç oyuncu, samimi itiraflarda bulundu.

Fahriye Evcen'e Benzerliğiyle Dikkatleri Üzerine Çeken Genç Yıldız Elif Hilal Yalçın'dan Samimi İtiraflar!

8. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Hayasızca hareketler' de bulunma suçundan re'sen soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu kardeşler nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti. Fenomen kardeşler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'Hayasızca Hareket' Soruşturmasıyla Gözaltına Alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu Serbest Bırakıldı!

9. Dünya çapında popüler heavy metal grubu Iron Maiden’ın bir dönem solistliğini yapan Paul Di'Anno 66 yaşında hayatını kaybetti.

Metal Grubu Iron Maiden’ın Eski Solisti Paul Di'Anno Hayatını Kaybetti!

10. Güçlü sesiyle tanıdığımız şarkıcı Kibariye, sahne aldığı bir mekanda oldukça çarpıcı bir yorumda bulundu. Günümüzde ünlü olan birçok şarkıcıyı hedefine alan ünlü isim, meslektaşlarına meydan okurcasına çıkıştı.

Kibariye'den Meslektaşlarına Zehir Zemberek Sözler: ''Herkes Şarkı Okuyamaz, Bizi Dinlemek Zorundasınız!''

11. Kaldığı otelin balkonundan madde etkisindeyken düştüğü öne sürülen eski One Direction üyesi Liam Payne hakkında yeni bir gelişme yaşandı. TMZ'nin haberine göre Liam Payne'in otopsi sonucunda 'pembe kokain' bulundu.

Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetmişti: Liam Payne'in Otopsi Sonucu Ortaya Çıktı, Yasaklı Madde Bulundu!

12. Sevilen oyuncu Berk Atan, ülkemizi sorsan ''Yenidoğan Çetesi'' skandalı hakkında Magazin Burada muhabirlerine konuştu.

''Yenidoğan Çetesi'' Skandalının Ardından Sinirlerine Hakim Olamayan Oyuncu Berk Atan Sert Konuştu!

13. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; adı sürekli farklı isimlerle anılan Kerem Bürsin'in, Sabancılar'ın torunu Melisa Tapan'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Meğer Kalbini Sabancı Torunu Doldurmuş: Kerem Bürsin'in Melisa Tapan'la Aşk Yaşadığı İddiası Patladı!

14. İkonik şarkıcı Britney Spears, son dönemlerde müzik hayatının yanı sıra aşk hayatı ve kaotik ilişkileriyle gündeme geliyordu. Spears, son olarak yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla ''kendisiyle'' evlendiğini duyurdu.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Kendisiyle Evlendi: Üçüncü Kocasından Boşanan Britney Spears'tan Manidar Paylaşım!

Popüler İçerikler

İlk "FETÖ" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu
Yenidoğan Çetesi Skandalına Karışan Doktor ve Hemşirelerin İsimleri İfşa Oldu! İşte Skandala Karışan İsimler
Yeşim Salkım, Vural Çelik'in Ölümünün Ardından İğneyi Televizyon Sektörüne Batırdı!