21 Ekim'de Okurlarıyla Buluşacak Emrah Serbes'in Yeni Romanı 'Müptezeller'den Tadımlık

Emrah Serbes'in uzun süredir beklenen yeni romanı Müptezeller 21 Ekim'de okurla buluşuyor. Serbes'in kaybeden delikanlıları, dünyaya katlanamayanları, alkolikleri ve berduşları anlattığı Müptezeller'den tadımlık bir bölüm yayımlandı. 

Yazar Emrah Serbes, son romanı 'Deliduman'ın 2 yıl ardından 6. ve yeni kitabı 'Müptezeller' ile okurla buluşmaya hazırlanıyor.

İletişim Yayınları'nın okurla buluşturacağı romanda, kaybeden delikanlıların, dünyaya katlanamayanların, alkoliklerin, berduşların hikayeleri anlatılıyor.

Romanın kapak illüstrasyonu Berat Pekmezci'ye ait...

Arka kapaktan: Zembereği boşalmış hayat memat ezberleri, tek gözlü geceler...

Serbes yeni romanında uğultuların, yoksunluğun ve lime lime, ufalanarak kaybeden delikanlıların hikayesini anlatırken, 'yeraltının karın gurultusunu, belalı bir gündüze sarılan cuaraları' okura taşıyor ve ekliyor: 'Yaz biter, güz biter, hep kış gelir.'

Üzülme baba,' dedim, 'alt tarafı bir ev, alt tarafı beton parçası ya. Çalışır ederiz, yine alırız. Ben de çalışırım bundan sonra, söz, alırız bir ev daha.' 'Ona üzülmüyorum ki ben,' dedi babam. 'Her ay evin taksitini ödedik de ne oldu. Bak, uçup gitti elimizden balon gibi. Keşke seni ağlatmasaydık çocukken. Keşke sana o akülü arabayı alsaydık.

Kitaptan tadımlık bir bölüm sizlerle...

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
19.10.2016

“Biz Cine 5’i şifreli izleyip otuz bir çekerken, bize ahlak dersi verenler çoluğa çocuğa tecavüz etmiş haberimiz yok. Biz bakkaldan gofret çaldık diye yirmi senedir vicdan azabı çekerken, adamlar koşan atların nalını çalmış haberimiz yok. Ben dört buçuk milyon dolar çalsam, benim babam da karakola gelirdi. Polisleri görevden almaya değil, beni dövmeye gelirdi. Ama gelemez. Çünkü elli yaşında öldü. Kaldırıldığı devlet hastanesinde yeterli teçhizat olmadığı için Bursa’ya sevk edilirken ambulansta öldü. Çünkü o hastaneye teçhizat alınması için kullanılması gereken paraları çaldılar. Onlar babalarının nüfusuyla çalarken biz babamızı mezara koyduk. İşte cezaevlerinde yatanlar değil bunlardır gerçek hırsızlar! Sadece para pul mevzusu da değil konu. Türkiye’nin ruhunu çaldılar. Ruh hırsızları! Hatıra hırsızları! At hırsızları! Kuş hırsızları! ‘Koduğumun’ hırsızları! Üçüncü köprünün adını da Bilal Erdoğan köprüsü koyun...” Emrah Serbes

Pasif Kullanıcı
19.10.2016

kaptırmış ne güzel okuyordum lan!

19.10.2016

Elinize sağlık efem. Bu aradaa... Ehm... Öhöm!!! Affedersiniz, Behzat Ç. nasıl gidiyor? Gidiyor di mi? Yok di mi bir sıkıntı?!?

TÜM YORUMLARI OKU (12)