21 Ağustos'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Sam Ashgari ile çıkan boşanma haberlerinin ardından Britney Spears'dan nispet yaparcasına bir paylaşım geldi.

👇

Boşanma Sonrası Britney Spears'dan Çok Konuşulan Poz ve Açıklama Geldi: "Benim Favori Çocukları Çağırdım"

2. Geçtiğimiz günlerde Bodrum tatilinde görüntülenen Yonca Evcimik, değişimiyle gündem olmuştu. "Her hâlim güzel, her sözüm şeker" diyen Evcimik'in yaşadığı değişim herkesi şaşırttı.

👇

Uzun Zaman Sonra Görüntülenen Çılgın Bediş'imiz Yonca Evcimik'in Son Hâli Gündem Oldu!

3. Demet Akalın diyince aklımıza ilk olarak isyanları geliyor. Akalın, bu sefer de kendisine sinirlenecek bir şey buldu. Ünlü şarkıcının gündeminde bu sefer Yalıkavak Belediyesi vardı.

👇

Sürekli Tepkileriyle Gündeme Gelen Demet Akalın, Bu Sefer de "Yalıkavak Belediyesine" İsyan Etti!

4. Bir zamanların en çok konuşulan isimlerin biri olan oryantal Tanyeli şimdilerde kanserle mücadele etmesiyle gündeme geliyor. Hastaneden paylaşım yaparak sevenlerini üzen Tanyeli kendi adına haberi olmadan bağış toplayanlara sitem etti.

👇

Bir Süredir Kanserle Mücadele Eden Oryantal Tanyeli Kendi İsmini Kullanarak Bağış Toplayanlara Sitem Etti!

5. Ünlü komedyen Ata Demirer katıldığı bir programda Avrupa Yakası'nda söylediği 'Fındık Fıstık' şarkısının hikayesini anlattı. Demirer o şarkının Tarkan yüzünden çıktığını söyledi.

👇

Ata Demirer, 'Fındık Fıstık' Şarkısının Nasıl Ortaya Çıktığını Anlattı: 'Tarkan Yüzünden Çıkmıştı'

6. OGM Pictures yapımı ilk yerli Amazon Original polisiye gerilim dizisi Düğüm'ün oyuncu kadrosunda yer alan Bergüzar Korel değişimi ile hepimizi şaşırtmayı başardı. Güzel oyuncuyu ilk bakışta Esra Erol'a benzetenler oldu.

👇

"Esra Erol Sandım!" Bergüzar Korel'in Yeni Proje için Değiştirdiği İmajını Görünce Gözlerimize İnanamadık

7. Evrim Akın Kanal D'de yayınlanan Ev Gezmesi programında bu kez Erman Toroğlu'nun Bodrum'daki evini ziyaret etti. Yatak odasına giren Akın, duvardaki ve tavandaki detayları görünce çok şaşırdı.

👇

Evrim Akın Erman Toroğlu'nun Yatak Odasındaki Detayları Görünce Küçük Dilini Yutacak Gibi Oldu

8. Türk rock müziğinin önemli isimlerinden olan Teoman, 29 Eylül'de yeni bir şarkı çıkarıyor. Teoman, sosyal medya hesabı üzerinden çıkaracağı yeni şarkısını, "sağ cenahın ünlü şairi" diye tanımladığı Necip Fazıl Kısakürek'e adadığını açıkladı. Çok geçmeden eleştirilerin hedefi olan Teoman'dan eleştirilere cevap geldi.

👇

Teoman, "Kendi Vatanında Parya" Şarkısını Eleştirenlere Cevap Verdi: "Bir Hiciv Şarkısı Olacak!"

9. Hepimizin gıptayla baktığı, yüz akımız Filenin Sultanları bu kez muhabirlerle olan boy farklarıyla gündeme geldi. Sosyal medyada Zehra Güneş ile muhabir Şeyda Şenyürek arasındaki boy farkı goygoycuların diline düştü.

👇

Zehra Güneş ile Muhabir Arasındaki "Maşallah" Dedirten Boy Farkına Komik Yorumlar Yaparak Güldüren Mizahşörler

10. En son 2020 yılında 'Nirvana' şarkısıyla düet yapan Edis ve Gülşen, Serdar Ortaç'ın 'Sor' şarkısına yeni bir yorum katmak için bir araya geldiler.

👇

Edis ve Gülşen'in Serdar Ortaç'ın Sor Şarkısına Yaptıkları Düete Gelen Tepkiler!

11. Özellikle son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Serdar Ortaç, açıklamalarına bir yenisini ekledi. Ortaç, canlı yayında kendisine eski eşi Chloe Loughnan hakkında soru soran takipçisine bakalım ne demiş... 👀

👇

Serdar Ortaç'a "Ağzıma Etti" Dediği Eski Eşi Chloe Sorulunca Yeni Bir Açıklama Yaptı: Sinir Krizi Geçirmiştim

12. Yıllardan beri sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşantısıyla bildiğimiz Ezgi Fındık geçtiğimiz yıl ayrıldığı milyarder sevgilisinden sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Sevgilisi Mirhan'ın doğum gününde paylaştığı fotoğraflar dikkatleri üzerine topladı.

👇

Lüks Yaşantısı ile Bilinen Influencer Ezgi Fındık Gizemli Sevgilisinin Yüzünü Nihayet Gösterdi!

13. Son dönemlerde 'aşırı zayıflığıyla' dikkat çeken Süreyya Yalçın, 'doktor kontrolünde ve sağlıklı' olduğunu açıklasa da tartışmalar bir türlü dinmek bilmemişti. Son olarak "Günde tek öğün akşamları yiyorum. Kendimi çok iyi ve sağlıklı hissediyorum, mükemmelim." açıklamasında bulunan Yalçın'ın durumuna doktorlardan çarpıcı yorumlar geldi!

👇

'Sağlıklıyım' Açıklaması Yapan Süreyya Yalçın'a Doktorlardan Çok Net ve Korkutan Yorumlar Geldi!

14. Fantezi müziğinin kraliçesi 69 yaşındaki Gülden Karaböcek'in çorbacıda sahne almasının ardından ablası ve eniştesiyle yaşanan olaylar yeniden gündeme geldi. Eniştesi Atilla Alpsakarya'yla evlenen Gülden Karaböcek'in yer aldığı aile fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta 9 yaşında olan Gülden Karaböcek ve 20 yaşındaki ablası Neşekaraböcek ve eşi Atilla Alpsakarya yer alıyor.

👇

Gülden Karaböcek'in Ablası Neşe Karaböcek ve Eniştesinin Yer Aldığı Aile Fotoğrafı Ortaya Çıktı!

15. Şarkıcı Emrah, 2014 yılında Sibel Kirer ile hayatını birleştirmişti. Bu evlilikten ise Eleysa ve Elyesa adında iki çocuğu dünyaya geldi. Çocuklarının son halini paylaşan Şarkıcı Emrah'a takipçilerinden yorum yağdı.

👇

Şarkıcı Emrah Çocukları Elyesa ve Eleysa İle Fotoğraf Paylaştı, Takipçilerinden Tepki Yağdı!

16. Türkiye'de kaos denince akla gelen ilk isimlerden biri de şüphesiz ki Seren Serengil. Talihsiz photoshop'larıyla zaman zaman gündeme gelen Serengil, son olarak Instagram'daki paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

👇

Seren Serengil'in Photoshop'un Gözünü Çıkardığı Paylaşımı Fena Hâlde Dalga Konusu Oldu!

17. Karma eğitimi hedef alan ve pedofili hakkında skandal açıklamalar yapan Şanlıurfa Mevlana Halid Camisi İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak gündem oldu. Diyanet, Dörtbudak'a kınama ve para cezası verince oyuncu Pınar Altuğ sert tepki gösterdi.

👇

Pınar Altuğ'dan Pedofiliyi Savunan Sözleriyle Skandal Yaratan İmamın Aldığı Cezaya Tepki

18. Show TV’de yayınlanan Pazar Sohbeti’nde Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu olan oyuncu Ufuk Özkan, herhalde en yüksek nafaka veren birkaç kişiden biriyimdir. Ama bence nafaka sisteminde ciddi bir sıkıntı var” açıklamasını yapmıştı. Bu sözlerin ardından eski eşi Nazan Özen Özkan'a yanıt verdi.

👇

'En Yüksek Nafaka Verenlerdenim' Diyen Ufuk Özkan'a Eski Eşinden Sert Yanıt Geldi!

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!