2023’ü Türlü Türlü Dekolteler Vererek Kapatan Hadise, “Ne Yapmaya Çalışıyorsunuz Hanımefendi?” Dedirtti

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hadise, sahne şovlarından kostümlerine, özel hayatından açıklamalarına her detayla gündem oluyor. Ünlü şarkıcı bu sefer de 2023 yılına veda videosunda kullandığı çeşitli dekolteli pozlarla ortalığı karıştırdı.

Türk pop müziğinin en çok konuşulan isimlerinden biri hiç şüphesiz ki Hadise'dir. Birçok şarkısıyla müzik listelerinin zirvesine yerleşen ünlü isim magazin dünyasının da gözbebeği.

Konserden konsere koşturan ünlü şarkısının tüm sahneleri epey ilgi de görüyor. Sahne şovlarıyla herkesi bir kez daha kendine hayran bırakıyor.

Pek çok kişi tarafından "cesur" bulunan kıyafetlerle konser veren Hadise, yalnızca kariyeriyle değil özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Ünlü şarkıcının sosyal medyada yaptığı her paylaşım da dikkatleri üzerine çekiyor diyebiliriz. Geçtiğimiz gün yeni yıl paylaşımı yapan Hadise ortalığı bir kez daha kasıp kavurdu.

Hadise, "Güldürdüğünle, ağlattığınla… Verdiklerinle, aldıklarınla… Bye 2023! ❤️🔥🥂" notuyla birçok fotoğrafını peş peşe koyup video haline getirdi.

Sahneden, tatilden, yemekten kısacası gittiği her yerden ardaşlarıyla ya da tek başına verdiği pozların içindeki dekolteli kareler göze çarptı.

Göğüs dekolteli ve iç çamaşırlı kareleri sosyal medyada epey yorum getiren Hadise'nin karelerine kelimenin tam anlamıyla yorum yağdı.

Bu pozları beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu tabii. Hadise'nin cesur bulunan pozlarına tepki gösterenler çeşitli eleştirilerde bulundu.

Gelin, şarkıcı Hadise'nin sosyal medyayı çalkalayan pozlarına kimler neler demiş beraber görelim! 👇

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:

Dişil Enerjinin Kraliçesi Hadise 2023'ün Son Paylaşımında Bir Kez Daha Şov Yaptı: Güzelliği Göz Kamaştırdı
Teoman ve Hadise'nin Viyana Konser Pozları Goygoycuların Diline Düştü
Tarz Savaşında Ünlü İkili: Aynı Mekanda Pişti Olan Hadise ve Hande Erçel'in Kombinleri Karşılaştırıldı!

Popüler İçerikler

Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR

Bu Sevda Türksev isi gücü birakti millete ahlak dersimi vermeye başladı hayırdır yaa ??? Ne bu her konuda konuşuyor ???

😂😂😂😂

02.01.2024

Biri de yazmış ki ne yaparsa yapsın çekici değil. Bunu yazan da erkek ha. Ulan Allah çarpar ben bile kadın halimle şu kadının gayet çekici olduğunun farkındayım. Hadise buna verse soluksuz ütecek, gelmiş laf yapıyor. Herkes bir de ahlak sorgulamış, 100 tane hızlı akan foto içinden bir tanesini çekip çıkarıp HOAAA BU NASIL FOTOOO diyorsunuz, algıda seçicilik bu. Üstüne üstlük aynı memeyi üstten aynı miktar açınca sıkıntı yok alttan açınca mı sıkıntı oldu :D

02.01.2024

Ne kadar itici Bi kadın kendini sergilemekle olmuyor malesef

TÜM YORUMLARI OKU (12)