2023'e Son Sürat Girin: Sizleri Yeni Yıl Havasına Sokacak 10 Oyun

2022 oyuncular adına oldukça zorlu bir seneydi. Steam dolar kuruna zam gelmesi, oyun fiyatlarının ulaşılamayacak kadar yükselmesi, kötü içerikler ve sorunlu oyun hataları gibi birçok sıkıntıyı artık geride bırakmanın zamanı geldi. 

2023 bizlere sağlık, mutluluk ve elbette bol oyun getirecek buna emin olabilirsiniz! İşte karşınızda sizi yeni yıl havasına sokacak 10 oyun;

1. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Soğuk New York sokaklarında ağ atmaya hazır mısınız? Marvel’s Spider-Man: Miles Morales sizleri yeni yıl havasına sokacak oyunların başında geliyor. Peter Parker'ın izinden gitmeye çalışan Miles Morales ile aksiyonun dibine dalacak ve karlı bir New York turu yapacaksınız.

2. Disney Dreamlight Valley

Disney Dreamlight Valley, içerisinde keşfedilecek bir dünya ile sizleri bekliyor. Çoğu Disney ve Pixar karakterleri ile etkileşime geçebiliyor ve Sims vari bir oynanış benimseyebiliyorsunuz. Şu an oyunda yılbaşı etkinlikleri de sürüyor. Yeni yıla özel görevler ve dekorasyonlar sizleri bekliyor olacak.

3. Batman: Arkham Origins

Bir yılbaşı gecesi ne kadar çetrefilli geçebilir? Batman: Arkham Origins, sizlere yeni yıl havasını biraz da karanlık taraftan sunmaya hazırlanıyor. Hikayesi ve oynanış dinamikleriyle gönüllerde taht kuran Arkham serisinin üçüncü oyunu olan Origins'i kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

4. Frostpunk

Soğuk iliklerinize işleyecek ve hayatta kalmak oldukça zorlaşacak. Bir strateji oyunu olan Frostpunk içerisinde kendi şehrinizi kurarak yöneticilik yapmaya çalışıyorsunuz. Tabii birde doğal afetler, kıtlık ve soğukla baş etmeniz gerekecek.

5. Kona

1970'lerin Kanada'sında geçen Kona, şiddetli bir kar fırtınasından sonra oldukça gizemli bir şekilde sessizliğe bürünen Atamipek sakinlerini araştırdığınız bir yapım. Kasaba o kadar sessiz ve terk edilmiş ki, içinize hafif bir ürperti sinecek. Yanınıza kahve alıp oynamanız gereken oyunlardan bir tanesi.

6. The Long Dark

Seni bu listeye koymazsak olmazdı elbette. Hayatta kalma türünün en güzel örneklerinden birisi olan The Long Dark, yeni yıl şerefine oynanabilecek oyunların başında geliyor. Soğukluğun ve kar fırtınalarının verdiği o gerilim hissi bambaşka gerçekten.

7. Mafia II

Oyunun bütünü kar-kış zamanında geçmese bile yılbaşı dönemlerinde tekrar tekrar açıp oynamalık bir hikayesi bulunuyor Mafia II'nin. Vito Scaletta'nın sürükleyici hikayesi bir yana, oynanış dinamikleri ve en basitinden Empire Bay sokaklarında gezmek oldukça eğlenceli. Aynı zamanda oyunun kış bölümleri başlayınca kendinizi çok büyük bir serüvenin içindeymiş gibi hissediyorsunuz.

8. Metro Exodus

Yılbaşının o tatlı ve sevimli huzuru nerede, Metro Exodus nerede. Derin hikayesi ve bol aksiyonlu sahneleriyle yeni yılda evlerinize konuk olmaya geliyor. Artyom ile kıyamet sonrası sığınağınızdan çıkacak ve ölümle yüzleşmiş olan dünyaya merhaba diyeceksiniz.

9. Rise of the Tomb Raider

Peki bu seneyi Lara Croft ile geçirmeye hazır mısınız? Reboot edilen serinin ikinci oyunu olan Rise of the Tomb Raider, karlar altında kalmış bir kayıp şehri keşfetmenizle başlıyor. Atlayıp-zıplamalı oyunlardan arıyorsanız Tomb Raider tam sizlik bir seçenecek.

10. Steep

Araya bir tane de spor oyunu sıkıştıralım dedik. Steep içerisinde ister arkadaşlarınızla ister tek başınıza hareketin hiç bitmediği Alp dağlarına konuk oluyorsunuz. Akrobatik hareketler yaparak kayak, atlayış veya snowboard gibi ekstrem sporları yapabilme şansına erişiyorsunuz.

İlginizi Çekebilir

Nihayet Valorant Oynayabilecekler: Çin Oyun Yasaklarını Hafifletiyor
Yine Harika Bir Oyun Bizleri Bekliyor: Steam Değeri 49 TL Olan Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz
Oyuncu Seçimi Tartışma Yaratmıştı: The Last of Us Dizisinin Ellie'si Büyük Titizlikle Seçilmiş

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede