2023 Bingöl Seçim Sonuçları Son Dakika: 14 Mayıs Bingöl Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçim Sonucu

Bingöl seçim sonuçları son dakika: Tüm Türkiye'nin geleceğini etkileyecek 2023 seçimleri 14 Mayıs saat 17.00 itibarı ile sona erdi. Seçmenler kendi görüşünü temsil ettiğini düşündüğü Cumhurbaşkanı ve siyasi parti milletvekili için oylarını verdi ve şimdi sonuçları merak ediyor. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimlerine dair anlık sonuçlar Onedio.com üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. İşte Bingöl anlık Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları.

Önemli Not: 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim Sonuçları AA’dan sağlanmakta ve İHA tarafından servis edilmektedir.

2023 Genel Seçimleri Bingöl iline dair tüm veriler: 21:30 itibariyle açıklanan güncel Bingöl seçim sonuçları.

Seçme ve seçilme hakkına sahip, 18 yaşını doldurmuş toplam 60 milyon 904 bin 499 seçmenin oy kullandığı 2023 Genel Seçimleri'ne ilişkin sonuçlar merak ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan'ın aday olduğu 2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinde kimin kazandığı il il takip ediliyor. İşte Bingöl ili için Cumhurbaşkanı seçim sonuçları ve milletvekili seçim sonuçları.

Bingöl Geçmiş Seçim Sonuçları:

2018 Bingöl Genel Seçim Sonuçları: Bingöl Geçmiş Dönem Genel ve Yerel Seçim Sonuçları

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!