2022 Yılının Rekortmenleri: Instagram Anasayfamıza Bomba Gibi Düşerek Beğeni Yağmuruna Tutulan Gönderiler

İyisiyle kötüsüyle 2022 yılınında da neredeyse sonuna geldik! Hepimizin saatler geçirdiği Instagram'da bu yıl en çok beğeni almış olan gönderileri sizler için bulduk çıkardık. Bakalım bu yılın gözdeleri kim. Hadi buyurun 👇

2021 yılının en çok beğeni alan gönderilerini sizlerle paylaşmıştık 👇 E gelenek devam etsin dedik, bakalım kimler listede.

Tüm Dünya Onları Konuştu! 2021 Yılına Bomba Gibi Düşerek Instagram'da En Çok Beğeni Toplayan İsimler

Ronaldo'nun bu listede olmasına şaşırmamışsınızdır diye tahmin ediyoruz. Dünyaca ünlü futbolcunun 30 Ocak 2022'de paylaştığı bu fotoğraf 20 milyon beğeni aldı. Sizce futbolun şuanki yıldızı Ronaldo mu yoksa gelecekteki yıldızı olacak olan Ronaldo'nun oğlu mu bu kadar beğeni topladı?

Khaby Lame, 24 Şubat 2022'de paylaştığı bu gönderisiyle epey bir beğeni topladı. Ronaldo ve oğlunun fotoğrafını virgül farkıyla solladı da diyebiliriz.

Ve yine Ronaldo, yine bir beğeni yağmuru! Ronaldo'nun 30 Nisan, 2022' de paylaştığı bu fotoğraf, platformun kullanıcıları tarafından çok beğenildi. Ama nasıl beğenilmesin, çok tatlı değiller mi? ❤️

Kambersiz düğün nasıl olmuyorsa Kylie Jenner'sız da bu liste olmazdı diye düşünüyoruz. Kylie bu fotoğrafı 6 Şubat 2022'de paylaşmıştı. Yeni doğan bebeğe altın takarmışcasına 22,9 milyon beğeni gelmiş!

Tom Holland'ın 23 Şubat 2022'de paylaştığı bu fotoğraf, hepimizi kalbimizden vurmuş anlaşılan! 3 Örümcek Adam'ı bir arada görünce beğeni butonuna abanılmış ve fotoğrafa 24,7 milyon beğeni gelmiş.

1 Haziran 2022'de Zendaya'dan bir doğum günü gönderisi gelmişti hatırlarsanız. Zendaya ve Tom Holland aşkı çok seviliyor olsa gerek çünkü bu fotoğraf listemizin 3 numarası!

Diğer fotoğraflara kıyasla çok yeni paylaşılmış olan bu ironik fotoğraf rekor kırmasın da kim kırsın! 19 Kasım 2022'de paylaşılan bu fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu desek yeridir.

Ve geldik 1 numaraya. Aynı fotoğrafı hem Messi hem Ronaldo sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı ama Ronaldo, Messi'yi solladı. 39 milyonla 2022 yılının en çok beğenilen fotoğrafı ödülünü, Cristiano Ronaldo'ya takdim ediyoruz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Ünlü Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Sevgilisi Georgina Rodriguez'in Yıllar İçindeki Muhteşem Değişimi
Zaman Yolcusu Olduğunu İddia Eden Adam, Aralık Ayında Dört Büyük Olayın Gerçekleşeceğini Söyledi
Dolandırıcılığın Yeni Türü Olan Sextortion Nedir ve Kendinizi Nasıl Korumanız Gerekir?

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
25.11.2022

Hep aynı isimler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ