2022'nin En Şık Parmak Arası Terlik Modelleri

Havaların ısınması ile tiril tiril kıyafetler giymeye başlamışken ayaklarımıza da özgürlük lazım. Yaz günlerinin rahat ve havadar parmak arası terliklerini senin için seçtik! 

'Satın alınan ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

1. Turuncu Platformlu Plaj Terliği

Her rengin yeri ayrı fakat turuncu renk daha bir ayrı. Yaz günlerinde spor ayakkabı giymek istemeyenler için hem hafif hem rahat bu parmak arası terlik aradığınız ürün olabilir. 6 farklı renk seçeneği olan turuncu platformlu plaj terliğine buradan ulaşabilirsiniz.

2. Beyaz çapraz bağlama parmak arası terlik

Hem spor hem şık kombinlerinizle uyumlu bir şekilde giyebileceğiniz beyaz çapraz bağlama parmak arası terlik tam sizlik olabilir. Farklı renk seçenekleri olan beyaz çapraz bağlama terliğe buradan ulaşabilirsiniz.

3. Taşlı düz topuklu parmak arası terlik

Günlük kombinlerinize hareket katacak bir terlik arıyorsanız taşlı düz topuklu parmak arası terlik sizin için uygun olabilir. 3 farklı renk tercihi sunan taşlı düz parmak arası beyaz terliğe buradan ulaşabilirsiniz.

4. Trendyol Shoes taba parmak arası terlik

Trendyol Shoes'un yeni sezon koleksiyonun en güzel terliklerinden birisi de bu taba renk deri terlik. Spor-şık kombinlerinize çok yakışacak Trendyol Shoes taba parmak arası terliğe buradan ulaşabilirsiniz.

5. İp taban leopar desenli parmak arası terlik

Hayvan desenli parçalar dolabınızda sıklıkla bulunuyorsa, leopar desenli ip tabanlı bu terlik tam size göre olabilir. İp taban leopar desenli parmak arası terliğe buradan ulaşabilirsiniz.

6. Süet parmak arası terlik

Dolabınızda süet parçalara yer veriyorsanız, yaz günlerinde günlük kombinlerinize uyum sağlayacak süet parmak arası terlik tercihiniz olabilir. 7 farklı renk seçeneği ile sizin için ideal olan rengi bulabilirsiniz. Süet parmak arası terliğe buradan ulaşabilirsiniz.

7. Derimod taşlı parmak arası terlik

Taşlı olsun ama sade dursun diyorsanız Derimod'un ten rengi taşlı parmak arası terliği aradığınız terlik olabilir. Derimod taşlı parmak arası terliğe buradan ulaşabilirsiniz.

8. Elle yeşil parmak arası terlik

Elle yaz koleksiyonunda en beğenilen terliklerden biri de bu yeşil parmak arası terlik. 3 farklı renk seçeneği olan terliğin size hitap eden rengi elbet vardır! Elle yeşil parmak arası terliğe buradan ulaşabilirsiniz.

9. Elle boncuk detaylı parmak arası terlik

Bohem bir tarza sahipseniz tercih edebileceğiniz parmak arası terliklerden biri de Elle'nin boncuk detaylı parmak arası terliği olabilir. Sade tasarımı ile kombinlerinize uyum sağlamakta zorlanmayacağınız Elle boncuk detaylı parmak arası terliğe buradan ulaşabilirsiniz.

10. OYSHO parmak arası terlik

OYSHO markasının rahat ürünlerinden kimse vazgeçemiyor. Yeni sezon ürünlerinden biri olan bu parmak arası terlik aradığınız ürün olabilir. OYSHO parmak arası terliğe buradan ulaşabilirsiniz.

11. Kahve kemer tokası detaylı parmak arası terlik

Kahve tonlarında giyinmeyi sevenlerdenseniz aradığınız parmak arası terlik bu olabilir. Süet kemer tokası detaylı parmak arası terliğe buradan ulaşabilirsiniz.

Her Kombininizle Uyum Sağlayacak Basic T-shirtler
Plajların Tozunu Attırmaya Hazır Olun: 2022 Yazının En Moda Bikinileri
Beyazın Sadeliğini ve Şıklığını Sevenler İçin En Güzel 12 Beyaz Elbise

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler