2022 MEB İOKBS Tarihi Belli Oldu: İlköğretim ve Ortaöğretim Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2022-2023 eğitim öğretim yılına kısa bir süre kala Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen bursluluk sınavı tarihleri de merak konusu oldu. Binlerce ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisinin devletin burs imkanlarından yararlanmak için girdiği bursluluk sınavının tarihi belli oldu. Peki İOKBS ne zaman, hangi tarihte? İOKBS giriş belgesi yayınlandı mı? 2022 İOKBS'ye dair tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

İlköğretim, Ortaöğretim Bursluluk Sınavı Tarihi Açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları 13 Mayıs'ta sona ermişti. Binlerce ilk ve ortaöğretim öğrencisinin başvurduğu sınavın ne zaman yapılacağı ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıflar ve Hazırlık Sınıfı) yani 2022 İOKBS tarihi 4 Eylül olarak duyuruldu.

Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı?

4 Eylül Pazar günü saat 10:00'da gerçekleştirilecek olan bursluluk sınavının giriş belgeleri henüz yayınlanmadı. Sınav giriş yerlerinin bursluluk sınavından en az 7 gün önce yayınlanması bekleniyor.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!