2021 Survivor'a Yeni Yarışmacılar Eklendi! Survivor Öykü Uysal Kimdir? Öykü Uysal Kaç Yaşında ve Nereli?

TV8'in en çok izlenen yarışması 2021 Survivor'da yeni yarışmacı heyecanı yaşandı. Survivor 6. hafta heyecanının yaşandığı bölümde adaya yeni gelen yarışmacılardan Yiğit Ünlüler takımına katılırken, Öykü ve Berkay Gönüllüler takımına katıldı. Adaya yedek yarışmacılar arasında yeni gelen 3 isim oldukça dikkat çekti. Peki 2021 Survivor'a sonradan dahil olan Öykü Uysal kimdir? Survivor Öykü kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

Survivor Öykü Uysal Kimdir?

Survivor Öykü Uysal, 2 Şubat 1990 tarihinde İzmir’de doğdu. Aslen İzmirli olan güzel yarışmacı Uşak’ta yaşamaktadır. 2015 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde mezun olan Öykü Uysal, 7 yıl boyunca lisanslı bir şekilde hentbol oynamıştır.

Atletik yapısının yaptığı sporla ilgili olduğunu belirten Öykü Uysal, yarışmalarda hırsına ve kazanma isteğini her daim ortaya koyacağını belirtiyor. Hentbolun yanı sıra ilgilendiği spor dalları arasında fitness da bulunan Öykü Uysal, hayatını sporsuz yaşayamayacağından bahsediyor. Sporun kendisi için çok önemli olduğunu dile getiriyor.

Survivor Öykü Uysal Ne İş Yapıyor?

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Öykü Uysal, hayatının büyük bir kısmını sporla geçiriyor ve spor salonu işletmeciliği yapmaktadır. Evli ve bir çocuğu olan Öykü Uysal fiziğiyle dikkat çekmektedir. Boyu 1.70 m, kilosu ise 53 olan Öykü Uysal’ın Instagram adresi @oykuuysal1 şeklindedir. Güzel yarışmacının Instagram’da 2261 takipçisi bulunuyor.

Popüler İçerikler

Tesettüre Girip Adını Değiştirmişti: Popstar Alaturka'nın Efsanesi Özlem Güneş Tesettürden Çıktı!
Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
Yenidoğan Çetesi Skandalında Hayatını Kaybeden Bebeklerin Ölüm Nedenleri Belli Oldu