2020 Yılının İkinci Yarısında Yayın Hayatına Başlayacak Olan Merakla Beklenen 15 Yeni Dizi

Büyük çoğunluğunu evlerimizde geçirdiğimiz 2020 yılının ilk yarısı dizi konusunda oldukça bereketli geçti. Yılın ikinci yarısı da aynı şekilde iyi geçecek gibi duruyor!

2020 yılının ikinci yarısında yayın hayatına başlayacak olan yeni dizileri sizleri için derledik.

1. Brave New World

Daha önce Emmy Ödülleri'nde adaylığa layık görülen David Wiener'in yaratıcılığını üstlendiği Brave New World, Aldous Huxley'nin Cesur Yeni Dünya'sının dizi uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Üreme teknolojisi, öjenik ve hipnopedi sayesinde değişmiş bir toplumun içinde bulunduğu distopik bir geleceği anlatan dizinin kadrosunda Joseph Morgan, Alden Ehrenreich, Jessica Brown Findlay ve Hannah John-Kamen gibi isimler yer alıyor.

15 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

2. Greatness Code

Her bölüm bir sporcunun kariyerini tanımlayan önemli bir anı inceleyerek dünyanın en büyük sporcularından anlatılmamış hikâyelere yer verecek olan Greatness Code'da karşımıza Usain Bolt, LeBron James, Alex Morgan ve Tom Brady gibi isimler çıkacak.

Belgesel türündeki bu dizinin 10 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

3. Little Voice

Shalini Bathina, Brittany O'Grady ve Phillip Johnson Richardson gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Little Voice, 20'li yaşlarının başında sesini bulmayan çalışan genç bir kadının yolculuğunu anlatırken bir yandan da binbir sesi bünyesinde barındıran New York sokaklarının müzikalitesine bir aşk mektubu olarak karşımıza çıkıyor.

Little Voice'un 10 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

4. P-Valley

Katori Hall'un yaratıcılığını üstlendiği ve Dante Di Loreto gibi Emmy ödüllü usta ismin yapımcıları arasında yer aldığı P-Valley, Dirty Delta'da çalışan striptiz kulübü dansçılarının hayatlarını ve yaşadıklarını yakından takip ederken sektörel bir eleştiriyi de izleyicisiyle buluşturmayı hedefliyor. 

Brandee Evans, Shannon Thornton, Nicco Annan ve Elarica Johnson gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 12 Temmuz 2020 yayın hayatına başlaması bekleniyor.

5. Intelligence

Friends dizisindeki rolüyle oldukça sevilen David Schwimmer'ın başrolünde yer aldığı Intelligence, bir NSA ajanının yeni bir siber suç birimi oluşturmak için Birleşik Krallık Hükümeti İletişim Merkezinde İngiliz bir bilgisayar analistiyle yaptığı işbirlikten yola çıkarak bu süreçte yaşananları komedi üzerinden ekranlara taşıyor.

Nick Mohammed'in hem yaratıcılığını hem de  Joseph Harries karakterini üstlendiği dizinin 2020 yılının yaz aylarında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

6. Cursed

Frank Miller ve Tom Wheeler'ın yaratıcılığını üstlendiği Cursed, Nimue adında genç bir büyücünün, efsane haline gelmiş o güçlü ve eski kılıcı bulma arayışında genç bir Arthur ile karşılaşmasıyla gelişen hikâyeyi anlatıyor.

13 Reasons Why dizisiyle yakından tanıdığımız Katherine Langford'un başrolünde yer aldığı dizinin 17 Temmuz 2020 yayın hayatına başlaması bekleniyor.

7. YOLO: Crystal Fantasy

Yetişkinlere yönelik içerikleriyle oldukça sevilen Adult Swim kanalının merakla beklenen yeni dizisi YOLO: Crystal Fantasy'nin yaratıcılığını Michael Cusack üstlenirken dizi Avustralya iki parti kızı Sarah ve Rachel'ın tuhaf Wullongong kasabasındaki hayatından izler sunuyor. Dizi boyunca ikilinin eğlenceli zamanlarından yeni deneyimlerine, aşkı arayışlarına ve gündelik hayatlarına şahit olacağız.

YOLO: Crystal Fantasy'nin 9 Ağustos 2020 tarihinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

8. The Falcon and the Winter Soldier

Marvel Sinematik Evreni karakterlerinin hikâyelerinin dizi olarak karşımıza çıkacağı haberinden bu yana merakla beklenen yapımlar arasında başı çekenlerden biri olan The Falcon and the Winter Soldier, evrenin sevilen bu iki karakterinin hikâyelerine odaklanarak daha önce merkeze çekilmemiş bu iki karakter hakkında yepyeni bir dünya oluşturmayı hedefliyor. Sebastian Stan ve Anthony Mackie'nin sevilen karakterlerine geri döndüğü dizide Daniel Brühl, Desmond Chiam, Miki Ishikawa ve Wyatt Russell gibi isimler rol alıyor.

The Falcon and the Winter Soldier'ın Ağustos 2020 tarihinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

9. Star Trek: Lower Decks

Efsanevi Star Trek serisinin animasyon versiyonu olarak karşımıza çıkan Star Trek: Lower Decks, Starfleet'in daha az bilinen gemilerinden birinin destek ekibine ve bu ekibin yaşadığı maceralara yoğunlaşıyor.

Merakla beklenen dizinin 6 Ağustos 2020 tarihinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

10. Lovecraft Country

Misha Green ve Jordan Peele'in yaratıcılığını üstlendiği Lovecraft Country, 1950'li yıllarda kayıp babasını bulmak için ABD'yi karış karış gezen Afrikalı-Amerikalı bir gencin hikâyesine odaklanırken bir yandan da dönemin şartları ve ırkçılık üzerinden eleştiriler sunuyor.

Matt Ruff'un romanına dayanan Lovecraft Country'nin 17 Ağustos 2020 tarihinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

11. The Good Lord Bird

Usta aktör Ethan Hawke'ın hem yaratıcılığını hem de başrolünü üstlendiği The Good Lord Bird, kölelik karşıtı John Brown'ın hikâyesiyle başlıyor. Kansas'ta köleliğe karşı mücadele eden Brown'un macerası İç Savaş ve Amerikan toplumunun sürekli değişim halinde olan ırk, din ve cinsiyet rolleri üzerinden anlatılıyor.

Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran dizinin 4 Ekim 2020 tarihinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

12. The Right Stuff

Patrick J. Adams ve Patrick Fischler'ın başrolleri paylaştığı The Right Stuff, ilk Merkür astronotları olmak üzere deneysel uçakları ve roketleri test etmek için işe alınan ABD savaş pilotlarının bu süreçte yaşadıklarını anlatıyor.

Tom Wolfe'nin kitabından uyarlanan dizinin 2020 yılının sonbahar aylarında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

13. The Third Day

Usta aktör Jude Law'ın başrolünde yer aldığı The Third Day, İngiliz sahillerinde gizemli bir adayı ziyaret eden bir adamın hayalle gerçek arasındaki çizgiyi kaybetmesiyle başlayan hikâyesini anlatıyor. Law'ın yanı sıra dizinin kadrosunda Paddy Considine, Naomie Harris ve Emily Watson gibi isimler yer alıyor.

The Third Day'in 2020 yılının sonbahar aylarında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

14. The Undoing

David E. Kelley'nin yaratıcılığını üstlendiği, Nicole Kidman ve Hugh Grant gibi iki usta ismin başrolleri paylaştığı The Undoing, New York'ta yaşayan ve ilk kitabını yayımlama arifesinde olan başarılı bir terapistin hayatının nasıl parçalara bölünmeye başladığına odaklanıyor.

Emmy ödüllü Susanna Bier'in yönetmenliğini üstlendiği dizinin 2020 yılının sonbahar aylarında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

15. WandaVision

Marvel Sinematik Evreni'nin bir başka merakla beklenen dizisi olan WandaVision, Scarlet Witch (Wanda Maximoff) ve The Vision karakterlerinin çevresinde gelişiyor. Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'nin karakterlerine geri döndüğü dizinin kadrosunda Kat Dennings, Kathryn Hahn ve Randall Park gibi isimler yer alıyor.

WandaVision'ın Aralık 2020 tarihinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

Bu Sitcomlar Televizyon Tarihini Kökünden Değiştirdi! Gerçek Komedi Hayranlarının Tiryakisi Olduğu Kült Diziler
İçinizde Bir Çantayla Yollara Düşme İsteği Uyandıracak Tüm Zamanların En İyi 25 Yolculuk Filmi
Son 5 Yılda IMDb'den En Yüksek Puanı Almayı Başarmış En İyi Korku ve Gerilim Filmleri

Popüler İçerikler

Kafasına Ampul Takarak AK Parti'ye Oy İsteyen Kastamonulu Genç
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
YORUMLAR
06.09.2020

bunlar hangi kanalda yada nerede yayınlanacak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ