2019'da Korkuyu İliklerimize Kadar Hissetmemize Neden Olacak 'Us' Filminden Fragman Yayınlandı

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Us filminden fragman geldi! Yönetmenlik koltuğunda Jordan Peele'nin olduğu Us'ın oyuncu kadrosunda Lupita Nyong’o, Winston Duke ve Elisabeth Moss gibi isimler yer alıyor.

Us'ın Türkiye vizyon tarihi ise 15 Mart 2019.

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR

bunlar daha çok gerilim filmi. Get Out'ta öyleydi ve çok güzeldi. Bu yönetmeni yaratıcı buluyorum. Adam farklı yazıyor. Güzele benziyor buda.

Bu mu korku filmi allasen?! Ben şimdiden olacakları söyleyeyim ilk önce sadece o küçük çocuk gorecek 'öcü'leri. Başlarda ailesi inanmayacak. Sonra arkasından diğerleri görecek, kapıyı kilitleyecekler kendi kendine tekrar açılacak. Arabaya binecekler arabanın üstüne bir şeyler düşecek veya birden bire arabanın onune birileri çıkacak. Kaçarken yere düşülecek son anda kurtulunacak. Ordan burdan böh dercesine çıkacaklar. Duvarlardan, kapılardan bıçaklar sokulacak kahramana çok yakına denk gelecek ama zarar vermeyecek. Sonra da aile öcüleri öldürüp mutlu mesut yaşamaya devam edecek. The end.

Pasif Kullanıcı
25.12.2018

get out gibi korkudan ziyade buda panik atak gecirtecek gibi, o derece bir stres vardi filmde, bu filmin fragmanindanda o anlasiliyor. Ayrica piyasada monkeypaw agirligi denen birsey olusuyor ki bu iyi birsey, izleyiciyede bu produksuyondan iyi seyler cikar guvenini veriyor. ayrica Jordan peele her role uygun cok iyi bir aktor

TÜM YORUMLARI OKU (6)