2018 KPSS Trafik Mağduru: 'İbrahim Abi Kapıyı Açmıyorlar'

Haftasonu gerçekleşen KPSS Önlisans Sınavı'na Yozgat'ta yol yapım çalışmaları engel oldu. 2018 KPSS'ye geç kalanlardan birisi de burada izleyeceğiniz adam. Kendisi sınava giremeyince telefona sarılarak 'İbrahim Abi'sini aramış ve durumdan bir hayli şikayetçi.

Popüler İçerikler

‘Köyün Tamamı Terör Yanlısı’ Diyen Öğretmen Hakkında Yeni Gelişme: “Ne Açığa Alındı Ne de Sürüldü”
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
05.11.2018

"Yol yabdılar!" ... Ee seviyordunuz yolları balım ne oldu? Hayır önceki gün gelsen oraya yol yapımını görecektin zaten tırrek. 8:30'da çıkmış. Ulan ben sabah 7'de çıktım evden. 1,5 saat erken geldim hatta. Orada da bekledim bayağı. Sen niye yapamadın? İbrahim Abin yardımcı olmadı mı balım? Torpilli pezevenkler sizi.

Pasif Kullanıcı
05.11.2018

iyi ki almamışlar içeri. torpilden girecekmiş kadroya belli ki

Badem bıyığını siktiğimin o kadar eminki torpille herşeyi yapabileceğinden. İbrahim abi dediği kişide AKP Sorgun ilçe başkanı. Amk o kadar insan sınava yetişebiliyorsa sende yetişeceksin. Belediyenin çalışma yaptığı yol sana özel bir yol değil o yoldan geçip sınava yetişen yüzlerce insan var. Bir gün önceden gidip baksaydın ben nerde sınava gireceğim yollar ne alemde diye. Bide tarayalım o zaman binayı kimse giremesin sınava diyor zihniyetini siktiğimin işid beyinlisi. Beter ol inşallah.

TÜM YORUMLARI OKU (34)