2016 Yılına Yakışıklılıklarıyla Damgasını Vurmuş 15 Ünlü Erkek

Karşınızda 2016 yılına yakışıklılıklarıyla damgasını vuran ünlüler!

1. Jamie Dornan

Sakalsız hali ayrı, sakallı hali apayrı yakışıklı olan Dornan, 2015 yılında 'Grinin 50 Tonu' filmiyle başlattığı yükselişine 2016'da da devam ediyor. Yaşayan en seksi erkekler listesinin ilk sıralarındaki yeri de uzun süre değişmeyeceğe benziyor.

2. Barış Arduç

'Kiralık Aşk' dizisinin hayatımıza kattığı güzelliklerden biri de kendisi! 2016'nın hiç şüphe yok ki adından en çok söz ettiren Türk jönü kendisi. Eh nedeni de oldukça açık değil mi?

3. Richard Madden

Game of Thrones dizisindeki başarılı oyunculuğu ile kadın erkek demeden herkesi kendine hayran bıraktıran isim: Madden! Sadece oyunculuğu ile değil, yakışıklılığıyla da akıllarımıza kazınan Madden'ın etkisi diziden ayrılmasından yıllar geçmesine rağmen zerre azalmıyor. Zira, yeni projelerle hayranların gözlerinden kalpçikler çıkartmaya devam ediyor. Bkz: Bastille Day

4. Kerem Bürsin

Kerem Bürsin 'Güneşi Beklerken' ve 'Unutursam Fısılda' gibi başarılı yapımlarda yer alarak hayatımıza girdi. Güzel gülüşü ile de o gün bu gündür orada kalmayı da başarıyor. Şimdilerde sevgilisi Serenay Sarıkaya ile rol aldığı reklam filminde izlesek de onu, yakın zamanda yeni projelerle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Biz de büyük bir sabırsızlıkla o günü bekliyoruz.

5. Tom Hardy

Asilik ve yakışıklılığın enfes bir karması olan Tom Hardy, Diriliş filmindeki başarılı performansı ile hala adından söz ettiriyor. Dünyanın en yakışıklı erkekleri listesindeki yerini de yıllar geçse de korumaya devam ediyor.

6. Kadir Doğulu

2016 Kadir Doğulu'nun yılı oldu desek yanlış olmaz. Zira hem Muhteşem Yüzyıl Kösem'deki performansı hem de özel hayatındaki güzel gelişmeler sayesinde onu daha yakından tanıma fırsatımız oldu. Hem iyi bir oyuncu hem de iyi bir sevgili ve şimdilerde eş olduğunu kanıtlayan Doğulu, son zamanlarda pek çok kızın kalbini fethetmekle meşgul.

7. Kit Harington

Jon Snow ölüp ölüp dirilse de, Kit Harington efsanesi de yakışıklılığı da uzun zaman dillere pelesenk olacağa benziyor.

8. Yusuf Çim

2011 Best Model of Turkey ikincisi, Hanım Köylü dizisindeki sempatik tavırlarıyla gönüllerimizin birincisi Yusuf Çim de bu listenin olmazsa olmazlarından!

9. Dave Franco

Sesi, kaşı, gözü, mimikleri, özetle her haliyle abisinden izler taşıyan ve çoğu zaman da bunun gölgesinde kalan Dave Franco'nun yıldızı son dönemlerde daha da bir ışıldamaya başladı. Bir Franco klasiği olarak yakışıklılık adeta su olup akıyor.

10. Burak Çelik

Burak Çelik, dikkatli bakan gözler sayesinde otoparkta keşfedilmiş. Oradan da 2013 yılında Best Model of the Turkey birinciliğini elde etmiş. Şimdilerde ise yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu ile hayranlarını büyülemekle meşgul. Bu büyülerin etkisinin uzun süre devam edeceğini tahmin etmek ise hiç zor değil.

11. Rohit Khandelwal

Mr. World yarışmasında 46 rakibini geride bırakan ve ilk kez bir Asyalı'nın birinci olmasını sağlayan Hintli yakışıklı: Rohit Khandelwal de bu listenin olmazsa olmazlarındandı.

12. Serkan Çayoğlu

Oyunculuğu nedeniyle sık sık eleştirilse de, herkesin hem fikir olduğu tek bir şey var, o da Serkan Çayoğlu'nun en yakışıklı jönlerimizden biri olduğu gerçeği!

13. Liam Hemsworth

Gözlerinin güzelliğiyle tüm Hollywood'u dize getirecek bir yakışıklılığa sahip olan Liam'a ise söyleyecek tek bir sözümüz var. İyisin, hoşsun evet ama neden MILEY CYRUS canım ya? Yazık etme kendine, nolur! 🙏

14. Tolga Sarıtaş

Oynadığı her rolün altından hakkıyla kalkan Sarıtaş ise yetenekle harmanladığı yakışıklılığı sayesinde yıllar geçse de ekranlarımızda görmekten bıkmayacağımız isimlerden biri.

15. Colton Haynes

'Teen Wolf' dizisinden beri hastası olduğumuz Haynes'i anlatmaya ise kelimeler yetersiz kalır. Zira kendisinin tek alameti farikası yakışıklılığı değil, aynı zamanda da sesinin güzelliğidir. Meraklısına...

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR

barış arduç pek yakışıklı değil sanki ya :/

02.08.2016

En yakışıklı değil de modern dünyanın en çok öne çıkardığı erkekler diyelim

Bu listede Barış Arduç denen Arapkılıklı herifin ne işi var aq :dd

TÜM YORUMLARI OKU (80)