2016 Yılı Oyuncuların Hayal Kırıklığına Uğradığı Bir Yıl mıydı?

Dunkey kanalı hazırladığı videoda 2016 senesinin oyuncular için nasıl geçtiğini ve beklentilerini karşılayıp-karşılamadığını anlatan eğlenceli bir video yayınladı.

Altyazı seçeneklerinden Türkçeyi seçmeyi unutmayın!

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
13.09.2016

Oyuncular İçin Fazla Verimli Bir Yıl Olmadı Sadece 2017 yi Bekleyin Denilerek Geçiştirilen Bir Yıl Oldu . 2016 Yılında Çok Övülüpte Piyasaya Sunulan Filmlerinde Çoğu Çok Boş Aynı Zamanda

Video çok ayrıntısız, tamamiyle objektif olarak ve yıl içinde çıkan bütün oyunlara değinilmemiş... fakat bu yılın hayal kırıklığı bana göre buna benzer birçok yıl için bir başlangıç. Şişirme oyunlar gördük (No Man's Sky), erken erişimden çıkamayanlar gördük, sürekli ertelenen oyunlar (Mass Effect Andromeda) gördük ve remastered/remakeler gördük (Bioshock Collection-Skyrim). Bu yıl ve geçen yıl E3'te patlayan AAA oyunların çoğu 2017 senesine programlı. Ama pek bir şey beklememek lazım. Genellikle multiplayer odaklılar, özellikle FPS türü oyunlarda yıllardır senaryo yoktur popüler olanlarını ele alırsak. Şahsen bu yıl çıkıp da almayı "düşündüğüm" (bakarsınız bol buglu bir şey çıkar, betası çok da iyi değildi) tek oyun Battlefield 1'dir benim için, çünkü teması ve günümüz grafikleriyle çekiyor. Ama senaryo beklemiyorum, sadece arkadaşlarla güzel vakit geçirmek için bir fırsat olacak.

14.09.2016

İşte hayalimdeki kadın.

Pasif Kullanıcı
14.09.2016

2015'de Witcher 3 gibi bir başyapıt çıktıktan sonra (Falloutcular lütfen az ötede ağlayın kimse dandik Fallout 4'ü sevmiyor.) 2016'da No Man's Sky gibi bir şişirme gördük. 2015 kadar güzel bir yıl değildi.

TÜM YORUMLARI OKU (15)