2016 Brit Ödülleri Gecesine Adele Damgası

İngiltere’de pop müzik alanında başarılı isimlere verilen prestijli ödüller ‘BRIT Awards’ sahiplerini buldu. Bu yıl 39.‘su düzenlenen ödül törenine İngiliz sanatçı Adele damgasını vurdu. Dünya çapında beğeni toplayan şarkıcı, En İyi İngiliz Albüm ve En İyi Kadın Solist dahil olmak üzere dört dalda ödülleri topladı.

Ödül gecesi, başkent Londra’nın en büyük konser salonlarından ‘O2 Arena’da düzenlenen görkemli törenle gerçekleşti. Adele, en iyi İngiliz kadın sanatçı, en iyi İngiliz albümü, en iyi İngiliz single ve en iyi uluslararası başarı kategorisinde ödülleri topladı.

Ödül ‘uzaydan’ takdim edildi

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

NASA’nın Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki ilk Britanyalı astronot olan Peake, Küresel Başarı Ödülü’nü kazanan Adele’i uzaydan takdim etti.

Bowie’ye verilen ‘BRIT Icon’ ödülünü arkadaşı ve aktör Gary Oldman aldı

İskoç şarkıcı Annie Lennox ve rock yıldızının yakın arkadaşı olarak bilinen İngiliz oyuncu Gary Oldman, törende geçen ay hayatını kaybeden rock yıldızını andı. Bowie’ye verilen ‘BRIT Icon’ ödülünü sanatçı adına arkadaşı ve aktör Gary Oldman aldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Lorde, “Life on Mars”ı seslendirdi

Hemen ardından ise Bowie’nin müzisyen takımı ile Yeni Zelandalı şarkıcı Lorde, İngiliz yıldızın unutulmaz şarkılarından “Life on Mars”ı seslendirdi.

Kırmızı Halı Alarmı: Brit Ödül Töreni'nin Şık ve Rüküşlerini Seçiyoruz!

Rihanna, Justin Bieber ve Coldplay gibi isimlerin performansları ile renklendirdiği gecede ödül kazanan isimler ise şu şekilde:

En iyi İngiliz erkek şarkıcı: James Bay

En İyi İngiliz Kadın Şarkıcı: Adele

En iyi Uluslararası grup: Tame Impala

En İyi İngiliz Single: Adele – “Hello”

En iyi Uluslararası Erkek Şarkıcı: Justin Bieber

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

En İyi İngiliz Grup: Coldplay

En iyi İngiliz Yeni Çıkış: Catfish and the Bottlemen

En iyi Uluslararası Kadın Şarkıcı: Björk

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

En İyi İngiliz Videosu: One Direction – “Drag Me Down”

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
25.02.2016

Adele istese bir albüm ile yetinebilirdi..zaten milyon dolarları cebine indirmişti, işi gücü bırakıp twitter'da açtığı hesabı ile fenomen olabilirdi, bu imkanı ve gücü vardı, başarabilirdi.. Fakat öyle yapmadı, yapabildiği ve yeteneği olan becerisini daha üste taşıyabilmek için uğraştı, çalıştı..Ve tüm emeklerinin karşılığı olan "hello" albümünü yarattı, şimdi de meyvelerini topluyor.. sözüm türkiye'de mesleğine şarkıcı olarak başlayıp sonra bunun yerine twitter fenomenliğini tercih eden geri zekalılara..hiçbir bok olamadığınızın farkında olduğunuz için fenomen olma yolunu seçtiniz..türkiye'deki embesil kitlesini de arkanıza alıp bunu avantaja çevirdiniz..fakat şunu unutmayın, bunu sadece geri kalmış bir ülkede becerebilirdiniz..

25.02.2016

Adele'de o ses/performans varken normal ♥

25.02.2016

Ahmet Kaya sağolsun ahahs :D

TÜM YORUMLARI OKU (6)