2015 Yaz Makyaj Trendleri

Her sene olduğu gibi, bu yaz da yepyeni makyaj trendleri ile buluşuyor olacağız. Kaşımıza, gözümüze ne süreceğimiz şimdiden belli. Ya siz? Bizimla mısınız?

1. Belirgin Eyeliner

Belirgin eyelinerlar bu yaza damgasını vuracak olan ilk makyaj trendimiz. Eyelinerınızı yine bildiğiniz gibi çekin, sadece kuyrukları daha uzun ve daha kalın olacak!

2.

3.

4. Kahverengi Bakışlar

Göz renginiz ne olursa olsun, bu yaz kahve kahve bakmanız biraz kaçınılmaz görünüyor. Neredeyse kaşlara kadar yapılacak kahverengi gölgelendirmeler, buğulu ve gizemli bakışların anahtarı olacak.

5.

6.

7. Palet Gözler

Bütün yaz koyu göz makyajıyla falan dolaşamam diyenlerdenseniz, bu trend tam size göre! Beyazlar, ciyak sarılar, kırmızılar, maviler ile gözleriniz giyiminizin sade olduğu anlarda imdadınıza yetişecek.

8.

9.

10. Çarpıcı Dudaklar

Bordo, turuncu ve kırmızı tonlarının dansları ile renklenecek dudaklar, femme fatale görüntüsünü sevenler için biçilmiş kaftan!

11.

12.

13. Yanaklarda Bronz Çağı

Yazların vazgeçilmez trendi bronz yanaklar bu yıl da bizimle. Sun-kissed olarak da bilinen bu trendi, aklımızın makyaj kısmının baş köşesine yerleştirmemizin vakti geldi de geçiyor bile...

14.

15.

16. Makyaj Yok Makyajı

Bu kadar boyadan, makyajdan bahsettikten sonra bu da neyin nesi demeyin. Yokmuş gibi görünen makyaj, sizi diğer tüm trendlerden daha fazla uğraştıracak ancak becerebilen için harika bir yaz görüntüsü oluşturacak.

17.

18.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
03.07.2015

8 deki ne ya allah aşkına bana biri açıklasın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ