2010 Yılından Beri Dünyayı Gezen Rotasız Seyyah Sürekli Değişen Ekonomi Nedeniyle Yaşadıklarını Anlattı

2010 yılından beri sayısız ülke gezip paylaşımlar yapan Rotasız Seyyah, döviz kuru nedeniyle gezilerinin yıllar içindeki farklılıklarını ve yurt dışındaki gençlerin imkanlarını yazdığı bir flood yayınladı.

2010 yılından beri 70'ten fazla ülke gezip paylaşımlar yapan Rotasız Seyyah olarak bilinen Mehmet Genç, yaşantısıyla herkesin hayalini yaşıyor diyebiliriz.

Dünyayı gezmek elbette muazzam bir şey, fakat işin maddi durumuna geldiğimizde özellikle içinde bulunduğumuz ekonomik kriz göz önüne alındığında epey zor.

12 yıldır dünya turu yapan Rotasız Seyyah Türkiye'nin değişen ekonomisi ve döviz kuruyla yaşadığı şeyleri Twitter hesabından bir flood şeklinde anlattı.

İşte yıllar içinde değişen döviz kurunun etkileri...

Flood için buyurun 👇

20 gün ABD 110 bin TL!

Keşke o yıllara dönebilsek...

👇

İnanmayanlar için fiyat listesi bile paylaşan Rotasız Seyyah açıkçası az bile demiş...

Bu floodun üzerine gelen yorumlar bir miktar içinizi sızlatabilir...

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Koşun Pavyon Adisyonu Bulduk! Dayılara Tarla Sattıran Pavyonlardaki Hesabı Görünce Hayret Edeceksiniz
Son Zamlardan Sonra "Hadi Dışarda Yiyip İçelim" Diyenler İçin Birbirinden Düşündürücü Mekan Adisyonları
Kuzu Şiş 22 Lira! Kilosu 30 Liraya Aldığınız Patlıcanı Kursağınızda Bırakacak 2022 Meclis Lokantası Fiyatları

Popüler İçerikler

Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
Büyük İddia: Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı, Sevgilisinin Eski Sevgililerini Gözaltına Aldırdı
YORUMLAR
19.05.2022

rotasız seyyah adamdır. Kitabını da tavsiye ederim çok güzel bilgiler var. Özellikle talibanın yöneticilerinin yanına gittiği kısım oldukça etkiliydi. Umarım bir gün her şey eskisi gibi olurda bizde kendisi gibi gezebilir, görebilir ve öğrenebiliriz..

19.05.2022

Normal şartlarda para kazanan, sadece elektrik doğalgaz gibi ödemeleri olan bir bireyin bırak yurtdışına Ege'ye bile tatile gidemez. 10 bin TL maaş alsanız bile kira vs gibi ödemeleri eklerseniz imkansız ki Türkiye'de 10 bin TL maaş veren firmalar çok çok azdır. Gerçi Yurtdışına çıkmayı bırakalım insanı şekilde bile yaşamak zor oluyor. Evet çoğu ülkeye göre yine biraz iyi konumdayız ama Avrupa kafasında olmamamız için 50 Sene geriye gidersek o zaman onlardan önce oluruz. Artık 3. sınır Asya ülkesi konumundayız. Kaldı ki adamlar artık vize bile vermek istemiyor, kaç tane evrak isteyip sıkıntı çıkarıyor. Dolar evrensel olduğu için dolar yaparak gitmen gerekiyor nebatinin gözlerindeki ışık bile artık dolayı geriye çekemez..

19.05.2022

Sigara içmeyelim, alkol almayalım, et yemeyelim, hatta porsiyonları da küçültelim, yurtdışına da gitmeyelim. Herkesin gençliğini, hayalini, yaşamını çaldın-ız. Allah tepeden tırnağa bunlara oy veren, destekleyen her kim varsa, akrabam yada ailem de olsa Bin belanızı versin kanınızda boğulun da bir yudum suya muhtaç olun ospu çççkları

TÜM YORUMLARI OKU (15)