2010'da Akasya Durağı Setini Ziyaret Eden Adam, O Fotoğrafları 15 Yıl Sonra Paylaştı

TikTok'ta her gün yepyeni paylaşımlar yapılıyor. Özellikle yerli dizilere dair yapılan paylaşımlar sık sık viral olurken Cengizhan Küçük adlı bir TikTok kullanıcısı, 2010 yılında ziyarete gittiği Akasya Durağı setindeki fotoğraflarını 15 yıl sonra paylaştı.

KAYNAK: Cengizhan Küçük/ TikTok

2008-2012 yılları arasında yayınlanan Akasya Durağı, Türk televizyonlarına damga vuran diziler arasında yer alıyor.

Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen gibi isimlerin başrollerde yer aldığı dizi kısa sürede fenomene dönüşmüş ve tam 174 bölüm sürmüştü. Halihazırda televizyonda yayınlanan tekrar bölümleriyle rağbet görmeye devam eden Akasya Durağı yıllar sonra set fotoğraflarıyla gündem oldu.

TikTok'ta Cengizhan Küçük adlı bir kullanıcı, 2010 yılında ziyarete gittiği Akasya Durağı setinde çektiği fotoğrafları 15 yıl sonra paylaştı.

İşte TikTok kullanıcısının 15 yıl sonra paylaştığı Akasya Durağı set fotoğrafları:

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Final Yapacak: ATV'nin İddialı Dizisi Reyting Kurbanı Oldu!
Yine Gündem Oldu: Hande Erçel'in Aşk ve Gözyaşı Dizisindeki Oyunculuğu Eleştirildi
Kızılcık Şerbeti'ni Mizahına Alet Ederek Güldüren Goygoyseverler
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sigara İçenlere Kötü Haber, İçmeyenlere Müjde: Kapalı Alanda Sigara Kullanımı Hakkında Yeni Düzenleme Geliyor
Süper Kupa, Galatasaray'ı 2-0 Yenen Fenerbahçe'nin Oldu
YÖK'ten Üniversitelere Talimat: 'Cuma Namazı Saatine Ders ve Sınav Koymayın'
YORUMLAR
01.11.2025

yapay zekayla yapılmış sanırım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ