2000’lerde Öğrenci Olanlar Buraya! 12 Şarkılık Servis Setlisti ile Geçmişe Dönüyoruz!

Serviste ne çalacağını belirleyenlerden biriysen, şarkılar sana daha da tanıdık gelecek. Bu listeyle ufacık bir zaman yolculuğu yapabilirsin!

12. t.A.T.u. - Not Gonna Get Us

11. Shantel - Disko Partizani

10. 50 Cent - In Da Club

9. Don Omar - Dale Don Dale

8. Lorna - Papi Chulo

7. Enrique Iglesias - Hero

6. Eminem - Without Me

5. Shaggy ft. Sean Paul - Hey Sexy Lady

4. Tiziano Ferro - Perdono

3. Daddy Yankee - Gasolina

2. Eminem - Cleanin' Out My Closet

1. t.A.T.u. - All The Things She Said

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
10.12.2021

Listeye ek olarak favorimi belirtmeliyim 90 lar deyince listede görmemek beni üzdü Bomfunk MC's : Freestyler

Chat Gptye Papi Chulo hakkinda yazi yazmasini soyledim moruk. Sunlari yazdi; "Papi Chulo", Dominikli şarkıcı Lorna'nın popüler bir şarkısıdır. 2003 yılında piyasaya sürüldü, hızla uluslararası ilgi gördü ve birçok ülkede hit oldu. Şarkı akılda kalıcı melodisi, iyimser ritmi ve canlı Latin havasıyla tanınır. Lorna, İspanyolca'da "yakışıklı baba" veya "çekici adam" anlamına gelen "Papi Chulo" terimini yaygınlaştırmasıyla tanınır. Şarkının sözleri, çekici ve kendine güvenen bir adama yönelik şakacı flört ve hayranlık etrafında dönüyor. "Papi Chulo"nun bulaşıcı korosu, onu, insanların enerjik ritimleriyle dans etmeye karşı koyamadığı kulüp ve partilerin gözdesi haline getirdi. Şarkı, reggaeton, Latin pop ve dans müziği unsurlarını birleştirerek geniş bir dinleyici kitlesine hitap eden bir füzyon yaratıyor.

"Papi Chulo", Lorna'nın sözlerini karizma ve coşkuyla zahmetsizce sunarken canlı ve güçlü vokallerini sergiliyor. Performansı, şarkıya ekstra bir kişilik katmanı ekleyerek onu daha da büyüleyici kılıyor. Yıllar geçtikçe "Papi Chulo" sevilen bir parti marşı olarak kaldı ve çeşitli kültürel etkinliklerde ve kutlamalarda çalınmaya devam ediyor. Eğlence, flört ve canlı bir atmosfer ile eşanlamlı ikonik bir Latin dans pisti haline geldi. İster Latin müziğinin hayranı olun, ister sadece enerjik ve akılda kalıcı melodilerin keyfini çıkarın, Lorna'nın "Papi Chulo" sizi harekete geçirecek ve her duruma canlı bir enerji getirecek bir şarkıdır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ