200 Yıllık Çınarların Önünde Nöbet Başlattılar: 'Yol İçin Ağaçlar Katledilmesin!'

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Ulupınar köyünde karayolu bitişiğinde yer alan asırlık çınar ağaçlarının yol genişletme çalışması sırasında kesilmek istenmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Birkaç gün önce ağaçların kesilmesini engelleyen vatandaşlar çınarların altında nöbet tutmaya başladı. Ağaçların yol çalışmasına kurban edilmemesi için Change.org'da da kampanya başlatıldı.

Antalya’da Kemer'e bağlı Ulupınar Köyü’nde yer alan asırlık çınarların yol genişletme çalışmaları kapsamında kesilmesi planlanıyor.

Kemer-Kumluca Karayolu üzerinde yer alan 200 yaşındaki yaklaşık beş çınar ağacının kesilmesine tepki gösteren bölge halkı ağaçların altında nöbet tutmaya başladı.

Change.org'da kampanya başlatıldı: Ağaçlar yol inşaatına kurban edilmesin

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

📌 Ağaçların kesilmemesi için sosyal medyada da çağrılar yapılıyor

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
16.08.2020

Hz. Muhammed, Uhud seferinde, ordunun önüne yavrularını emziren bir kedi çıkınca, kedinin başına ezilmemesi için bir nöbetçi dikip koca bir orduyu o kedinin etrafından dolaştırmış. Ve seferden döndüğünde o nöbetçiden kediyi istemiş ve sahiplenerek adını Müezza koymuş. Geldimiz noktaya bak insanlarin hayvanlarin agaclarin canlilarin hic bir degeri yok

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ