200 Saatten Fazladır Uyumadan Canlı Yayın Yapan Yayıncı İçin İnternet Seferber Oldu

Bir YouTuber 200 saatten daha uzun süredir hiç uyumadan kamera karşısında! Sağlığı için hayli olumsuz şeyler yaratabilecek durum karşısında ise hayranları endişeli.

Kaynak

YouTube kanalında 1,21 milyondan fazla abonesi bulunan YouTuber "Norme" şimdilerde internet aleminin yakın takibinde.

Kanalında oyunlardan tutun yalnızca sohbete kadar farklı içerikler üreten Norme adlı YouTuber günlerdir hiç aralıksız canlı yayında ancak sıkıntılı durum içerik üreticisinin bu süre zarfında hiç uyumamış olması!

Norme 200 saatten fazladır hiç uyumadan canlı yayın yapıyor. Ayakta durmakta dahi zorlanan YouTuber'ı uyumaması için ise kardeşi ayakta tutuyor.

Şu anda canlı yayınının 11. gününde ve yaklaşık 248. saatinde olan Norme'nin yaptığına son vermesi için hem bazı diğer YouTuber'lar hem de internet alemi yayına gelerek çağrı yapsalar da içerik üreticisinin durmaya hiç de niyeti yok gibi görünüyor.

İşin bir diğer kötü yanı ise bu rekora artık Guinness dahi onay vermiyor!

453 saat 40 dakika ile Robert McDonald 1997 yılında rekoru kırdığından bu yana Guinness oluşabilecek problemlerden ötürü bu kategoride kayıt almayı bırakmış vaziyette. Üstelik 1997 yılındaki rekorun pek çok sağlık görevlisi ve doktorun kontrolünde kırıldığı da düşünülecek olursa insanların Norme için endişelenmek için çok haklı sebepleri var.

İlginizi Çekebilir

GTA 6 Çıkış Tarihi Tekrar Doğrulandı: Fazla Beklemeyeceğiz
Dünyaya Karizma Dersi Veren Yusuf Dikeç Hitman Serisine Karakter Olarak Eklenebilir!
PlayStation Oyunlarına Yine Zam: Yurtdışından Oyun Almak Daha Ucuz!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
11.08.2024

Allah akıl fikir versin

11.08.2024

Şizofren edecek kendini durup dururken. Unv'de sınavlar dolayısıyla 48 saatten fazla uymadığım zamanlar oldu arkadaşlarla.. Walla Halüsinasyon fln görmeye gaipten sesler duymaya falan başlıyorsun bi noktadan sonra.

11.08.2024

3-4 gün geçince halüsinasyon görmeye başlıyorsun başıma geldi. Halüsinasyon görmeye başlayınca uyuma vaktim geldi demiştim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ