20 Yıl Önce Kendisine Sperm Donörü Olma Sözü Veren Eski Sevgilisini Bulup Üstüne Bir de Evlenen Kadın

Sperm donörü arayan Cee Rainey, tesadüfen eski erkek arkadaşının fotoğrafını bulduğunda yıllar önce yaptıkları bir anlaşmayı hatırladı ve donör olmasını teklif etti.

Cee, bir yabancıya sperm donörü olması için ödeme yapmaktansa, bu süreci tanıdığı bir insanla atlatmanın mantıklı olacağına karar verdi ve eski sevgilisi Damian'a mesaj attı. Mesajı atmadan üç kere silip tekrar yazdığını söyleyen Cee, sonuçta 20 yıldır görmediğiniz bir adamdan sperm donörünüz olmasını istemek kolay değil dedi. 

“Sadece kalbimden geçeni yazdım ve gönder tuşuna bastım. Sonra arkama yaslandım ve gergin bir şekilde ne yaptığımı düşündüm.”

Haziran 2016'da gönderdiği mesaj 40 yaşındaki Cee'nin hayatını değiştirdi. Üç tane üvey oğul ve bir evliliğin yanı sıra, bir tane de bebeği oldu.

Cee, 1996'da Damian'ı bir barda gördüğü anda ondan etkilendiğini söylüyor: 'Ben 21, o 24 yaşındaydı. Bu inanılmaz 1.80 boyundaki İrlandalı adam bir anda ortaya çıktığında arkadaşlarımla birlikteydim. Çok güzel gözleri ve sevimli bir gülümsemesi vardı. Bana bakınca kalbim tekledi.'

İkilinin birbirinden hoşlandığını söylemesi dört aylarını alsa da, genç çift ilk randevularından sonra birbirlerine delicesine aşık oldu. İki yıl boyunca beraberliğini sürdüren çift, gelecek planlarının farklı olduğunu anlayınca ilişkilerini bitirdiler. Yeni Zelandalı Cee dünyayı dolaşmak için can atarken, Damian Londra'da kalmak istiyordu.

Damian ile tamamen yollarını ayırmadan önce Cee endometriozis olduğunu öğrendi ve hamile kalamayacağını, kalsa bile bebeği taşıyamayacağını öğrendi.

'Bunu öğrendiğimde yıkılmıştım. Anne olmak istiyordum ve bir anda o hayal yerle bir olmuştu.'

Damian hastanede ikisinin de hayatlarını değiştirecek bir söz verdi: 'Yollarımızı ayırdığımızı biliyorum fakat sen harika bir anne olurdun. Eğer bir gün anne olmak için yardıma ihtiyacın olursa, sana yardım edeceğim.' Cee bu sözden birkaç hafta sonra Afrika'ya giden bir uçağa bindi.

Damian ve Cee 2003 yılında bir ortak arkadaşları sayesinde telefonda konuştular ve Damian iki çocuğu olduğunu söyledi. 

2005 yılında bir flört uygulamasında hesap açan Cee, eski kocası ile tanıştı ve 2008'de evlendiler. Cee bebeği olmadığı için mutlu değildi ve sürekli Damian'ı düşünüyordu.

Bir gün Facebook'ta gezerken Damian'ın üç çocuğu olduğunu ve boşandığını görse de, Cee ona mesaj atmadı.

'Ne kadar mutsuz olsam da evliydim ve o sırada Damian'a mesaj atmak bana doğru gelmiyordu.'

2015 yılında evliliği biten Cee, Yeni Zelanda'da bekar bir anne olmayı ve yakınlarının yardımıyla bebeğini büyütmeyi kafaya koydu. Sperm bankalarına baktı fakat pahalıydılar. Daha sonra erkeklerin kadınlara koşulsuz yardım ettikleri Facebook grupları bulduysa da hiçbiri içine sinmedi.

2016 yılında babası ona eski eşyalarını koyduğu bir kutu verince Cee, Damian'ın verdiği sözü hatırladı.

'Bir zamanlar beni sevmiş bir adama sorabilecekken neden bir yabancıya sperm donörüm olması için para ödeyeyim ki? Eğer işe yararsa ona bebeğin fotoğraflarını gönderirim ve arada bir birbirimizi ziyaret ederiz.' diye düşündüğünü söyleyen Cee, planının biraz delice duyulduğunun farkında olduğunu söyledi.

Merhaba, uzun zamandır konuşamadık umarım iyisindir. Londra'da oturuyorum ve uzun yıllar önce bana verdiğin sözü hatırlayacağını umarak sana ulaşmanın yollarını arıyorum. Üç çocuk babası olduğunu biliyorum ve merak ediyorum bir tane daha ister misin?

Bu mesajı gönderdikten sonra 10 gün boyunca cevap alamasa da, bir gün telefonuna bir sesli mesaj geldi. Cee Damian'ı aradı ve üç saat boyunca hayatları hakkında konuştular. Beşinci telefon konuşmasından sonra Cee Damian'a sperm donörü olmayı isteyip istemediğini sordu ve olumlu bir cevap aldı. Damian Cee'yi İrlanda'ya, çocuklarıyla tanışmaya davet etti. Cee'yi havaalanında görünce tüm duygularının su yüzüne çıktığını söyleyen Damian, 2017 yılında üç oğlunu bir haftalığına Londra'ya götürdü.

Zamanla aralarındaki ilişkinin bir bebek yapmaya çalışmaktan çok daha fazlası olduğunu fark eden çift, yeniden aşık oldu.

'Damian artık sadece sperm donörüm değildi, aynı zamanda sevdiğim adamdı.'

Çift, 2017'de IVF yöntemini denedi ve işe yaradı. Cee 12 haftalık hamileyken İrlanda'ya taşındı ve bir ay sonra Damian ona evlenme teklif etti.

Aoife isimli kızları 23 Temmuz 2018 tarihinde dünyaya geldi ve ikili Ocak 2019'da Yeni Zelanda'da evlendi. Cee, hayatını anlatan Tüm Küçük Şeyler isimli bir kitap yazdı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Üçüzlerinden Bir Tanesini Diğerlerinden 5 Gün Önce Doğurarak Rekora İmza Atan Kadın
Johnny Depp ile Sansasyonlu Boşanma Davası Devam Eden Amber Heard Taşıyıcı Anne Yöntemi ile Bebek Sahibi Oldu!
Güçlü Bir Anneye Sahip Olan Kişilerde Gözlemlenen 15 Önemli Özellik

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
YORUMLAR
02.07.2021

Adam sözünün eriymiş...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ