'20 Yaş Küçük Sevgilim Herkese Dert Olmuş, Kudurun' Diyen Kadının TikTok'ta Gündem Olan Videosu

'@_aynur_ruzgarrr_' ismiyle TikTok'ta paylaşımlar yapan kadının, '20 yaş küçük sevgilim herkese dert olmuş, kudurun' diyerek paylaştığı video gündem oldu.

İlk olarak 'Yaşlı amcalara inat 20 yaş küçük yeni sevgili yaptım. Bir maşallahınızı alırız artık' diye paylaşım yapmıştı: 👇

Ardından ise '20 yaş küçük sevgilim herkese dert olmuş, kudurun' diye paylaşım yaptı: 👇

Popüler İçerikler

Avrupa Yakası'nın Sedef'i Suna Keskin, Gülse Birsel'in Veda Paylaşımına Sessiz Kalmadı
İsrail İran'a Saldırı Başlattı: Tahran'da Patlama Sesleri Duyuldu!
Şamil Tayyar’ın İddiasına Göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bahçeli’nin Öcalan Çağrısından Haberi Yoktu
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.04.2022

Kadın olunca herkes özgürlük meleği kesilmiş, aynı şekilde erkeğin büyük olduğu bir ilişki olsa neler söylenirdi. Herkes ikiyüzlü yeminle.

Pasif Kullanıcı
19.04.2022

evet aynen öyle underage falan filan he hi ho. Haklısınız sizle baş edilmez ne diyim

20.04.2022

Neden ilişkilerimizde toplumun onayını almak zorundayız? Neden benim özel ilişkime hiç tanımadığım insan babamın oğlu kızıymış gibi karışabiliyor? Neden '' Hayır erkek büyük olur kadın çabuk yıpranır çünkü'' '' Erkek büyük olsun 10 yaş evin reisi olacak çünkü'' gibi mantık dışı dayatmaları üretmiş toplumdan bu kadar çekiniyoruz? Neden sorgulamıyoruz? Bize dayatılmış beyinsizlikleri normal kabul edip buna karşı gelenleri neden toplumdan afaroz etmeye kalkıyoruz Neden bu kadar ezbere yaşıyoruz?

20.04.2022

Kızlar Sugar Daddy bulunca sıkıntı yokta çocuk milf yapıncamı sıkıntı oluyor. Ulan bizim milletimize sansasyon olsun yeterki.

TÜM YORUMLARI OKU (27)