20 Şubat Pazartesi Venüs Koç Burcu Transiti Burçları Nasıl Etkileyecek?

Haftaya hızlı başlıyoruz! Sabah 10:05'te Balık burcunda yeni ayın ardından Venüs gezegeni  10:55 itibariyle 0 derece Koç burcuna geçiş yapıyor. Venüs'ün Koç burcu hareketi aşk ve ilişkilerde egonun ön plana çıkacağının habercisi. Peki ne kadarlık bir süreçten bahsediyoruz ve Venüs Koç geçişi burçları nasıl etkileyecek, gelin birlikte bakalım...

Venüs gezegeni 20 Şubat’ta İstanbul’a göre 10:55 itibariyle 0 derece Koç burcuna geçiş yapıyor.

20 Şubat Pazartesi sabahı önce bir yeni ay gerçekleşiyor. Balık burcundaki yeni ay burçlara şifa dağıtmaya geliyor.

20 Şubat Pazartesi Günü Balık Burcunda Gerçekleşecek Yeni Ay Burçları Nasıl Etkileyecek?

Venüs Koç burcu geçişinde burçların aşk ve ilişkiler konusunda temkinli olması gerekiyor.

Koç burcu Mars tarafından yönetilen ateş elementine mensup bir burç olduğundan agresyonu yükseltebilir. Bu süreçte insanlara karşı sabırlı olmak çok daha zor olabilir. Kendinize taviz verilmediğini hissedebilirsiniz. Bu yüzden gergin ve huysuz olabilirsiniz.

Venüs Koç burcu hareketi 17 Mart 2023’e kadar devam edecek.

Venüs'ün zararda olduğu bu dönemde Jüpiter'in kavuşum açısı biraz ilişkileri rahatlatabilir. Jüpiter'in şanslı ve olumlu etkileri olacaktır. Bu da aşkta daha cesaretli olabileceğimizi gösteriyor.

Aşkta ateşli olacağınız bu dönemde enerjinizi kavgaya ve tartışmalara harcamayın.

İlişkilerin yanı sıra harcamalar konusunda da hızlı ve düşüncesiz alışverişler sizi zarar ettirebilir. Balık burcundaki yeni ayın yükseleninin de Koç'ta olduğunu düşünürsek ruhsal sağlığınızı iyileştirmek adına duygusal harcamalar yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Koç Burcu

  • Sevgili Koç burçları burcunuzdaki Venüs size bu dönem aşkı getirebilir. Yeni flörtler ve heyecanlar yaşayabilirsiniz. Ancak enerjinizin yüksek olması nedeniyle hayal kırıklığına da açık olduğunuzun altını çizelim.

  • Diğer yandan gergin bir enerji altında olacağınız için tartışmalara açıksınız. Geçmiş ilişkilerden yeniden denemek isteyenler olabilir. Bu kişilere karşı ego savaşına girmemekte fayda olacaktır.

Boğa Burcu

  • Boğa burçları yaratıcılığınızın yüksek olacağı bu dönem sanatsal işlerle ve hobilerle uğraşabilirsiniz. Diğer yandan bu işlerden kazançlar elde edebilirsiniz.

  • Diğer yandan spiritüel meselelerle ilgilenebilirsiniz. Bu süreçte ruhsal anlamda iyileşmek için meditasyon yapmak size iyi gelecektir.

İkizler Burcu

  • İkizler burçları Mars'ın da burcunuzda seyrettiğini düşünürsek acele kararlar almaktan kaçınmalısınız. Ani değişimler ve yeniliklere açıksınız. Ancak bunlar hayal kırıklıklarını da peşinden getirebilir.

  • Kazalara ve dil yaralarına karşı dikkatli olmalısınız.

Yengeç Burcu

  • Yengeç burçları Venüs Koç geçişi aşk hayatınızda karşınıza baskın bir kişinin çıkabileceğini gösteriyor. Eşinizle ya da partnerinizle anlaşmak çok daha zor olabilir.

  • Diğer yandan arkadaşlarınız arasında da ayrılıklar yaşanabilir. Gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir.

Aslan Burcu

- Aslan burçları Venüs Koç hareketi aşk ilişkilerinde size iyi gelecek ancak gerilimi yüksek anlardan uzak durun. Aşk hayatınız hareketlenebilir ve iş konularında desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

Başak Burcu

  • Başak burçları Venüs Koç hareketinde işler biraz karışabilir. Daha temkinli hareket etmeye çalışırken sabırsızlık gösterebilirsiniz. Günlük rutinlerinizde ve özel hayatınızda huysuz görünebilirsiniz.

Terazi Burcu

  • Sevgili Terazi burçları Venüs Koç hareketi, Koç ve Terazi aksındaki tutulmalardan önce size çok iyi gelecek. Aşk hayatınızda sizi mutlu eden gelişmeler söz konusu olabilir. Kendinizi hiç olmadığınız kadar mutlu ancak huzursuz da hissedebilirsiniz.

  • Jüpiter'in bereketli etkisi kazançlarınıza olumlu anlamda yansıyacak.

Akrep Burcu

  • Akrep burçları Venüs Koç'ta iken kendinizi huzursuz ve mutsuz hissedebilirsiniz. Sanki herkes kötü niyetli ve size zarar vermeye çalışıyor, gibi düşünebilirsiniz.

  • İyi niyetli ve hoşgörülü insanlar ararken hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Tüm bunlar kazançlarınızın artacağı haberini değiştirmiyor. İşinizde güzel etkiler alacaksınız.

Yay Burcu

  • Yay burçları Venüs Koç burcunda iken hızlı hareket etmeyi ve özel hayatınızda işlerin hızlanmasını çok seveceksiniz. Ancak patavatsızlık yapmaya ve kalp kırmaya müsait olduğunuzu unutmayın.

  • Jüpiter'in olumlu açısı size güzel insanlar ve manevi anlamda karnınızı doyuracak bilgiler sunabilir.

Oğlak Burcu

  • Oğlak burçları Venüs Koç hareketi sırasında özel hayatınızda önemli değişimler yaşanabilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler sonucunda hayata bakış açınız değişecektir.

Kova Burcu

  • Sevgili Kovalar kazançlarınızın artacağı ve yeni işlevsel hobiler edineceğiniz bu dönemde insanlar arasında popüler olacaksınız.

  • Ancak arkanızdan dönen dedikodulara kulak tıkamanız gerekebilir.

Balık Burcu

  • Balık burçları Venüs Koç sürecinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. İçinize kapanmak ve ruhsal anlamda kendinizi dinleyerek şifalanmak size iyi gelecektir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Astrolojide Jung Asteroidi Nedir? Asteroit Jung Burcunuza Göre Psikolojiniz Nasıl?
Sıkışmış ve Kronik Halsiz Hissediyorsanız Çakralarınız Bloke Olmuş Olabilir! Kötü Enerji Nasıl Temizlenir?
Aşkta Bir Türlü Yüzünüz Gülmüyorsa İlişkide Devamlı Sınava Tabi Tutulduğunuzu Gösteren Konumlarınız Olabilir!
Aleyna Tilki'nin Doğum Haritasına Göre Ona Şöhret ve Zenginlik Veren Özel Konum Nedir?

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri