20 Şubat Pazartesi Günü Balık Burcunda Gerçekleşecek Yeni Ay Burçları Nasıl Etkileyecek?

Ülkemizin başından geçen deprem felaketinin ardından 20 Şubat Pazartesi günü sabah saat 10:05'te Balık burcunun 1 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay 5 Şubat Aslan burcu dolunayının ardından yeni başlangıçlar ve yeni umutlar doğuracaktır. Fakat her şeye rağmen Mars enerjisinde gerçekleşecek bu yeni ay bazı riskli konulara da işaret ediyor olabilir.

Gelin, 20 Şubat Balık burcu yeni ayı burçları nasıl etkileyecek, bir bakalım...

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş deprem felaketinin yaraları henüz kapanmadı. 20 Şubat Balık burcu yeni ayı nispeten gönüllere su serpsin, diliyoruz.

5 Şubat günü Aslan burcunda gerçekleşen dolunayın sert etkileri her yanımızı sardı. Hem bireysel hem de toplumsal olarak travmatik bir deprem tecrübesi daha yaşıyoruz.

5 Şubat Aslan dolunayının karşıt ve kare açılar nedeniyle kalbimizde derin bir yara açıldı.

Bu dolunay yakın çevremizden bizi sınayacak gibi görünüyordu ancak bu kadarı hepimize çok ağır geldi.

5 Şubat Aslan dolunayının barındırdığı gergin enerjilerinden daha önce bahsetmiştik.

5 Şubat Pazar Günü Aslan Burcunda Dolunay Burçları Nasıl Etkileyecek?

Dolunayın bitirdiği ve üzerine derin bir çizgi çektiği konularda şifalanma dönemi: 20 Şubat Balık yeni ayı...

Bu yeni ay yeniden doğuşların, tüm kayıplara rağmen umutların ve hayata tutunmanın zamanı olabilir. Balık burcu özellikleri dolayısıyla ruha şifa olabileceği gibi dikkat edilmesi gereken konular da bulunuyor.

Yeni ay anında yükselen 25 derece Koç burcunda olacak.

Bu yerleşim Mars'ın yönettiği bir burcun enerjisinde gerçekleşen yeni ay sürecinin zorlayıcı etkilerinin devam ettiğini de gösteriyor. Bir yanımız iyileşmek isterken diğer yanımız öfkeyle ya da üzüntüyle dolup taşıyor olabilir.

Mars, yeni ay anında İkizler burcunda olacak.

Mars retrosu geçtiğimiz günlerde bitmişti ancak İkizler burcundaki seyri devam ediyor. Mars İkizler burcunda iken eylemlerimizde hızlı ve kararsız olabiliriz. Düşüncesizce konuşmaya, pot kırmaya ve kazalara açık oluruz. Bu dönem duygularımızı ifade ederken sert bir dil kullanabiliriz. Yaralarımızı iyileştirmek için aceleci davranabiliriz.

Ancak tüm bunlar bütünün iyiliği için gerçekleşecektir.

Kolektif anlamda yaşadığımız deprem felaketinin yine toplumsal anlamda iyileşme ve tedbir alma konusunda bireyden başlayacağız. Balık yeni ayı bize toplumsal anlamda yapılan hataları düzeltmek için bireysel anlamda dönüşmemiz gerektiğini anlatıyor. Kendi enerjimizi nasıl iyi anlamda kullanabiliriz, öfkeye yönlendirmeden iyileşme süreci başlayabilir, birlikte göreceğiz...

Koç Burcu

  • Sevgili Koçlar yeni ay sizin 12'inci evinizde gerçekleşiyor. Bu demek oluyor ki bu dönem geçmiş travmalarınızla rüyalarınızda ve günlük hayatınızda yaşadığınız eş zamanlılıklarla yüzleşebilirsiniz.

  • Sizin için psikolojik anlamda zorlayıcı ancak artık başka biri olarak çıkacağınız bir yeni ay süreci olacak.

  • Korkularınız gün yüzüne çıkıyor ve ruhsal anlamda yaralı hissediyor olabilirsiniz. Tüm bunlar için iyileşme vakti.

Boğa Burcu

  • Boğa burçları bu yeni ay 11'inci evinizde meydana gelecek. Arkadaş çevrenizde ve sosyal hayatınızda önemli değişiklikler olabilir. Hiç tahmin etmediğiniz anda yeni bir ortama girebilirsiniz. Arkadaşlarınız farklı bir yere taşınabilir veya iş arkadaşlarınız işten çıkabilir.

  • Diğer yandan kalabalıkların ardında yalnız hissediyor olabilirsiniz. Bu dönem iç sesinize kulak verdiğiniz kadar dışarıdan yorumlara da önem verin.

İkizler Burcu

  • İkizler burçları Balık burcu yeni ayı 10'uncu evinizde meydana gelecek. Bu demek oluyor ki iş hayatınız ve kariyeriniz gündemde olabilir.

  • Bu yeni ay ile birlikte iş arayanlar ruhuna iyi gelecek bir iş bulabilir. İş aramak için ya da daha üretken olabilmek için depresyondan çıkıp harekete geçebilirsiniz.

  • Attığınız adımlar size statü ve kazanç getirebilir.

Yengeç Burcu

  • Yengeç burçları bu yeni ay 9'uncu evinizde meydana gelecek. Yani, dışarıdan eve girmek istemeyeceksiniz bu yeni ay sürecinde!

  • Gezmek, yürüyüş yapmak ve yeni şeyler öğrenmek ihtiyacında olabilirsiniz.

  • Kendinize zaman ayırın ve ne istediğinizi iyi dinleyin. Çünkü ruhunuz ancak böyle iyileşebilir.

Aslan Burcu

  • Aslan burçları 8'inci evinizdeki bu yeni ay size ortak gelirler ve mallar ile ilgili dikkat olmanızı söylüyor. Bu dönem büyük yatırımlar ya da birikimler yapmak için doğru bir zaman ancak siz gelen parayı ruhsal dengesizlikleriniz yüzünden çar çur ediyor olabilirsiniz.

  • Alkole ya da diğer bağımlılık uyandıran şeylere meyilli olacaksınız. Zihninizi uyuşturmadan dinlemeye bakın.

Başak Burcu

  • Başak burçları 7'inci evinizdeki bu yeni ay evlilik, iş birlikleri ve daha nice güzel ortaklıklar için umutlar doğuracak. 

  • Tam bitti derken yeniden yeşeren bir ilişkiniz, iyi gelir elde edeceğiniz bir girişim bu yeni ay döneminde filizlenebilir.

Terazi Burcu

  • Sevgili Terazi burçları 6'ıncı evinizdeki yeni ay size sağlığınıza özen gösterdiğiniz kadar iyi hissedeceğinizi söylüyor. 

  • Eğer hiçbir şey yapmaya haliniz yoksa spora koşmalısınız. Canınız abur cubur yemek istiyorsa meyve ve sebze tüketmelisiniz. Yataktan çıkmak istemiyorsanız ise kalkıp temizliğe girişmelisiniz.

  • Kendinizi disipline sokabilirseniz bu yeni aydan kazançlı çıkacaksınız.

Akrep Burcu

  • Akrep burçları 5'inci evinizdeki dolunay çocuklar ve aşk konularını gündeme getiriyor.

  • Bu dönem huzursuzluklarınızı hayatınızdaki kişi ile romantik anlar paylaşarak aşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa bu dönem karşınıza çıkan insanlara dikkat edin. Size şifa olabilecek biri karşınıza çıkabilir.

  • Çocukların okulu ve eğitimi gündem olacaktır. İlgilenmeniz gereken sorumluluklarınız olduğu kadar kaçamak yapacağınız hobiler de yaratın.

Yay Burcu

  • Yay burçları 4'üncü evlerinde yaşayacakları yeni ay ile ev ve aile konularını düşünüyor olacaklar. Bu yeni ay boyunca evde kalmak size iyi gelebilir. Biraz yakın çevreniz ile iletişim kurmak ve yeni insanlar tanımaktan geri durabilirsiniz.

Oğlak Burcu

  • Oğlak burçları 3'üncü evlerin yeni ay ile birlikte iletişim konusunda sınıf atlayacaklar. Bu dönem çok fazla konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bundan keyif aldığınızı fark edeceksiniz.

  • Eğer bir üzüntünüz varsa paylaşarak azalacaktır ve sevincinizin de paylaşarak çoğaldığını çok daha iyi anlayacaksınız. 

  • Yakın çevrenizin sizin telkininize ihtiyacı olabilir.

Kova Burcu

  • Sevgili Kovalar 2'inci evinizde gerçekleşen yeni ay yeni kazançlar ve bolluk enerjisini çalıştıracak.

  • Bu dönem yaptığınız işlerden iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Maddi durumunuz her geçen gün iyileşebilir. Ancak gelirlerinizi kötü alışkanlıklara yatırmamalısınız. Bu anlamda sizin için istikrar önemli olacaktır.

Balık Burcu

  • Balık burçları benliğinizi ve var oluşumu temsil eden 1'inci evinizdeki yeni ay size ruhsal ve fiziksel anlamda yeniden doğuşu vaat ediyor. Bu süreci üretken ve verimli geçirmek sizin için çok önemli olabilir.

  • Her türlü değişime açık olmalı ve kurban rolüne bürünmeden savaşçı kimliğinizi dışa vurmalısınız.

  • Gelecek güzel günler için şifa alacak ve dağıtacak burçlardan birisi olabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Astrolojide Jung Asteroidi Nedir? Asteroit Jung Burcunuza Göre Psikolojiniz Nasıl?
Sıkışmış ve Kronik Halsiz Hissediyorsanız Çakralarınız Bloke Olmuş Olabilir! Kötü Enerji Nasıl Temizlenir?
Aşkta Bir Türlü Yüzünüz Gülmüyorsa İlişkide Devamlı Sınava Tabi Tutulduğunuzu Gösteren Konumlarınız Olabilir!
Aleyna Tilki'nin Doğum Haritasına Göre Ona Şöhret ve Zenginlik Veren Özel Konum Nedir?

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!