20 Senelik Emektarını Satıyor: Tayfun Duygulu SMA Hastası Bir Bebeğin Tedavisi İçin Saksafonunu Ortaya Koydu

Tayfun Duygulu, SMA hastası Umutcan bebeğe destek olmak amacıyla saksafonunu 200 bin TL başlangıç fiyatıyla açık artırmaya sundu.

90'lı yılların pop müziğinde önemli bir yere sahip olan Tayfun Duygulu sık sık açıklamalarıyla ve yer aldığı programdaki itiraflarıyla gündeme düşüyor bildiğiniz gibi.

Şarkılarıyla hafızamızda yer edinen şarkıcı Tayfun Duygulu, son olarak attığı oldukça anlamlı adımla adından bahsettirdi.

Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu, eşi Isabella Duygulu ile birlikte SMA hastası Umutcan bebeğin sağlık mücadelesine destek olmak için harekete geçti.

Sosyal medya hesabından yayımladığı video ile hayranlarına ve yardımseverlere çağrıda bulunan şarkıcı SMA hastası umut bebek için 20 senelik saksafonunu satışa koyduğunu duyurdu.

Sanatçının "Elimde gördüğünüz bu 20 senelik emektarımı, sevgili Umutcan bebeğe destek amacıyla -eşimle birlikte vermiş olduğumuz karar üzerine- açık arttırmayla satışa sunuyorum. Tüm gelirini Umutcan'a bırakacağım. İlginize, alakanıza talibim." notuyla paylaştığı o anlar:

200 bin TL başlangıç fiyatıyla açık artırmaya sunduğu saksafonuyla birçok popüler şarkısını bestelediğini söyleyen isim "Kar Beyazdır Ölüm"ü çaldı.

İlginizi Çekebilir:

Mert Yazıcıoğlu ile Aşk Yaşayıp Ayrıldığı İddia Edilen Şarkıcı M Lisa Sorular Karşısında Fena Terledi
Dansıyla Eleştirildiğini Söyleyen Muhabirlere "Herkesi Mutlu Edemeyiz" Diyen Murat Boz Cevabı Sahnede Verdi
Bize Hayırlı Olsun Demek Düşer: Lana Del Rey, Timsah Turu Rehberi Jeremy Dufrene'le Apar Topar Evlendi

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı