20 Nisan'da Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Şeyma Subaşı, Türkiye'den 15 kişiyi davet edeceğini söylediği düğünüyle ilgili konuştu. Subaşı, “Düğünüme ruhu özel insanlar katılacak. Ablam dahi hayatımda olmayacak” diyerek davetli listesiyle ilgili yorum yaptı.

👇

Türkiye'den 15 Kişiyi Çağırmıştı! Şeyma Subaşı Davetli Listesiyle İlgili İlk Defa Konuştu!

2. Dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham, tatil için Türkiye'ye gelmeyi tercih etti. Hızlı ve Öfkeli, Cehenne Melekleri, Tetikçi gibi birbirinden fenomen yapımlarda rol alan Statham, Guy Ritchie imzası taşıyan "Servet Operasyonu" filmi için daha önce ilk kez Türkiye'ye gelmişti. Ünlü oyuncu ikinci kez Antalya'ya ayak bastı...

👇

Dünyaca Ünlü Yıldız Jason Statham Türkiye'den Uzak Kalamadı: Antalya'nın Bir Numaralı Fanı!

3. Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'un sevgilisi tarafından şiddet gördüğü iddiası geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Deren Talu ortaya atılan iddiaları yalanlarken Defne Samyeli'den yeni bir açıklama geldi!

👇

Ünlü İsim Defne Samyeli, Kızının Sevgilisi Tarafından Şiddet Gördüğü İddialarını Doğruladı

4. Ünlü şarkıcı Bruno Mars'ı tanımayan yoktur. The Weeknd ile birlikte çağın Michael Jackson'ları arasında gösterilen yıldızın aslında Michael Jackson'ın öz oğlu olabileceği konuşuluyor!

👇

Müzik Dünyası Bu Teoriyle Çalkalanıyor: Bruno Mars, Michael Jackson'ın Gizlediği Oğlu mu?

5. Geçtiğimiz yıl görkemli bir düğünle dünyaevine giren ünlü çift Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç anlaşmalı olarak boşanacaklarını sosyal medyadan duyurmuşlardı. Bunun üzerine magazin dünyasında birçok iddia yöneltildi. Bu iddialara Demet Özdemir açıklık getirdi!

👇

Demet Özdemir Oğuzhan Koç'u Aldattığı İddialarına Karşı Sessizliğini Bozdu!

6. Ünlü oyuncu Halit Ergenç, son günlerde sık sık gündeme gelen isimlerden biri. Bir süredir eşi ve çocuklarıyla birlikte Londra'da yaşayan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda depremzedeler için düzenlenen yardım gecesine katıldı. Dünyaca ünlü isimlerin renk kattığı geceyi Halit Ergenç sundu!

👇

Halit Ergenç, Londra'da Depremzedeler İçin Düzenlenen Yardım Gecesinde Görev Aldı!

Popüler İçerikler

Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!