20 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

Güneş Koç burcuna geçiyor ve hepimizin üstünde bir enerji bir heyecan sormayın gitsin! Ne de olsa ekinoks, ne de olsa bahar geldi öyle değil mi? Bu arada Oğlak burcuna doğru yönelen Ay sayesinde birçok konuda aydınlanma yaşadığımızı hissetmemiz mümkün. Etrafımızda neler olup bittiğini daha iyi görüyoruz.

Bakalım yıldızlar 20 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

Güneş senin burcunda Sevgili Koç! Bugün tam da olman gereken yerde, listenin en başında, bir numaradasın! Yeni başlangıçlar yapmak ve risk almak için de pek heveslisin diyebiliriz .Geleceğinle ilgili mevzularda her zamankinden daha istekli ve azimli olduğunu fark edeceksin. Oğlak burcundaki Ay sağ olsun diyelim. İş hayatın ya da finansal konular konular üzerine kafa yorman mümkün. Bize kalırsa kendi üstüne gitmeyi bırakıp baharı keyifle karşılamaya bak.

Sonunda Bahar geldi Sevgili Boğa! Güneş bugün Koç burcuna geçerek seni de birçok açıdan etkiliyor. Zihin gücün ve sezgilerin her zamankinden de kuvvetli. Hatta önümüzdeki birkaç hafta boyunca dikkatini rüyalarına vermeyi unutmamalısın. Sana anlatacakları var diyebiliriz. Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açıksın. İş yerinde sorumlulukların artabilir ya da yolculuk yapmak durumunda kalabilirsin. Ne olursa olsun baharın coşkusunu yitirme bizce!

Sonunda Güneş Koç burcunda, mutlu baharlar Sevgili İkizler! Gelen bahar mevsimiyle gönül yaylarının gevşemesi gayet doğal. İletişim becerilerin artıyor ve yeni arkadaşlıklar kapında. Aklını meşgul eden konular varsa birden fazla plan yaparak stresten uzaklaşabilirsin. Bugün pek çok konuya duygusal yaklaşma ihtimalin var, stresli ortamlardan mümkün olduğunca uzak dur lütfen!

Güneş Koç burcunda ve bahar geldi çattı Sevgili Yengeç! Bu dönemde herkes ev temizliği yapar ama sen resmen yaşam temizliği yapıyorsun. Tüm fazlalıkları ve geçmişin ıvır zıvırını çöpe atıp, mutluluğun yolunda ağırlıklarından kurtulmuşçasına koşuyorsun. Ne demişler; geçmiş yalnızca bir önsözdür. Bu arada iş hayatında hırslarından sıyrılmak sana çok iyi gelecek. Oğlak burcundaki Ay da ilişki evini aydınlatıyor. Hadi hayırlısı diyelim!

Güneş sonunda Koç burcunda ve bahar geldi Sevgili Aslan! Senin için eğitim ve seyahat anlamına geliyor. Önümüzdeki aydan itibaren yaşadığın gelişime sen bile inanamayacaksın. Bugün bazı sorumluluklar yüzünden omuzlarında ağırlık hissedebilirsin. Bize kalırsa hazır bahar da gelmişken karamsarlıktan uzaklaşmalısın. Hem zaten sen sorumluluklarını zevkle ve gururla yerine getiren birisin, öyle değil mi?

Güneş Koç burcuna geçti ve bahar geldi Sevgili Başak! Çevrende bir hareketlilik var ancak enerjini tutumlu kullanman gerek. Büyük değişimler kapında ve ilişkilerinde aklını meşgul eden durumlar aydınlanıyor. Bu arada hem maddi hem de manevi borçların ödenme zamanı desek abartmış olmayız. Ne olursa olsun baharın coşkusunu sakın kaybetme!

Güneş Koç burcunda ve bu da demek oluyor ki; gelecek ay ilişkiler gündemini fazlasıyla meşgul edecek. Oğlak burcundaki Ay sayesinde kendine vakit ayırmayı akıl ediyorsun Sevgili Terazi! Hazır bahar da gelmişken kendini şımartmanın tam zamanı diyebiliriz. Geçmişi artık geçmişte bırakacağından eminiz. Bunu yaparken daha tecrübeli insanlardan fikir alabilirsin.

Güneş Koç burcunda ve bahar geldi! Önümüzdeki günler senin için daha sağlıklı ve programlı bir yaşama geçiş demek Sevgili Akrep! Uzun zamandır hayalini kurduğun o kursa başlayabilir ya da bahar temizliği yaparken aldığın ilhamla yepyeni başlangıçlar yapabilirsin. Oğlak burcundaki Ay sayesinde iletişim kurmak her zamankinden daha kolay. Bugün kendinden çok yakın çevrendekilerin sorunlarıyla ilgilendiğin için günün hareketli geçebilir.

Sonunda Güneş Koç burcunda ve bahar geldi çattı. Önümüzdeki günlerde çokça eğlenmeye ve eğlendirmeye hazır ol Sevgili Yay! Hem yepyeni heyecanlar kapında hem de yaratıcılığın üstünde. Resmen hem evde hem de ruhunda temizlik yapıyorsun. Bugün ise hem kendini dinlemeye hem de düşüncelerini toparlamaya ihtiyacın var.

Güneş Koç burcunda ve bahar geldi sonunda! Önümüzdeki günlerde ev ve aile konularına odaklanacaksın Sevgili Oğlak! Geçmişi geçmişte bırakacağından ve bahar temizliği yapacağından eminiz. Öncesinde ise yeni başlangıçlar için biraz sabredip kendine yeterince vakit ayırdığından emin olmalısın. Hazır Ay da senin burcundayken bugün kendini ifade etmenin tam zamanı.

Güneş Koç burcunda ve sonunda baharı karşılıyoruz! Çevrendeki insanlarla iletişimin artıyor ve tam da ihtiyacın olan şeyleri öğreniyorsun Sevgili Kova! Bugün geleceğin hakkında bazı konular aklını meşgul edebilir. Ancak biliyorsun ki; geçmişe sünger çekmenin tam zamanı. Hem evinde hem de ruhunda yaptığın bahar temizliğinden sonra daha verimli olacaksın. Bugün karşılaştığın sorunlar karşısında derin bir nefes alıp yeterince anlayışlı davrandığından emin olmalısın.

Seni karamsarlığa ve endişeye iten her şeyi bir kenara koyup yepyeni planlar yapabilirsin. Ne de olsa bahar geldi öyle değil mi? Senin için asıl bahar temizliği kendi ruhunda gerçekleşecek. Geçmişten kalan korkuların ve önyargıların ortadan kalktığında hem farkındalığın artacak hem de ufkun genişleyecek. Yeni başlangıçlara yetecek kadar heyecanın ve cesaretin var!

Güncel takip için 👇

Günlük Burç Yorumları

Popüler İçerikler

İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood