20 Haziran'da Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Yakın zamanda heyecan dolu bir bölümle sezona ara veren Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Nilay karakteriyle çok konuşulan Feyza Civelek, Defne Samyeli'nin YouTube platformunda yayınladığı Bir Sen Bir Ben adlı programda bomba gibi açıklamalarda bulundu. Dizinin gidişatını değiştiren aldatma konusu açılınca ise olayın kadında bittiğini, kadının erkeğe her şekilde yetmesi gerektiğini söyleyen Civelek, herkesi şaşkına çevirdi!

👇

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ından Şok Eden Aldatma Açıklaması: 'Bir Kadın Eşine Her Şekilde Yetebilmeli'

2. Dünyaca ünlü şarkıcı Bebe Rexha'nın konser sırasında suratına telefon atıldı!

👇

Ünlü Şarkıcı Bebe Rexha Konserinde Kafasına Atılan Telefon Sebebiyle Yaralandı

3. Dile kolay, en son tam 5 yıl önce bilmeden son bölümünü izleyerek veda ettiğimiz Beyaz Show, hepinizin burnunda tütüyor biliyoruz! O zaman müjde! Beyazıt Öztürk, canlı yayında Beyaz Show'un bu sezon yeniden başlayacağını duyurdu, sosyal medya havaya uçtu!

👇

Beyazıt Öztürk Herkesi Heyecandan Kudurtacak Haberi Verdi: Beyaz Show Bu Sezon Yeniden Başlıyor!

4. 76 yaşındaki aktör antrenman yaptığı anları sosyal medya hesabında paylaştı!

👇

Sinemanın Efsanesi 76 Yaşındaki Sylvester Stallone Antrenman Görüntülerini Paylaştı

5. Şarkıcı Gülşen, hayranlarının karşısına çıktığı sahnelerde giydiği kıyafetlerle adından söz ettiriyor bildiğiniz gibi. Birçok sanatçıya göre çok daha cesur kostümler tercih eden ünlü isim önceki akşam da gündeme damgasını vurdu. Kırmızı transparan bir elbise giyen Gülşen sosyal medyayı yine ortadan ikiye böldü!

👇

Kırmızı Transparan Bir Kıyafetle Sahneye Çıkan Gülşen Yine Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu

6. MasterChef yarışmasıyla birlikte büyük bir hayran kitlesi edinen Mehmet Yalçınkaya'nın ailesi de çok merak ediliyor. Oğullarını ve kızını sık sık gördüğümüz Mehmet Şef'in eşinin ekranlardan ve sosyal medyadan uzak olması; büyük bir merak konusu!

👇

MasterChef Jürisi Mehmet Şef'in Boşanıp Boşanmadığı Merak Konusu Olan Eşinin Sırrı Nihayet Çözüldü!

7. Eveeeet, Kardashian ailesi yine bildiğiniz gibi... Ailenin üyesi Kourtney, geçtiğimiz günlerde eşi Travis Barker'ın konserinde "Travis hamileyim" pankartıyla eşine hamilelik haberini vermişti. Yani biz öyle sanmıştık... Gelgelelim Kourtney'nin konserdeki büyümüş karnı, Travis'in bebeği bilmemesini imkânsız kılıyor!

👇

Kourtney Kardashian'ın Konserde Bebek Haberini Vermesinin Ardından Akıllarda Soru İşareti Oluştu

8. En son Yasak Elma dizisinde canlandırdığı 'Tarık' karakteriyle beğeni toplayan Özgür Özberk, trafikte darp edildi. Sosyal medya hesabında yaşadığı o anları anlatan ünlü oyuncu yaya şeridine hızla girdiği için uyardığı şoför tarafından şiddete maruz kaldı!

👇

Yasak Elma Dizisiyle Gündeme Gelen Ünlü Oyuncu Özgür Özberk Trafikte Darp Edildi!

9. Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Nuri Alço, bugün Haliç Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir geni kurtardı. Köprüye çıkan gence el uzatan Alço'nun bu anları bir vatandaş tarafından kayda alındı. Genç, ağlayarak ünlü oyuncuya sarıldı!

👇

Haliç'te İntihar Girişiminde Bulunan Gence Nuri Alço El Uzattı: Genç Ağlayarak İntihardan Vazgeçti

10. Sen Çal Kapımı ve Dünyayla Benim Aramda gibi yapımlarla yıldızını parlatan Melisa Döngel, son günlerde farklı görünümüyle dikkat çekiyor. Estetik itirafında bulunan Melisa Döngel'in değişimi karşısında ufak çaplı bi' şaşkınlık yaşadık!

👇

Estetik İtirafında Bulunan Melisa Döngel'in Değişimi Karşısında "Yok Artık" Diyeceksiniz!

11. Moda programlarının vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Kemal Doğulu önceki gün bir defileye katıldı. Sadece modacı değil, aynı zamanda kuaför ve şarkıcı olan Kemal Doğulu'ya kardeşi Kadir Doğulu ile ilgili bir soru yöneltildi. Ünlü isim kardeşinin adını duyunca verdiği tepkiyle dikkatleri üzerine çekti!

👇

Kemal Doğulu, Kardeşi Kadir Doğulu'nun Adını Duyduğunda Verdiği Tepkiyle Dikkat Çekti!

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
Endonezya’da Evlilik Dolandırıcılığı: 1 Yıldır Sevgili Olarak Evlendiği Kişi Erkek Çıktı