20 Eylül Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

İlham beklemeyin, devam edin! Peki 20 Eylül Cuma gününde akrep ve yükselen akrep burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için akrep ve yükselen akrep burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 20 Eylül Cuma günün nasıl geçecek?  

İşte, akrep ve yükselen akrep burcuna ait günlük burç yorumları...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün yaratıcılığını ortaya koymak için ilham bekliyor olabilirsin. Pek de sana uymayan bir eylemsizlik haline bürünebilirsin. Özellikle iş hayatını yönetmek için biraz destekleyici güce ihtiyaç duyabilirsin. Belki de bir süredir beklediğin terfi, maaş zammı ya da destek bugün her zamankinden çok daha önemli olacaktır. 

İşte tam da bu noktada kendi işini yapıyorsan, odak noktan elindekileri korumak olabilir. Ama bir iş yerinde maaşlı çalışan isen emeklinin karşılığını alamadığını hissettiğin anda istifa etmek önceliğin olabilir. Üstelik bugün seni pek de durdurabilecek bir şey yok. Bizden küçük bir uyarı, ani kararlar vermek yerine daha sakin düşünmeye çalışmalısın. Yine de bu karardan emin isen harekete geçmek için daha fazla gecikmemelisin. Zira iş hayatında önemli hareketliliklerin başlayacağı bir dönemdesin. Güneş'in etkisi altındayken ne kadar hızlı aksiyon alırsam o kadar başarılı olabilirsin. 

Bu arada romantik ilişkinde de bazı belirsizlikler ve güvensizlikler söz konusu olabilir. Bugün partnerinden daha fazla destek bekleyebilirsin. Yeterli ilgi ve desteği bulaşığın takdirde sert tepkiler verebilirsin. Fakat bunun yanlış olduğunu kısa sürede anlayarak pişman olabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti