20.000 Liralık Gıcır Gıcır Dört Televizyonu Tek Bir Hamlesiyle Yok Eden Sakar Genç

İngiltere'de bir teknoloji mağazasında televizyonlara bakan bir genç sakarlığının kurbanı oluyor. Sakar genç televizyonu açmak isterken bir anda değerleri toplamda 20.000 lirayı bulan televizyonların devrilmesiyle neye uğradığını şaşırdı.

Kötü bir gününüzde olduğunuzu düşünün!

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
14.10.2016

1. olarak ; tam 11. saniyede tüm olanların kurmaca olduğu ,sakar rolü yapmaya çalışan gencin el hareketinden belli oluyor, tv yi resmen ittiriyor, kamera açısını tam olarak hesaplayamadığından yapıyor bunu. 2.si ise , şu konuma düşen 1000 kişiden 999 u düşen tv yi tutmak için tvnin düştüğü yönünde bir refleks gösterir , tvyi tutmaya çalışır , bu elemanın yaptığı gibi geriye doğru 1 kişi zıplar ,oda videodaki oyuncunun ta kendisidir, senaryo gereği kendini geriye atar , oyuncunun hareketi refleks mekanizmasına tamamen aykırı, çünkü sakarlığı kendisi yapıyor , bu yüzden geriye atlaması imkansız, tv durduk yere patlasa yansa ancak ozaman geriye atlayabilirdi kısacası katıksız düzmece olan , amatör ve başarısız tatsız bi video

14.10.2016

adamlar stand değil bubi tuzağı kurmuş.. burda müşterinin suçu yok

Pasif Kullanıcı
14.10.2016

zaten aradan hizli gecsen yine devrilir onlar, dokunmaya gerek yok. Bilincli yaptilar diyecem ama ''o kadar'' mal olacaklarini sanmiyorum. Gerci ''bu kadar'' mal olduklari da goruntulerden belli.

Pasif Kullanıcı
14.10.2016

Onların suçu abi bi kere kapının önüne tanesi 5.000 lık televizyonu Allah'a emanet koymuşlar. Çocuk hiçbir şey yapmamış, zaten rüzgar esse düşecekti onlar.

TÜM YORUMLARI OKU (19)