İddiaya göre, balkonu PVC doğramayla kapattırmaya yönelik tadilat talebi önce Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'na iletildi. Tarihi binaya sadece 50 metre uzaklıkta bulunan İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden gelen yanıtta, koruma altındaki tescilli tarihi binada hiçbir işlem yapılamayacağı bildirildi. Ancak koruma kurulunun itirazına rağmen, Can ve ailesinin taşınmasından 1 ay sonra, tarihi binada inşaata başlandı. Günlerce süren tadilatın ardından tarihi binanın balkonu, PVC doğrama ve cam ile kapatıldı.Tarihi binadaki PVC doğrama işinin, kaçak olduğu için ihaleye çıkılamadığından, genellikle TCDD'ye çalışan müteahhit Davut Ö.'ye yaptırıldığı ve kurumun başka bir birimindeki tamirat işinin içinde gösterildiği iddia edildi.
Tüm bu işlemlerin, Cüneyt Can'ın ricacı olduğu mevkidaşı, 'emlaktan sorumlu' TCDD 3. Bölge Müdür Yardımcısı Ergün Yurtçu'nun talimatıyla yapıldığı öne sürüldü. Yurtçu'nun usulsüz işlemleri nedeniyle daha önce de hakkında '8 kınama' ve '6 uyarı' dosyası bulunduğu, ancak TCDD Genel Müdürlüğü'nce soruşturma izni verilmediği belirtildi.
Keşke ikinci olsaydı. Bu kaçıncı sayamıyorum artık. Her şey gibi Abdülhamid sevgilerinin bile ne kadar yalan olduğunu, 3-5 kuruş para karşılığı bu sevginin de hiç edilebileceğini ne de güzel göstermişler.
500 yıl sonra pvc de tarihi eser.üstlerine gitmeyin :)
kahverengi pvc kullanaydin bari...saatide dijital yaptinmi tamam gibi