2 Nisan Şans Topu Sonuçları Açıklandı: 2 Nisan Şans Topu'nda Kazandıran Numaralar ve Tüm Detaylar

Milli Piyango Şans Topu'nda haftanın son çekilişi bu akşam gerçekleşti. 2 Nisan Pazar akşamı 20:00'da canlı yayında düzenlenecek olan çekiliş için şans oyunu severler nefeslerini tuttu. 5+1'i tutturabilenin büyük ikramiyeye sahip olma şansı elde ettiği Şans Topu'nda kazandıran numaralar araştırılmaya başladı. Peki 2 Nisan Şans Topu kazandıran numaralar ne oldu? 2 Nisan Pazar Şans Topu sonuçları açıklandı mı? 2 Nisan Şans Topu kazanan oldu mu? İşte 2 Mart Şans Topu sonuçları...

2 Nisan Pazar Şans Topu Sonuçları Açıklandı mı?

Çarşamba ve Pazar akşamları düzenlenmekte olan Şans Topu çekilişinde, haftanın son oyunu bu akşam gerçekleşti. 20:00'da canlı yayında noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleşen çekilişe dair detaylar, Milli Piyango resmi web sitesi üzerinden ilan edildi. 2 Nisan Şans Topu kazandıran numaraları haberimizde yer alan sonuç sorgulama sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz.

2 Nisan Pazar Şans Topu Sonuçları Açıklandı!

2 Nisan Pazar akşamı Şans Topu'nda kazandıran numaralar; 12, 17, 23, 28, 33 ve 4 oldu. 5+1'i tutturabilen çıkmazken 4.112.269,94 TL büyük ikramiye bir sonraki çekilişe devretti.

2 NİSAN PAZAR ŞANS TOPU SONUÇ SORGULAMA SAYFASI

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
05.04.2023

Tüpçü kumarda kaybediyor Buradan çıkartıyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ