2 Mart Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altın Kazananı: 2 Mart Puan Durumu

Kanal D ekranlarında 1089. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Gelinim Mutfakta programının bu hafta yayınlanan bölümlerinin çekimleri: 6 Şubat'ta yaşanan ve tüm ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremden önce gerçekleştirildi. Gelinim Mutfakta'da Ara Final'in ikinci haftasında ekranlara tatlı bir rekabet yansıdı. Ara Final heyecanının dokuzuncu gününün bugünün çeyrek altını sahibini buldu. Peki, haftanın dördüncü programında neler yaşandı, puan durumu ne oldu, günün birincisi ve kazananı kim oldu? 

İşte, 2 Mart Perşembe günü Gelinim Mutfakta puan durumu, günün lezzeti ve çeyrek altının kazananı.

Gelinim Mutfakta'da Ara Final'in 9. günü tamamlandı! Program öncesi, bu hafta ekrana gelecek olan tüm bölümlerin çekimlerinin 6 Şubat'ta Kahramanmaraş ilimizde yaşanan yıkıcı depremin öncesinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Peki, Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da 20 gün sürecek Ara Final'in dokuzuncu gününde neler yaşandı, haftanın dördüncü çeyrek altının sahibi kim oldu? 👇

Bugünün lezzeti güzel sunucu Nursel Ergin tarafından açıklandı: Gelinim Mutfakta yarışmasının 2 Mart Perşembe gününün lezzeti "Ispanaklı Kaygana" oldu!

Gelinim Mutfakta'nın bugünkü lezzeti, Ispanaklı Kaygana bugün sosyal medyada gündem oldu. Günün menüsü, lezzetli görüntüsüyle izleyenlere Ispanaklı Kaygana tarifini not ettirdi.

Merve ve Hatice arasındaki giyinme odası gerginliği izleyenleri şok etti. İddialara göre Hatice giyinme odasının kapısına adını yazarak Merve ve kayınvalidesini dışarda bıraktı.

Türkan Hanım'a torunundan not! Merve kızının babaannesine ilettiği videoyu yönetmenlere teslim etti. Gelinim Mutfakta izleyicisi küçük kızın babaannesine söylediklerine çok şaşırdı.

Daha önce Merve tarafından dile getirilen "Kayınvalidem kızımın mezuniyeti için komşudan bindallı almış." iddialarına torundan cevap geldi.

Türkan Hanım suçlamaları kabul etmedi ve gözyaşlarına boğuldu. Kayınvalideler ise ikiye bölündü. Türkan Hanım'ın torununu üzdüğünü düşünen kayınvalideler ve Türkan Hanım'ın mağdur olduğunu düşünen kayınvalideler konuyu tartıştı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gelelim puanlamaya: Gelinim Mutfakta’da güzel sunucu Nursel Ergin’in bugün gelinlere verdiği puanlar şöyleydi

Sunucu Nursel Ergin, gelinlerin 45 dakika boyunca özenle hazırladığı Ispanaklı Kayganaları tattı. 

Tadımın ardından: Rabia 5 puan, Hatice 3 puan, Özlem 2 puan, Merve 1 puan aldı.

2 Mart Perşembe Günü Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ara Final'in 9. gününün kazananı belli oldu: Bugün gelinler arasında rekabet çok büyüktü. Çeyrek altının kazanını kura ile belli oldu!

Hatice ve Özlem eşit puan alınca iki yarışmacı arasında kura çekildi. Her ikisi de 17 puan alarak zirveye yerleşen yarışmacılar arasında kazananı Türkan Hanım'ın çektiği kura belirledi.

Ara Final'de En Çok Çeyrek Altın Kazanan Gelinler: Hangi Gelin Kaç Çeyrek Altın Kazandı?

  • 1. Gün: Hatice

  • 2. Gün: Merve

  • 3. Gün: Merve

  • 4. Gün: Rabia 

  • 5. Gün: Özlem

  • 6. Gün: Rabia

  • 7. Gün: Hatice

  • 8. Gün: Hatice

Gelinim Mutfakta Bugün (Ara Final'in 9. Gününde) Çeyrek Atlın Kazan Gelin:

Gelinim Mutfakta 2 Mart Perşembe gününün kazananı ve haftanın dördüncü gününün birincisi kayınvalidelerden toplam 17 puan alan Özlem oldu. 

Gelinim Mutfakta 2 Mart puan durumu ise şu şekilde 👇

Gelinim Mutfakta 2 Mart Perşembe Puan Durumu

  • ÖZLEM - 17

  • HATİCE - 17

  • RABİA - 13

  • MERVE - 5

İlginizi Çekebilir

1 Mart Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altın Kazananı: 1 Mart Puan Durumu

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi