2 Kez AK Parti'ye Oy Verdiğini Söyleyen Vatandaş: 'Suriyeli Peşinde Koşarken Kendi Vatandaşımızı Unuttuk'

Mor Mikrofon isimli YouTube kanalının sokak röportajına konuşan bir vatandaş 2 kez AK Parti'ye oy verdiğini belirtirken, Bu ülkede Suriyelinin peşinde koşarken, kendi vatandaşımızı unuttuk' dedi.

O vatandaş sözlerinin devamında ise, "Hata yapıyorsak hatalıyız demesini de bilmemiz lazım. Hatalıyım ben. Bu ülkede Suriyeli peşinde koşarken kendi vatandaşımızı unuttuk demeliyiz. Ben AK Parti'ye 2 defa oy attım. Ama bu Suriyeli bizim canımızı yaktı" dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
20.03.2023

Bu ülkede olması şart değil. Örneğin Japonya'dan borç alıp Taliban'a yollayabiliyorlar. Sadece akbaba kadar midesi sağlam olanların destekleyeceği bir dava.

20.03.2023

Peki 2 kez AKP'ye oy veren canım vatandaşım, biz bunları anlatırken bizi ötekileştirip tü-kaka çektiğin için sen cesurca muhalif vatandaşlardan özür dileyebilir misin? biz 20 sene önce bunlar ilk kez seçime girerken de bunları ön görüp "sakın ha bunlara oy vermeyin" diyorduk. 20 senedir haklıyız, bugün dönüp bizden özür diler misiniz? Dahası, bundan sonrasını bize, bu işin doğrusunu bilene bırakır mısınız?

20.03.2023

AKP bu ülkede ekonomiyi yükselttiği yıllarda "Kemal Derviş Planı" sayesinde yükseltmiştir. Onun ürettiği ekonomik politikalarla yükselmiştir.

20.03.2023

ağzına sağlık usta , keşke ülkenin yarısı senin gibi düşünseydi keşke biraz akıllı medeni bir ülke olsaydık , ülke çöplük siyasal islamcıların yüzünden bu derece berbat halde olmazdı

TÜM YORUMLARI OKU (8)